Kondomy s knírkem

Kondomy s knírkemMilujete se navzájem horké a bezchybně pravdivé, ale okamžik přišel, když chci něco nového, neobvyklého a vzrušujícího. A pokud nechcete mlčí v polštáři po nudném a sexu, který se stal - akt.

Chcete-li vytvořit odrůdu a závažnost pocitů ve vašem sexuálním životě, páry používají různé zdroje nových pocitů. Některé studium nové pozice, jiní si vybrali nové sedadla, které mají sex, a třetí vyzkoušet všechny druhy sexuálních hraček, například Kondomy s knírkem.

Co jsou to, kondomy s knírkem?

Samozřejmě, kondomy s knírkem nezjistíte v žádné lékárně a v každém rohu, ale přesto existuje několik typů. Odrůda spočívá v několika vlastnostech: materiál, ze kterých jsou vyrobeny latexové kondomy, a nedostatek mazání je a nejdůležitější odrůda je knír. Jsou různé délky a textury. Podmínky jsou umístěny na kondomu na různých místech: v horní části níže, na celém povrchu.

Někteří věří, že knír je čistě dekorativní detail. Ale ve skutečnosti, knírek dává ženu během pohlavního styku. Mnoho závisí také na jejich místě. Pokud knír na základně kondomů stimulují klitoris a vchod do vagíny. Ale pokud je knír na konci kondomu, pak jsou k ničemu, protože je žena necítí.

Je důležité vědět!

O bezpečnostních kondomech s knírkem hodně sporů. Existuje názor, že způsobují gynekologické onemocnění. Ale gynekologové tuto verzi nepotvrdí. Pravda, mluvíme o kvalitních kondomech od známých výrobců. Nedoporučujeme vám koupit nahrané kondomy neznámých značek.

Nicméně, kondomy s knírkem na konci mohou stále poškodit ženy, protože ovlivňují čípku, a je velmi citlivý na mechanické poškození. To se také nedoporučuje používat je používat ženy, které mají kondyly v pochvě nebo jakékoli porušování sliznice.

Kondomy s knírkem často okrádají. Mají pod úrovní ochrany proti pohlavně přenosným infekcím a od nežádoucího těhotenství. Stává se to také, že po sexuálním knírku zůstane v pochvě, nebo na všechny kondom se zde rozprostírá na části. V tomto případě musíte naléhavě urychlit gynekologa, aby se všichni odtud extrahovali.

Kromě toho, ankety žen zjistily, že pocity od pohlaví používajícím kondomem Usatoy nejsou zvlášť příjemné. Jsou jistě jasné a ostré, ale knír si otřel a způsobil bolest a pálení. Velmi často jsou tyto kondomy bez mazání, a z toho je obtížné je představit vagíně.

Ukazuje se tedy, že v praxi nejsou tyto kondomy příliš dobré. Ale volba je však vaše.

Je také zajímavé, že asi 90% lidí, kteří používali kondomy s ošklivá, říká, že vypadají velmi vtipné: "Nebyl žádný sex od smíchu," "smíšený z duše".