Pilates při vynechání dělohy

S opomenutím dělohy je každý třetí zástupce slabší patro potýkají po 30 letech. Tato podmínka je způsobena nekonzistentností svalů pánevního dna a často se vyskytuje po dodání. K dnešnímu dni je uznáno chirurgické zacházení s povoláním dělohy. Ne každý pacient je vyřešen pro provoz. Konzervativní metody terapie a léčby lékařskými přípravky nejsou poskytnuty. Mnoho žen s takovým jemným problémem je řešeno snaží se pomoci s pomocí cvičení.

Efektivní techniky

Populární způsob, jak trénovat svaly pánevního podlahy jsou cvičeními Kegela. Doporučují se provádět všechny narozené ženy s cílem prevence. Gynekologové také pozitivně reagují na nabíjení na Yunusově, jógy a pilates. Poslední dvě praktiky se staly průlomem v medicíně. Pokud se žena nemohla vyrovnat s problémem bez operace, nyní vyléčit opomenutí dělohy v raných fázích bylo možné i doma. Denní tréninky nejen řeší problémy spojené s opomenutím dělohy, ale také pozitivně ovlivňují celkový stav těla.

Jóga - koncept, který pochází z kořene Sanskrit. Okupace předpokládá cvičení zaměřené na omezení, sloučeniny, vzdělávání vztahu mezi prací všech orgánů a systémů, jakož i vytvoření sebeovládání.

Podstata jógy a pilates

Třídy jógy při podání dělohy jsou poměrně efektivní. Výsledek však lze vidět pouze s odpovědným přístupem. Provádění cvičení Jednou týdně, žena nebude schopna dosáhnout dobrého účinku a nevyhnutelně spadat do operačního stolu, aby se odstranil jemný problém.

Proveďte cvičení stanovená pro jógu, potřebujete denně. V budoucnu můžete snížit počet školení, odmítnutí terapeutické praxe do preventivního. Poskytuje svaly pánevního dna pomocí tělesného tréninku, bude možné udržet si své zdraví, stanovit sexuální život, zbavit se bolesti a utrpení, stejně jako napájení provozního intervence, který má své negativní důsledky.

Podstatou jógy a pilates Při vynechání dělohy je stabilizovat práci svalů pánevního dna. Napětí a tlak nosných konstrukcí se mění po celý den. Jakmile žena začne provádět fyzickou námahu nebo zvedne něco těžkého, svaly se snaží rozdělit napětí rovnoměrně. To je nezbytné pro vyložení bederní oblasti. Výsledkem je, že vyvolává zvýšené břišní tlak, kvůli tomu, ke kterému je vynechána. Pilates a třídy jógy pomáhají zabránit postupu patologie, normalizujících svalové práce.

Cvičení

Jóga při vynechání dělohy může zahrnovat spoustu různých cvičení. Obráběcí techniky jsou jiné, ale dopad je vyroben na všech svalových skupinách. Během tříd je nutné ponořit se do sebe, najít spojení s vnitřním světem. Jóga a Pilates jsou procesy, které naznačují duchovní, fyzické, duševní dopady. Účelem tříd je zlepšit blahobyt a hledání vnitřní harmonie, porozumění sám. Pro léčbu vynechání je děloha obzvláště důležitý pro cvičení, regulující funkce malé pánve.

VIPARITA KARANI

Pilates při vynechání dělohyŽena s opomenutím dělohy, kurzy jógy musí začít s tímto cvičením. Přeloženo "Viparita Karani" se nazývá ohnuté svíčky. Technika je docela jednoduchá. Je třeba zůstat na podlaze ležící na zadní straně. Nováčci by měli dělat cvičení s podporou. V budoucnu může žena dělat jógu a pilates bez dalších pomocníků.

Z počáteční polohy nohou stoupá tak, že pánev tvořil přímý úhel. V této poloze by mělo být od 5 do 15 minut. Během dne se jóga okupace provádí třikrát. VIPARITA KARANI umožňuje děložku vrátit se ze sníženého stavu v přirozené poloze a zamknout tam. V průběhu času, kdy se žena učí stát v póze bez podpory, váha je odložena zpět. Pro tohle jsou nohy hozeny přes hlavu a stojan se provádí na ramenou.

Připojení pilates, zahrnující správné dýchání během tréninku, umožňuje efektivněji posílit svaly. Je nutné pomalu dýchat, zcela otevřít plíce a naplnění kyslíku. Po krátkém dýchacím oddůstu se provádí silný výdech, aby se uvolnilo plíce z oxidu uhličitého pro novou část kyslíku. Pilates mohou zahrnovat výkonové cvičení, ale při vynechání dělohy jsou nežádoucí.

Nahukasana

Pilates při vynechání dělohyJóga s technikou Sciencyman se zaměřuje na práci svalů peritoneum a pánve. Z pozice ležících na nohách žaludku a ramena zároveň stoupání, vytvoření pozice lodi. Pilates implikuje správné dýchání. Plíce jsou naplněny kyslíkem, po kterém je poloha zpožděna o 1-3 sekundy. Následná výdech je doprovázena návratem těla v původním stavu.

Podle stejného metody jógy, léčba dělohy kompenzuje držení těla ležící na zádech. Současně s hlubokým dýcháním jsou trup a nohy zvednuty tak, že je loď vytvořena.

Rozjímání

Jóga a Pilates kurzy nutně zahrnují meditaci. V procesu ponoření do svého vnitřního světa se realizuje vztah systémů těla. Meditace pomáhá vytvořit psychologický a emocionální stav, získat stabilitu. Často ženy s vynecháním děložního dělohy trpí neurózou a nespavostí, neustále se odrážejí na jejich problém. Třídy jógy a meditace před lůžkem pomohou uklidnit se, relaxovat a zlepšit proces nočního zotavení.

Sledování výsledků

U žen s opomenutím dělohy se pravidelně zapojuje do jógy, je pozitivní zpětná vazba o tomto procesu. Pacienti argumentují, že výsledek může být zaznamenán v měsíci nezávislých tříd. Pokud se obrátíte na profesionála a proveďte úkoly trenéra, efekt bude dosaženo dříve. Ženy, které jsou diagnostikovány opomenutí dělohy, je často nadváha. Pacienti se obávají začít školení kvůli tělesné hmotnosti, což je hlavní chyba. Koneckonců, i chirurgie v tomto případě může být bezmocná.

Moderní informační zdroje vám umožňují začít nezávislé školení doma. Pokud je pacient plachý, aby se zúčastnil specializovaných kurzů nebo se obraťte na trenér, pak je optimální volbou zabírat video tutoriály. Výsledky denní jógy a pilates nebudou čekat, až počkat. S pomocí tréninku to bude možné nejen posílit svaly pánve a zbavit se opomenutí dělohy, ale také zhubnout.

Kontraindikace 

Stejně jako jakékoli fyzické cvičení, jóga a pilates mají své vlastní kontraindikace. Pacient s opomenutím dělohy musí být konzultován s lékařem před zahájením školení.

Účelem jógy se stává propagací zdraví, sebeovládání a hledání harmonie s nimi. Třídy nejsou vhodné pro všechny lidi a někteří pacienti mohou dokonce ublížit.

Pilates a respirační gymnastika nejsou vítáni pro lidi s těžkým srdečním onemocněním. Jóga se nedoporučuje pro infekční poškození kostí a muskuloskeletálního systému. Pro nepřímé kontraindikace, podle kterého je nutné individuálně zvážit stav zdraví žen, může být připsána:

  • Poruchy psychiky;
  • pohraniční státy;
  • Zranění karty a mozku;
  • neuroinfekce;
  • zhoršení chronických onemocnění;
  • SuperCooling nebo přehřátí;
  • Profesionální sportovní aktivity.

By se neměly zapojit do jógy a pilates pro celý žaludek nebo ve stavu alkoholu intoxikace. Některá cvičení jsou kontraindikována během těhotenství.

Po operaci obnovit stav dělohy

Jóga a Pilates mohou pomoci zotavit se a konsolidovat výsledek po chirurgické léčbě dělohy. Během prvního měsíce jsou třídy kontraindikovány. V budoucnu je nutné konzultovat s gynekologem nebo chirurgem, který provedl operaci.

Denní asany, jehož účelem se stává posílením svalové tkáně, pomůže zabránit opakování posunutí dětského orgánu. Začněte trénovat v rámci Pilates. Nemůžete okamžitě vzít maximální zatížení v Pilates. Pokud má v procesu třídy Pilates zhoršování pohody, pak musíte přestat trénovat a hledat lékařskou péči.

Po operaci obnovit oblast dělohy se doporučuje zahájit třídy v jógu nebo pilates spolu s trenérem. V tomto případě můžete mít důvěru v bezpečnost manipulací a zároveň očekávat maximální efekt.