Jak vytáhnout hrudník doma

Žena všech věkových kategorií může mít pocit, že její prsa se nestanou tak přitažlivou. Může ztratit tvar a pružnost. Jedná se o velmi závažné úpravy pro ženskou postavu.

V zájmu krásy se některé ženy obracejí na lékaře pro chirurgii, jiní se vedou v pořádku. Ale opravdu utáhněte hrudník doma? Se netýká k plastické chirurgii?

Metodik lidí

  1. Domácí krém z okurky je vhodná pro tahání. Okurka je vyčištěna z kůže, jemně třel a nalijte do nádobí, nalil deset lží alkoholu, pevně zavřené a čisté v tmavém chladném místě po dobu sedmi dnů. O týden později je obsah profilován a přidá se stejné množství vody. Použijte mléko každý den za 10 minut před sprchou, tření jemných kruhových pohybů. Je důležité, aby se mléko nedotýkala bradavky halo a samotnou bradavku. Lotion lze také použít pro pokožku obličeje, výstřih krku a zóny. Toto balzám nese čistící staging a živná akce.
  2. Druhý krém založený na bylinkách. Směs 1 H. Lžíce jemně kyselé lipové květy, sedmikrásky květy, list ZVERCA člověka, a máta ve 200 gramech mohou být nalita vroucí vodu a odejít na hodinu. Poté, jak byla tráva foubena, je naplněna a smíchána s lžící glycerolu a alkoholu, pečlivě zasahovat a dát do chladného, ​​tmavého místa po dobu 5-6 dnů.

Prsa masky

Recept číslo 1. 100 gramů zakysané smetany (nízkotučné) se šlehá 1 vejcem a olivový olej se přidá 2 lžíce. Před použitím, čištění kůže, pak namažte hrudník masky, nedotýkejte se bradavky halo po dobu 20 minut. Po, umýt.

  • 2 lžíce jemných ovesných vloček se nalije vařící vodu před povlakem, pokryté víkem a plemenem asi 12-15 minut. Po vločkách jsou dobře šlehačky a hmotnost je třel do oblasti hrudníku s masérovými pohyby, top s ubrouskem a odejdou 30 minut, po, umýt se.
  • Sójový olej 2 lžíce, krémová lžička a mléko Well, lepší v mixéru. Dokončená směs se aplikuje na hrudník, po 15 minutách omyjte chladnou vodu.

Recept číslo 2. Tvaroh a mléko jsou tritura do stavu jako kyselá smetana. Pak aplikován na hydratační části hrudníku, vydrží 10-15 minut a umyjte.

  • V jemných lepených dvou zelných listech přidejte několik kapek ricinového oleje. Pre-purifikovaná hrudník se aplikuje směs s tlustou vrstvou, 15 minut leží na zadní straně, takže hmota nespadá po odstranění čističe a hrudník se promyje.

Masážní aplikace

AQUAMASSAGE, Jedná se o středně velké masáž vody, pozitivita až 10 minut. Před začátkem nastavte proud vody, pak proud na hrudi spěchá a začne masírovat pohyby v kruhu. Zóna, od hrudníku k podpažím, tlak mírně se zvyšuje a obvodová část hrudníku je slabší.

Po sprše se kůže otírá a aplikuje se na korekci na korekci nebo jednoduše přivádět kůži krémem.

Druhá verze: Aquamassage pod rozptýleným průtokem vody, malé záběry kruhové pohyby dělají masáž po dobu 15 minut. Pro rozptýlený proud musíte nastavit zavlažování, lze instalovat na silný, ale malý proud. Po duši je hrudník zpracován obvyklým způsobem.

Komplexní cvičení

Sedí na židli, aby se zarovnal záda a v blízkosti hradu dlaně na úrovni hrudníku, lokty, aby se udržely hladce, pak stlačte a stlačte pěsti pro prioritu doprovodné síly, a tak do 5 sekund po 10 sekundách Chcete-li odpočívat a pokračovat 8-10, až do 15 krát.

Další cvičení je hotovo, zadní je hladká, ramena jsou uvolněná, ruce jsou umístěny na boky a odstraňovat lokty zpět na maximální limit, pěstování dotýká lokic za zády, stojan 13-15 sekund, 8- 10 sekund rekreace, pokračovat. Opakujte cvičení po dobu 10-15 krát.

Palm stlačení do hradu, zvedněte ruce na úroveň ramen a natáhněte ruce v různých okrajích, pokouší se odpojit pojistka 5 sekund po relaxaci, pokračujte až desetkrát.

Taková sada opatření pomůže udělat krásnou, elastickou hrudi. Hlavní věc, kterou bude pokračovat v preventivních a kosmetických událostech.