Jak se zbavit akné po užívání antikoncepčních drog

Špatná ekologie, nesprávná výživa, hormonální poruchy - to vše přispívá k vývoji kožních vad. Pro ženy je problém zbavit se akné velmi akutní po zrušení hormonálních drog. Koneckonců, to je často i u dospělých dívek a žen, které, z přírody, kůže je čistá, po absolvování antikoncepce se stává jako teenager v přechodu.

Komplexní přístup k řešení problému

S tímto problémem musíte bojovat s komplexně, protože důvod často není na povrchu. Pokud inzerované drogy z akné nepomohou, a recepce hormonálních pilulek není možné pro zbytek zbytku, můžete vyzkoušet soubor opatření, která jistě učiní pokožku znovu hladkou a krásnou.
Nesprávná výživa
Antikoncepční léky nepříznivě ovlivňují žaludek a střeva, což vede k dysbakterióze. To může způsobit akné. Proto, aby se kůži přivedl k normě, je nutné pomoci střevo vyrovnat se s problémem. Chcete-li to udělat, dodržujte dietu:

  • Odmítnout sladkou a mouku. Pokud je bez sladkosti velmi těžké, pak můžete (a bude to dokonce užitečné) přidejte sušené ovoce a med.
  • Pečený a tuk musí být používán.
  • Ovoce jsou lepší jíst odděleně od hlavních jídel, protože společná recepce může narušit práci střeva.

Zdravá tvář kůže je jen

  • Pomůže čistit střeva a obohatit tělo užitečnými látkami lněné semínko. Během měsíce musíte jíst 1 hodinu. L. Semena v dopoledních hodinách před jídlem, pečlivě žvýkání a pití sklenice teplé vody. Lněné semeno - zdroj více vitamínů, minerálů, mastných kyselin, vlákniny. Proto spolu se zlepšením stavu kůže budou hřebíky zdravé a upevněny.

lněné semínko

  • Současně s očištěním těla je nutné vyčistit pokožku obličeje. Smiř se s tím Maska s badagoi. Taková maska ​​velmi účinně exfoliaje horní vrstvu buněk, aktualizuje kůži, což činí hladkou a hladkou. Recept je: Prášek Badyagi (prodávaný na jakékoli lékárně) Směs s peroxidem vodíku před tvorbou "Cashitsa". O minutu později, když se směs spustí pěnění, jemně aplikujte na kůži s masážními pohyby. Dělejte lépe v noci, udržujte 10-15 minut. Během postupu a po něm, brnění a mírný pocit spalování, který každý den projde. Účinek bude po prvním postupu patrný. Pro lepší účinek může být maska ​​provedena kurzem, jednou týdně za měsíc.

Tyto tipy pomohou výrazně snížit nebo zbavit se nenávidených pupínků na obličeji.