Výběr po sexu u žen - měli by se bát?

Skutečnost, že průhledné zprávy se objevují po sexu, mnoho žen znají. Nejčastěji je to normální jev. Existují však případy, kdy je zvláštní pozornost vylučovanému hlenu, aby nezmeškal začátek vážné nemoci.

Normální výtok

Sexuální vzrušení, které zažívá ženu a přímo sexuální činy způsobují příliv krve na porosty pro děti a stimulovat výrobu mazání. Změkčuje tření Phallus o stěnách pochvy a zlepšuje klouzání. Normální vypouštění z průhledného cervikálního kanálu, bezbarvá, neobsahují krevní nečistoty, bez zápachu. Žena necítí žádné nepohodlí.

Po nechráněném sexu bez kondomové ženy může několik dní pozorovat transparentní těsnění sliznice nebo s nažloutlou (bělavý) odstín. To je výsledek míchání tajemství, umístil v pochvě, se zbytky partnerského spermatu.

Použití kondomu se také odráží na povaze výběru u žen - stanou se bílou, hustou a neprůhlednou.

Patologický výtok po pohlavním styku

Po několika dnech po sexu získal transparentní výboj nezvyklý vzhled? V tomto případě stojí za to konzultovat s lékařem. Koneckonců, neobvyklé barvy a konzistence, ostrý zápach nebo krevní stopy v hlenu - signál poruch v těle.

Mezi důvody, které způsobují, že vzhled neobvyklého vypouštění po pohlavním styku - infekce přenášené sexuálně a nekomunitelným onemocněním ženských pohlavních orgánů. Proto je důležité vědět, jaké jsou známky zdravotních problémů.

Všechny tyto příznaky by měly být důvodem návštěvy specialisty:

  • Průhledné kapalné vypouštění s krevními stopami nebo vyslovené krvavé po pohlavním styku u žen ukazují zánětlivé procesy v reprodukčních orgánech ženy. Mezi možné příčiny vzhledu krve po sexu je také endometrióza, polypy, ektopie, erozi nebo rakovina děložního hrdla.
  • Bílý výběr, konzistence připomínající tvaroh, kteří mají kyselý zápach - jistý znamení kandidózy (drozd).
  • Vyjádřený zápach střelby ryb a oddělení šedé barvy je důsledkem bakteriální vaginózy.
  • Přítomnost hojné pěnové vypouštění žlutozeleného odstínu označuje trichomoniasis.

Proč je po sexu krvavý výběr

Kromě případů, kdy je žena stále panna, a má sex poprvé, krvácení by mělo být ostražitý. Důvody, které způsobují, že takový stát může být poněkud.

  • Infekce sexuálního traktu - Trichomoniaz, kapavka a Chlamydia narušila integritu sliznice membrány genitálních orgánů ženy. Po sexu zranění vagina, Cervix krve.
  • Nesnesitelné zánětlivosti děložního hrdla, vagina nebo dělohy často způsobují krvácení nebo hnědé vrcholy. Už zapálil sliznici během kopulace a začne krvácet. Endometrit se stává nejen příčinou výběru hnědého a krvácení, a často vede k neplodnosti. A zánět děložního čípku může vyvolat erozi.
  • Nové formace na sliznici dělohy Ukazují se krvavého výboje nebo krvácení po sexu. Benigní cysty a polypy v důsledku mechanické expozice během pohlaví může prasknout, dělat růžový hlen.
  • Cervikální rakovina v počátečním stupni se projevuje transparentní výboje s příměsí krve. To je způsobeno tkáňovým napětím během pohlaví.
  • Hrubý sex někdy vede k lámání genitálních orgánů ženy, což má za následek krvácení.

Vedlejší účinek drog

Příjem léků na ředění krevního ředění (aspirin a antikoagulances) může způsobit krvavé nebo hnědé vrcholy. Při zrušení hormonálních antikoncepčních antikoncepčních (nebo pokud žena zmeškala den a nepokládala tabletu), zabraňující ofenzívu nežádoucího těhotenství, vzhledu vypouštění tmavě hnědé nebo růžové barvy. Podobné příznaky jsou také pozorovány během adaptačního období k KOK (2-3 měsíce).

Použití pro ochranu intrauterinních spirálů v některých případech způsobuje barvení hlenu. Blíže k začátku měsíce, který může získat hnědý odstín. Hnědá barva výběru je také získána v důsledku hormonálních poruch, takže návštěva doktora v tomto případě je nezbytná.

Když potřebujete naléhavě poradit se s lékařem

Krevní sekce, pohybující se do silného krvácení, které začaly během pohlaví nebo bezprostředně po něm, prudký pokles krevního tlaku, křeče a bolestnosti v dolní části břicha, silné slabosti, hydranu a bledé kůže - tyto značky vyžadují okamžité odvolání k lékaři. Tyto příznaky mohou indikovat apoching vaječníku nebo rozpor phallopyan trubky s mimoděložní těhotenství. Tyto státy ohrožují život ženy.

Během těhotenství - maximální opatrnost

Výběr během těhotenstvíV případě, že během těhotenství, žena po sexuálním styku poznamenala tekuté růžové, béžové, hnědé vrcholy nebo těžké krvavé, musí se zdát co nejdříve gynekolog. Ty mohou být prvními známkami startovací diskontinuity placenty. Lékař bude schopen posoudit míru rizika a přijmout opatření k zachování těhotenství.

Současně, v pozdním období těhotenství, kdy je předběžné datum vzhledu dítěte již blízko, pak je hlen růžového odstínu u žen jedním z okrádců nadcházejícího narození.

Proč po výběru sexu může být žlutá, růžová nebo jiné odstíny?

Sex infekce jsou snadno přeneseny navzájem partnerům. Proto, výběr žluté nebo bledé zelené, které se objevil po sexuálním styku, musí být léčeni okamžitě. Často infekční onemocnění genitálních orgánů u žen mají podobné symptomy a přesně rozpoznat patogen pouze po sérii analýz. V tomto případě bude lékař schopen jmenovat nejúčinnější léčbu.

Na charakteristických příznaků infekčních onemocnění přenášených sexuálním prostředkem se můžete učit ze stolu.

ChorobaPočet sekrencíCharakter vypouštěníDalší příznaky
ChlamydiaDrobné nebo nepřítomnéŽlutá barvaBolest v močení, bolest v dolní části břicha
TrichomoniazHojnýOplocení, bílá, žlutá nebo světle zelená, s ostrým nepříjemným zápachemBolestivé močení, těžké svědění a pálení v oblasti vagina.
KapavkaMírnýBílá nebo žlutáColess v dolní části břicha a při močení, někdy - krvácení v období Intermenstrument
Bakteriální vaginózaHojnýŠedý odstín (v spuštěných případech jsou žlutozelené), lepkavé, s vůní rybbish rybNNILE ITCH
Nespecifický kolpitHojnýBílá, žlutozelená, někdy s krevními nečistotami (v závislosti na kauzativním činidle onemocnění) různých konzistencíSvědění, spalování, otok v oblasti vnějších pohlavních orgánů

Růžový výběr obsahující malé množství krve se může objevit po sexu v důsledku poškození sliznice. Pokud hlen růžového odstínu na konzistenci připomíná syrový vaječný protein a objeví se po sexu uprostřed měsíčního cyklu, a žena se cítí krátkodobé nepohodlí na dně břicha, pak je to znamení příchodu ovulace. V tomto případě se nic obávat.

Po pohlavním styku jsou vodní sliznice v důsledku silné excitace a ostrým skokem hladin hormonů v těle ženy.

Jaké metody léčby výběru po sexu?

Léčba patologického výboje z vagíny vznikající po sexuálním styku u žen, začíná po zkoumání a objasnit jejich příčiny. Vzhledem k tomu, že problém může být důsledkem mechanického poškození nebo infekcí, terapeutické metody budou různé.

V případě, kdy je integrita hrdla dělohy mechanicky poškozena, v místech přestávek bude lékař ukládat švy nebo zavádí hemostatické léky. Doktor zároveň poradí, že se vyhne pravomoci plné hojení ran a odstranění švů.

V případech, kdy je problém způsoben infekčními chorobami, předepsaná antibiotika. Moderní drogy vám umožní rychle zbavit nemoci, ale je nutné zacházet s partnerem.

Léčba u žen nemocí, jako je vaginitida a cervicitida vyžaduje důkladné vyšetření, během něhož budou muset projít zkoušky na pohlavně přenosných infekcích, rozmazaných mikroflórovi vagínu. Podle výsledků výzkumu lékař jmenuje léčbu - léky a fyzioterapie. Tradiční metody mohou být kombinovány s léčbou lidových prostředků (ale ne nahradit).

Léčba eroze není lepší odložit - může způsobit vývoj rakovina děložního hrdla. Komplexní terapie je zaměřena na zvedání zánětu (předepisovat průběh protizánětlivých nebo antibakteriálních léčiv, speciálních mastí, svíček a douchingu), a pak odstranění změněné oblasti.

Pokud se výběr po sexu stal pravidelným, přestal být transparentní a maloval ve žluté, zelené, růžové nebo hnědé, stojí za to kontaktovat poradenství lékaře. Včasná návštěva specialisty vám umožní identifikovat a vyléčit závažnou nemoc, aniž by bylo umožněno komplikacemi. A pokud se žena chce stát matkou a přípravou na těhotenství, zkouška se nedovolí starat o své zdraví a dítě.