Proč kořenový děložní hrdlo v inspekci

Cervix ve zdravé ženě není krvácení během průzkumu u gynekologa. Použití standardního gynekologického zrcadla nevede ke vzniku krvácení.

Krvení děložního čípku během inspekce

Po odebrání stěr z cervikálního kanálu na mikroskopii nebo sex infekce čípku ne. Cervix může krvácet po přijetí rozsahu onkocytologie. Technika znamená použití štětce a špachtle, které otáčejí pohyby.

Cerviks po mírném rozsahu krve. V prvním dni po zachycení scufferu je označena krevní sliz, druhý je slabě sypaný mistrovství. Tyto příznaky trvají více než 2 dny.

Příčiny krvavých sekrencí - normální nebo patologie

Cervix je zpravidla krvácení s různými patologickými podmínkami nátěru epitelu. Kromě skutečnosti, že Cervix je krví, existují takové projevy jako bolest při sexuálním styku, patologický výboj, problémy s koncepcí. Značky jsou určeny typem onemocnění.

Zánět

Zánětlivé procesy děložního čípku a kanálu jsou iniciovány hlavními patogeny:

  • lidsky papillomavirus;
  • Chlamydie;
  • Močeplasma a mykoplasma;
  • Virus je jednoduché herpes;
  • Trichomonas;
  • Gardnerella;
  • Gonokokci;
  • Podmíněné patogenní flóra.

Pohlaví infekce způsobují zánět dělic části - Cervicitis a jeho kanál - Endocervicitis. Primární penetrace patogenu v tkáni je doprovázena vzhledem skutečné erozi. Tato patologie je doprovázena takovými příznaky jako amplifikace vaginálního hlenu, který získává nepříjemný zápach, žlutý, nazelenalý odstín, pěnivý, hnilentní nebo sliznici.

Pravá eroze krví při kontaktu s gynekologickým nástrojem po pohlavním styku.

Krční krvácení nebo krev je způsobena tím, že erozi je rána - vada krycího epitelu. Ale často zvažují případy, kdy erozi zůstane bez povšimnutí, protože není doprovázena symptomy. Po uzdravení, ženě nebo zotavení nebo procesu jde do chronické podoby. Chronická cervicitizace nebo endokervicit je také doprovázena takovými projevy jako patologický výtok, bolest při sexu, obtíže s koncepcí. Přehled krve Cervix, tam jsou kontaktní krvácení.

S nesprávným uzdravením skutečné eroze Když je vytvořen pseudo-erozi, krk také krvácení po sexuálním styku nebo zkoumání gynekologa.

Polypóza

Jednou z provedení hyperplazie endometrium je považována za jeho ohniskovou pěstování - Polyp. Polypy takové morfologické povahy se objevují v děložním tele. V závislosti na velikosti a tvaru mohou být vizualizovány na ultrazvukové kontrole. Polypy často nejsou viditelné na ultrazvuku a projevují se jako symptomy jako intermentované krvácení, masy. Polypy mají několik odrůd struktury. Adenomatózní pohled je považován za maligní možnost. Histologický výzkum umožňuje dát přesnou diagnózu.

Polypy jsou růst válcové epitelové epitelové žlázy. Svou strukturou jsou však Polypy benigní, však budou vymazány. Polypy funkce jsou periodické krvácení. Krevní řez krk s jakýmkoliv dopadem: při kontrole, po pohlavním styku. Menší menstruace Cervix zřídka.

Eroze

Erozi je střed válcové tkáně na povrchu vaginální části. Takový typ tkáně je normální v kanálu, ale v důsledku různých provokujících faktorů, které vedou k tvorbě rány, se léčení vyskytuje s přechodem válcového epitelu z kanálu na povrch. To je tvořeno pseudo-erosium.

Známky pseudo-eroze zvážit patologický výboj, bolest během sexuálního kontaktu. S gynekologickým vyšetřením krku krku. Také je krev a po sexu.

Příčiny patologie jsou pohlavní infekce. V procesu inspekce jsou často pozorovány condylomy.

V diagnostických studiích a inspekci - kolposkopii, škrábání na cytologii - často zjistí, že na čípku neexistuje žádná eroze, ale dysplazie.

Eroze a dysplazie pokračují stejnými projevy: krve cervix s zraněnými účinky. Proto, když je objevena podezřelá hřbátko, pečlivé inspekce a diagnóza. Dysplazie je považována za precannoschopný stát.

Počáteční stádia rakoviny mají také pouze jeden symptom: Cervikální oddělení dělohy krváží zraněním.

Během těhotenství

Cervix ze zdravé těhotné ženy nemá při zkoušce kořen, ani v procesu dítěte. Nicméně, na pozadí zvýšené produkce estrogenu na povrchu děložního čípku se vytvoří ektopie - posunutí hranic válcového epitelu na vaginální části děložního hrdla.

Když kontrola, takový stav krku vypadá jako jasný červený okraj kolem vnějšího bodu, jehož hranice jsou jasné. Známky takového stavu se snižují na skutečnost, že ženy mají více hojnějších vypouštěných, které mají bílou barvu, sliznici. Krk může krvácet při kontrole během styku. To je způsobeno blízkostí cév cév ve válcovém epitelu.

ECTOPIA u těhotných žen je dočasným stavem normy. Nějaký čas po porodu, symptomy jsou uloženy. Extopie je pozorována a v případě jeho dlouhodobé uchování, degradace laserem, rádiovými vlnami nebo kapalným dusíkem.

Pokud je těhotná žena krvácení děložního hrdla, se provádí kolposkopie pro určení příčiny krvácení. Vzhledem k tomu, že těhotenství je považováno za období poklesu imunity, progrese papilomavirové infekce a děložního hrdla dysplazie není vyloučena. Toto onemocnění probíhá s podobnými symptomy, jako je ektopie, takže gynekologové vykazují zvýšenou bdělost.