Co nelze provádět během menstruace

Měsíční ženské tělo oslabuje. Toto je období projevu bolestivých pocitů různých stupňů. Součástí krásných sexuálních zástupců je příjemně překvapen nedostatkem závažných příznaků. Ale naprosto by měl vědět, že je nemožné dělat během menstruace a zvýšit kvalitu prevence před začátkem a během období cyklu. Koneckonců, nedostatek nepříjemných příznaků na tomto segmentu života takový účinek v budoucnu nezaručuje.

Činnost nebo pasivita

Ležící bez pohybu - špatný. Žít v příliš aktivním tempu - ne možnost. Pokud jste šli měsíčně, obě možnosti jsou extrémy. Stojí za to zvážit "profesionály" a "minusy" každého životního stylu najít alternativní řešení - co dělat a vyloučit v následujícím týdnu.

Přečtěte si také, Je možné rozjasnit vlasy během menstruace a jaký výsledek by měl očekávat.

Pasivita Střední činnost Zvýšená činnost
Typy projevy Ležící / sedící pozice během dne Jóga, gymnastika, strečink Běh během menstruace, zdatnost
Krevní oběh Obchod Normálně funguje Zvýšení
Symptomatics Slabost - ospalost, bolesti hlavy Absent (snižuje bolest) Hojný výtok - mdloby
Volitelný faktor Dolní bolest břicha Dobré zdraví Profesionální sport

Pasivita a nadměrná aktivita vyprovokují zvýšení nepohodlí nepohodnotného období měsíce, a zde je mírný zatížení - optimální volba. Ale tato volba nebude stát bez zákazu.

Naučte se také, Je možné jít do solária během menstruace a Je možné píchnout botox během menstruace, Následující odkaz.

Zvyšování pánve nad hlavou je škodlivé, protože krevní sraženiny jdou do vaječníků, děložní trubky.

Odpověď na otázku, zda je možné zvýšit gravitaci během menstruace, bude negativní. Nároky o výkonových cvičeních s váhami - pod zákazem.

Existuje otázka, co dělat s intimním blízkostí, jako jakýsi zvýšený výkon. Navzdory skutečnosti, že neexistuje jen odpověď, je lepší se zdržet se kontaktu. Vyvolání pravděpodobnosti nebo posílení krvácení, zvýraznění velkých kusů je zvláště velký, a bolest a hygienický faktor (specificita heights) zasahují k relaxaci, dostat radost obou partnerům. Přidělit dva extrémní aspekty proti intimní blízkosti v kritických dnech:

Mnoho žen se také ptá na otázku, Je možné jít do kostela během menstruace. Naučte se odpověď na tuto otázku na našich stránkách.

Mýtus, že je nemožné otěhotnět během menstruace - zničené. Lékaři dokázali, že vaječná buňka je schopna hnojení v jakémkoliv fázi menstruačního cyklu.

Mikrobiální dostat do vaginy předchází infekčním onemocněním genitálních orgánů. Samotná krev je zvýrazněna čistá, ale stává se médiem pro chovné bakterie získané od partnera penisu hlavy. Takové problémy reprodukčního systému se vyvíjí jako neplodnost, proces adheze (bitva mezi sousedními orgány) pod působením endometriózy (růst buněk mimo vnitřní vrstvu dělohy).

Nejen intimní blízkost je schopna zvýšit riziko pronikání infekcí. Existují i ​​další události, které jsou kontraindikovány v dnech, kdy je citlivost dělohy zvýšena.

Jaké vodní postupy nelze užívat během menstruace

Obtížné bakterie obývají vodní prostředí. Roztržený děložní dělení s lehkostí absorbuje látky. Koupání v otevřených vodních útvarech končí bazén s infekcí reprodukčního systému. Teplé prostředí zvyšuje vývoj bakterií, takže lázně, sauny, horké lázně - pravidelná sedadla škodlivých mikroorganismů.

Pokud žena přijala dobrovolné nebo nucené rozhodnutí plavat, podívejte se na seznam, co nelze provést během měsíčního pod vodou

  1. Použijte proužek.
  2. Plavat déle než 20 minut ve velmi chladném a příliš horké vodě škodlivý.
  3. Vodní médium s předem nahrazeným tamponem.
  4. Nepřetržitě chodí s tamponem, který je mokrý.

Tampony musí být změněny každých 4 hodin, předehřívání rukou. Je možné nahradit hygienické činidlo a dříve, když se objeví nepříjemný zápach.

Těsnění jsou potřeba:

  • před spaním;
  • Po vodních postupech (když je tampon odstraněn);
  • po celý den místo tamponů.

Recepce sprchy - optimální verze zrušení všech zákazů. Jedná se o osvěžující, tónování způsobu osobní hygieny, která eliminuje vysoké a nízké teploty, vstupující do patogenních bakterií v pochvě, zlepšuje pohodu žen během menstruace.

Jídla s menstruací

Hlad a narušení vyvážení vodní soli - kontraindikace menstruace. Důsledky těchto porušení se projevují ve vyčerpání těla - nedostatek stopových prvků, které se účastní koagulace krve (protein, vápník, železo, kyselina listová). Slabost, závratě - známky podvýživy. Zakázané produkty provokující jeden nebo více příznaků porušení:

Produkty, které snižují účinnost dětského orgánu Krvácející produkty Bezdrátové provokatéry
Granát Čokoláda Vysoký obsah soli
Petržel Kávová hmotnost, pečené nápoje
Grapefruit Recyklované výrobky marinací, uzené

Porušení zůstatku soli soli ohrožuje. Během menstruace pijí dost, ale ne bohatý, protože mnoho kapalin se hromadí v těle. Přebytečné solné potraviny drží výběr vody. To je moderní interpretace divadelníků lidí, proč nemůže být vrhnout zelí v kritických dnech. Produkt se nejen otáčí, zkazí, ale přidá pár dalších kilogramů k ženě, která odejde, jakmile přebytečná kapalina z těla.

Pít v dostatečném množství, non-sycená voda je užitečná. Alkohol má opačný účinek. Alkohol "ohřívá" tělo zevnitř - cévy se rozšiřují, doba trvání cyklu se zvyšuje. To je škodlivé "léky proti bolesti", ale tradiční drogy nejsou známy nejméně zákazy.

Jaké léky a postupy jsou zakázány v kritických dnech

Užívat léky s ředicím účinkem krve - pravidlo ze seznamu toho, co nelze udělat dívky a ženy jakého věku v měsíci. Mezi ně patří standardní přípravky nacházející se v kitu první pomoci - aspirin, kyselina askorbová.

Analýza plotu, diagnostika nemocí, chirurgické intervence - léčebné postupy, které jsou lékaři převedeni do "nejlepších časů" jako:

  • Výsledky analýz, diagnostika jsou zkreslena;
  • Krev, která spadala do analytického materiálu, odhalí neexistující patologii;
  • snížena krevní koagulace během operací;
  • Tkaniny se pomalu léčí - doba rehabilitace se zvyšuje.

Je dovoleno házet kouření během menstruace

Perestrojika hormonální pozadí přispívá k vzniku obtíží při léčbě patologií a při samostatném zpracování (odmítnutí špatných návyků). Proto odpověď na otázku, proč je nemožné přestat kouřit během menstruace vysvětluje, že pokus o zbavení zvyk bude mít selhání endokrinního systému, apatie, deprese, zvýšení krevního tlaku.

Zákaz kosmetických postupů

Piling, prodloužení nehtů, podvazky, očištění obličeje ovlivňují vnější a vnitřní vrstvy kůže, vytváření účinku provozního zásahu. Důvody zákazu jsou následující:

  • Citlivá prahová hodnota bolesti;
  • dlouhý léčivý proces;
  • Možnost komplikací.

Riziko nedílnosti postupu je dalším faktorem, který je povinen převést kosmetickou událost na konci menstruace.

Proč během menstruace nemůže zpívat

Volumetrický příliv krve vyvolává otok hlasových vazů, takže je kontraindikováno zpívat, hodně a hlasité rozhovory, namáhání hrtanu.

Najděte alternativu k obvyklým třídám během kritických dnů - není problém, navzdory velkému počtu zákazů. Neobětujte zdraví a pohodu. Je nutné odložit případy týdně a pokud to není možné - pozorovat opatření.