Esenciální oleje pro omlazení kůže: recepty doma

Přírodní kosmetika obsahují esenciální oleje, aby omladily pokožku obličeje. Tyto organické složky prodlužují krásu a mládež ženy. Populární a účinné recepty pomohou každému slabému představiteli podlahy zvolit vhodný produkt a způsob jejího přípravku podle typu pleti.

Preventivní opatření jsou zaměřena na boj proti vráskám, nesrovnalostem, koženém plamenům. Esenciální oleje - antioxidanty, v důsledku působení, jejichž zánět se zánět klesá a rány jsou léčit, pružnost kůže je obnovena, jeho barva se zlepšuje.

Připravují se přírodní oleje, které nejsou používány v čisté formě, ale směs s neutrálními krémy. Vyberte látku by měla být v souladu s jeho užitečnými vlastnostmi a omezeními.

Základní tipy na použití esenciálních olejů

Dodržování zvláštních doporučení se vyhne problémům s onemocněním kůže:

  • Ujistěte se, že míchejte olej se základní kosmetikou.
  • Doporučuje se zkontrolovat pokožku na citlivost na přírodní látky předem.
  • Těhotná žena musí získat konzultaci odborníka, aby se zabránilo negativnímu dopadu kosmetického výrobku na ovoce.
  • Během kojení je nemožné předpovědět účinek oleje na stav dítěte.

S ohledem na silný dopad, přírodní látka v přirozeném stavu a ve velkém množství způsobuje podráždění a může vést k popálení.

Růžová olejová maska

Obličejová maska ​​z růžových lístkůRose olej je cenným produktem získaným z čerstvých růží. To využívá různé způsoby, jak jej zvýraznit. Pro získání 1 ml přírodní látky je nutné sbírat 5 kg lístků. V důsledku použití oleje je proces regenerace kůže zrychlen, je stimulován metabolismus v buňkách.

Doporučuje se rosný olej, když se aplikuje na obličej, se doporučuje kombinovat s kokosovým nebo olivovým olejem. Je nutné míchat několik kapek v podílu 2: 4, poté, co aplikují výslednou směs do před očištěné tváře. Maska musí mít účinek za 15-20 minut. Maska by měla být promyta speciálními prostředky pro mytí.

Olejovací oleje musí být aplikovány před spaním na čisté kůži, aby se zabránilo interakci s dekorativní kosmetikou.

Léčivé vlastnosti růžových lístků umožňují odstranit otok pod očima, aby tmavé kruhy méně patrné a zvlhčují pokožku. Jeden pokles přírodního produktu v kombinaci s denním krémem je aplikován s kruhovými pohyby. Aplikační maska ​​se nedoporučuje dělat konstanta. Dostatek použití po dobu 2 týdnů v měsíci.

Maska z Elixir Seed Carrot

Maska z Elixir Seed CarrotMrkev - rostlina obsahující užitečné látky, které příznivě ovlivňují pokožku osoby. Vitamíny v kompozici osiva zpomalují stárnutí a obnovují rovnováhu vody, což činí pokožku odolné vůči vnějším vlivům. Olej může být kombinován s téměř všemi kosmetikou.

Pro přípravu omlazující masku musíte promítnout ve stejném poměru (2 lžíce) Mrkvový olej a meruňkový olej. Přidejte 8 kapek růže. Výsledné prostředky, jejichž doba skladování je 2 měsíce, doporučuje se používat dvakrát denně.

Věková maska ​​z Ladan

Věková maska ​​z LadanLadanový olej - nejlepší prostředky k zabránění věkových pigmentových skvrn. Látka v přirozené formě dává jednotný tón obličeje obličeje a výrazně zužuje póry. Ladan je považován za léčivou rostlinu, která zachází s popáleninami a různými kožními onemocněním.

Pro zlepšení stavu kůže obličeje by měly být smíchány 10 kapek oleje kadidlo s 30 kapkami oleje aloe vera. Výsledná hmotnost v krátké době eliminuje suchou pokožku a malé rány.

Chcete-li snížit znatelné věkové skvrny, měli byste použít směs oleje a levandule oleje. Směs se doporučuje aplikovat ráno po promytí studenou vodou.

Aplikujte éterické oleje v čisté formě, abyste omladili pokožku obličeje kategoricky zakázáno. Jako výjimka je možné aplikovat oleje bod na vrásky, ale předtím, než je třeba zkontrolovat pokožku na citlivost na tyto látky.

Omlazující maska ​​ovoce růže boků

Šípková maskaPřírodní látka z šípky ovoce je zahrnuta do složení omlazujících činidel a slouží k hojení popáleniny, stejně jako poškození kůže. Příznivé vlastnosti rostliny přispívají k restaurování struktury kůže, posilují stěny kapilár a nasycení s kyslíkovými tkáněmi.

Olejový olej se aplikuje s jinými látkami během masážních postupů, které jsou požadovány jednou za dva dny.

Pro snížení vrásek v oblasti očí a úst, 4 kapky zesilovacího esenciálního oleje a 2 kapky denního séra by měly být smíšeny. Maska se aplikuje rovnoměrně pomocí bavlněných kotoučů, které potřebují vydržet na obličej 5-7 minut, po kterém se odstraní zbytky ubrousky.

Noční maska ​​pro věkovou kůži jasmínového oleje

Noční maska ​​pro věkovou kůži z JasmínaJasmín Esenciální olej se používá k vytvoření vysoce kvalitní kosmetiky. Spolu s olivovým olejem, přírodními výrobky tóny a táhne kůži, příznivě ovlivňuje jeho strukturu a připevňuje červenat.

Kosmetologové doporučují používat recept na vytváření bělení krém. Za tímto účelem se směs 6 kapek jasmínového oleje, hroznových kostek, mandlí a 4 kapek pšeničného oleje aplikuje na předem vyčištěnou a jiskrovou kůži.

Mirry Esenciální olej

Mirry Esenciální olejDopad volných radikálů vede k poškození kůže, je příčinou stárnutí a vzniku vrásek. Mirra olej vrací mladý vzhled a zlepšuje tón obličeje.

Pro přípravu masky, kterou potřebujete smíchat olej MIRRA (10 kapek) a šípku (25 ml). Výsledná směs by měla být aplikována kolem oka s kruhovými masážními pohyby.

Konitivivity pro kompetentní výběr omlazujícího agenta

  • Chcete-li získat efektivní výsledek z použití esenciálních olejů doma, musíte být schopni správně vybrat.
  • Ženy se často spoléhají na intuici, vzhledem k vůni a barvě. Každý esenciální olej však má své vlastní vlastnosti, které je třeba zvážit při použití.
  • Před výběrem musíte pečlivě seznámit se s trasovými prvky.