Proč sen měsíčně

Spát již upřímně. To není jen nedílná součást života člověka, ale podle názoru mnoha mystiků, dirigent v knize destinací, kde každý má svou vlastní kapitolu. Že sny, které pozdravily ve snu, nejsou jen série vzrušujících obrázků, ale konverzace podvědomí s jedincem, říkají a mnoho psychoanalyzátorů říkají. Pokud byste měli věřit spánku? Proč sen měsíčně? Je možné, spoléhat se na informace získané ve snu a vyhněte se problémům? Jaké sny by měly věřit? Podívejme se na to, spoléhat se na interpretace nejoblíbenějších snů.

Jak vnímat spánek o měsíční

Takový sen, alespoň jednou, ale "přišel" téměř každému zástupci krásného pohlaví. Vzhled mystiků, esoterik a parapsychologů na tomto fenoménu je velmi nejednoznačný. Rozmanitost interproků je spojeno nejen s různými přístupy ke snu vzhled jako fenomén, ale také s normami času, na které interpret patří.

Spoléhání se na názory většiny starožitných a východních snů lze dospět k závěru, že vzhled "nečistého" "špinavého" krve ve snu neslibuje, že dívka nic dobrého. Ano, a muž, který se stal setkáním v Gresses s krvavou sekretiony, stojí za to pečlivě a je lepší se připravit na Grand Scandal.

Pozdnější sny nejsou tak radikálně vysvětleny vzhledem menstruační krve během spánku. Od středověku je obvyklé interpretovat podobné sny v kombinaci s faktory způsobenými krvácením. Ano, a charakter výběru, okolní dívka atmosféra může říct hodně o tom, že předvídá takový sen. Kombinace všech faktorů, které se objevily ve snu, a ovlivní konečnou interpretaci. A variace mohou být různorodé: v závislosti na hojnosti a barvě výboje, takový sen může být předložen sanitkou, pokud snili o vzácných alokacích, sotva patrnému, stojí za to čekat na hrozící, příjemné změny.

Dětské děti, identifikující krev s chovatelem informací o minulosti a budoucnost všeho druhu věří, že vzhled menstruačních diskrétností v noci zlatých žen naznačuje problémy, které vznikají z nejbližších příbuzných.

Přečtěte si také, za jakých podmínek prodloužení nehtů během menstruace není žádoucí v článku odkazem.

Interpretace na populární Drenbooks

Ve snaze pochopit, co má měsíční krev sní, je nutné se obrátit na sen knihy, založené jako nejvíce "pravdivější".

Dream Miller

Millerova senová kniha o menstruaci ve snu obsahuje některé interpretace. Rozdíly jsou založeny na stavu dámy, které viděly alokace v Gresses. Pokud se měsíční snil o dívce, která se nedávno oženila, bude brzy otěhotnět. Žena v letech, zejména svobodná, jejíž menstruace snila, by měla věnovat pozornost svému zdraví okamžitě. Kritické dny začaly ve snu. Může znamenat vážné patologické procesy, které ovlivňují těleso reprodukčního systému.

Interpretace snů tafleisi

Tento produkt - pojednání o vlivu snů o každodenním životě starověké hvězdy Abulfazla Hu-Baisha Taflisi. Mnozí z těch, kteří se opakovaně uchýlili k pomoci svých textů poznamenal, že jsou často pravdivé. Ale stojí za to si vzpomenout, že astrolog Taflisi žil v Persii 13. století. Světový názor této éry tedy uložil silný otisk, aby interpretoval mnoho jevů. Takže menstruační krev ve snu nemá nic dobrého. Bez ohledu na to, zda přišel hojný výběr nebo odmítnutý substance je sotva patrný - počkejte na potíže. Přidělení, které přišly v Keemare, varují ženu o zdravotních problémech nebo veřejné hanbě, které ji brzy čekají.

Budete mít zájem o čtení, Jak ženy hádají za měsíc. Zkontrolujte odkaz a zjistěte, vyhledejte populární predikční metody osudu.

Denilova sen kniha

Na základě této senové knihy můžete učinit jednoznačný závěr: vidět krev z měsíčního - nevlídný znak. Podle autora, menstruační výbavu, přivítá žena ve snu, ztráta. V závislosti na situaci a povaze zmizení ztráty může být mělké, ve skutečnosti, nenápadné nebo naopak "ztráta" přinese s vámi mnoho problémů. Mlubance alokace, které začaly kritické dny v Gresses, foreshadow vážné změny v životě dívky. Ztráta není spojena s něčím materiálem, ale s přehodnocením životních orientací, "péče" pevné půdy obvyklých instalací z pod nohama. Ale nebojte se. Změna směru slibů začátku nové, šťastné stránky v životě snů.

Anglický sen

Odpovědi na otázku, proč Měsíční žena sny, Dream Book nakreslil anglickou hvězdu, stručné a lakonické. Pojednání nás odkazuje na fyziologické důvody menstruace. Vysvětlení vzniku menstruace v nočních vizech, můžete téměř s jistotou říci, že můžete vidět zahuštění výtok krve ve snu - k nouzovému těhotenství.

Některá angličtina astrors jsou přesvědčeni, že sen, ve kterém menstruace začala, signalizuje zástupce jemného pohlaví o problémech v sexuálním životě.

Hvězda v Evropě Střední věky Epocha, "nečistá" krev ve snech interpretovala. Nebyly charakteristické pro paralely mezi fyziologickými příčinami fenoménu a sexem na skutečnost, že vidí muže v zapomenutí noci. V těch dnech to bylo věřil, že menstruace tekoucí na nohou dívky ve snu, tavenina pro hříšné případy.

Dream Longo

Na základě Dream Book Longo je bezpečné říci, že vidíte měsíční ve vašem snu - nevlídný znak. Vzhled krvácení vypouštěcí tekoucí na nohách nebo do množství těch, které jsou přítomny na těsnění, vzhled překážek nebo zklamání v záležitostech Amur. Dívky, které viděly podobné obrazy v jejich gresesech, stálo pečlivěji najít životnost satelitu. Vedle nich není osoba, která si ho představují.

Esoterická senová kniha

Jakákoli senová kniha, ve skutečnosti je esoterická pojednání. Ale existuje ten, že sen tlumočení výhradně z hlediska "zákonů" diktovaných magickou realitou. Spoléhání se na takový zdroj musí být veden jeho pocity. Panna, těšíme se na období v Gres, snaží se najít řešení, které je schopno mít osudový účinek na něj. Esoteric Dream Book volá, jak viděl podobné sny nespěchají s závěry a rozhodnutím, ale důvěřují vůli případu. Co se děje jen v jeho moci. Pokud se v snech dívky, měsíční krev byla hojná, tlustá a temná, stojí za to čekat na extrémně nepříjemný incident, který znamená sérii negativních důsledků.

Sen o století xxi

Ve snaze odpovědět na otázku: "Co může snít o měsíční dívce ve snu, pokud opravdu ne?»Mnozí jsou léčeni synem XXI století. To je zvláštní? Byl sestaven s aktivní účastí slavných parapsychologů svého času. Proto mnoho žen mají tendenci věřit tomuto zdroji.

Začínáme interpretovat řezaný sen této senové knihy, stojí za to si zapamatovat všechny jasné a detaily a pokračovat od jeho aktuální pozice. Pokud je krvácení vytvrzeno těhotnou ženou, neměli byste se obávat. Parapsychologové jsou přesvědčeni, že tak podvědomí je jasné, že všechno je v pořádku s dítětem, porod bude prosperující a dítě je zdravé a klidné.

Žena, která byla snila o hojném měsíčním měsíci, balícím nábytku a oblečení, stojí za to obtěžovat o zdraví orgánů sexuálního systému. Je možné, že patologické procesy se vyskytují v dětských orgánech.

Pokud je dlouhodobé zpoždění ve snu dlouhé zpoždění, pak by měla očekávat setkání s extrémně bohatým mužem. Příchozí se nezmění v pevné manželství, ale dá spoustu příjemných, vášnivých minut.

Nízká sen kniha

Je to spíše není senová kniha, ale sbírka vír prošla od ženy k ženě. Ale lidová moudrost nemůže lhát, a proto stojí za poslouchat jeho interpretaci.

V každodenní senové knize je vzhled menstruační krve interpretován nejednoznačný. Pokud kritické dny dostaly sen mladé dívky, a dokonce ve formě temných svazků - počkejte na potíže se zdravím.

"Špinavá krev", rozmazané spodní prádlo zralé ženy svědčí, že to není nejpříjemnější tajemství, "přijaté" v jeho mládeži brzy. Dříve, příchod menstruace pečlivě skryl. Zřejmě na tomto tabu a postavil analogii.

Hojný, temný výboj, "faul" okolní předměty předpovídají vznik problému, se kterým se dívka nebude vyrovnat sám. Ve většině případů je problém hluboce osobní a žádost o pomoc negativně ovlivnit sebeúctu veletrhu pohlaví.

Odtok v menstruační krvi není předmět, a osoba - kořist na dlouhou dobu přátelský nebo související vztah s ním. Někteří z manželských žen tvrdily, že zveřejní s měsíčními kalhotkami nebo oblečením svého manžela ve snu, že doprovázeli milovanou v dlouhé cestě nebo na služební cestu.

Je-li ženatá žena sny neustálé obnovení cyklu a alokace, navzdory hojnosti, nic a nikoho, kromě samotného spaní, pak stojí za to čekat na hodně štěstí ve finančních záležitostech.

Zjistit, co kritické dny sny ve snu dívka si všimne, stojí za zmínku, že interpretace jsou rozděleny do dvou diametrálně protilehlých táborů. Má také velký význam pro pocit nočních snů.

Pozitivní dojmy po snu o měsíční

Panna, probudil se po spánku, ve kterém menstruační cyklus začal, veselý a veselý, může bezpečně počítat s pozitivním změnám v životě. Dobrota ovlivní všechny sféry bytí, ale zejména zdraví a osobního života.

Mnoho astrologů z naší doby vyvrátí dobře zavedené stanovisko, že je předepřena menstruační krví. Současní jsou přesvědčeni, že takové sny přicházejí k těm dívkám, které jsou podvědomě bojí "úniky". Sny působí jako připomínka z podvědomí a hovoří výhradně o regulaci se blížícím se ve skutečnosti.

Pro těhotenství

Krvácení, pozdravil ženu v posledním měsíci těhotenství signálů, že se v příštím dni objeví zdravé dítě.

Láska a vztahy

Pokud menstruace v nočních snech bezbolestně šla bezbolestně, a neopustil stopy na spodní prádlo, žena by měla očekávat pozitivní změnu v současné situaci na frontě lásky. Často krev symbolizuje vášeň a krev měsíční - ženská síla, která nese všechny informace.

Mnoho žen opouštějí jejich příběhy na tematických fórech, poznamenal, že silnější cítili spokojenost ze současné krve ve snu, čím více lakoničtější se stalo jejich vztahy s partnerem Java.

Upozorňujeme, s kým jste v posteli během výskytu výběru. Pokud měsíční ve snech chytil ženu spolu s předmětem její sexuální touhy - je čas zkusit něco nového v intimním životě. V tomto případě. Navrhuje názor, že nevědomý je jen hlasem.

Spát o začátku kritických dnů, kteří zanechali špatný pocit pro celý následující den, uspět a v osobním životě.

Kariéra

Pokud v těchto dnech ve snu začali na pracovišti, ale dívka se jí podařilo skrýt nebo včas použít těsnění - můžete bezpečně počítat na ostrém skoku v kariérním žebříčku.

Hojné vypouštění mohou uložit náhradu spánku. Ale není nutné se obávat, zda ráno není zastíneno, tyto změny se zapojují a obohacují pannu.

Negativní dojmy po sen sen

Nervózní pocit po probuzení a negativním slibu po celý den - vážný důvod k obavám. Nepokoje může být přímý důkaz, že menstruace snila o ženě jako varování. Za prvé, to stojí za to věnovat pozornost zdraví dětských dětí. Tělo může "mluvit" s ženou skrze sny, varovat ji o hrozícím nebezpečí.

Hojné výboje krve snilo na začátku menstruace, může signalizovat hrozbu potratu.

Menstruace ve snu, doprovázená silným, řezným bolestem předvídaný bolestivý rozloučení s milovaným. Pokud ve snu není jen menstruace, ale také bolest v oblasti Paha, je bezpečné říci, že rozloučení bude spojeno s zradou chlapa nebo manžela. Ženatý žena Podobné pocity v noci zlato předpovídá dlouho, naplněné nadměrným vláknem, rozvodem.

Spí o menstruaci, který opustil pocit hanby a nešikovnosti, předvídá veřejná hanba a cenzury. Na základě většiny komentářů na různých místech o snech, menstruaci v takové "společnost" naznačují, že něco tajného a intimního se stane obecným dědictvím nebo ženou zaplatí za nadměrnou zvědavost nebo mluvení.

Pokud menstruace snila o člověku

Je to pozoruhodné, menstruace může být snila nejen pro dívku, ale také chlap.

Vězeň, který snil o menstruační krvi, se může spolehnout na paprsku, ve většině případů, brzy, osvobození.

Pokud měsíční snil o nově ženatém chlapci, může být blahopřál, protože brzy bude jeho žena jít do demolice.

Pokud jste snili o měsíčních mužů a zanechali nepříjemný dojem, stojí za to přehodnotit jejich postoj k zástupcům slabého pohlaví. Frustic "Practistu" po spánku je dojem, který produkuje na okolních ženách.

Čas jít spát

Je velmi důležité věnovat pozornost dne a dennímu čase, ve kterém žena navštívila nejednoznačný sen. Věci jsou považovány za ty, které označeny z úterý ve středu a od čtvrtka do pátku. Dinkování v tomto okamžiku se může tak rychle splnit.

Sny ve dne a jsou považovány za prázdné.

Sny v intervalu od 19:00 do 00:00 platí v příštích dvou letech. Není třeba čekat na kompetentní. Sny od 00:00 do 03:00 se naplní trochu rychleji, ale jsou "vlající". Formuláře a významy promítané do reality mají opačný spánek. Ale sny v 03:00 až 06:00 se shodují velmi rychle a co nejblíže ke společnému výkladu.