Jak obnovit funkci ovariálních lidových léků?

Jak provést ovariální práci pro otěhotnění? Existují nějaké lidové metody stimulace vaječníků? Aby bylo možné normalizovat funkci vaječníků, je nutné znát důvody selhání ve své práci.

Proč je vaječní práce porušena?

Příčiny porušování vaječníků:

  1. Nemoci vnitřních genitálních orgánů (zánět, nádory, zranění, vrozená patologie).
  2. Nemoci endokrinního systému (diabetes, obezita, onemocnění štítné žlázy).
  3. Onemocnění nervového systému, včetně stresu a přepracování.
  4. Vedlejší účinky drog.
  5. Potraty, potraty, komplikace po předchozím narození.
  6. Výživa, nedostatek vitamínů.

Pokud jsou všechny tyto důvody identifikovány a eliminovány nebo vyloučeny, je možné stimulovat provoz vaječníků s drogami nebo lidovými léky.

Před zahájením léčby se doporučuje konzultovat odborník a předat průzkum.

Strava

diabetes Pomoc při normalizaci cyklu a reprodukční funkce ženy pomůže správné výživě. Pokud je tělo ženy vyčerpáno, je jeho přirozená potřeba obnovit dodávky živin, a nikoli reprodukovat potomstvo. Dieta by měla obsahovat požadované množství prospěšných látek, vitamínů a minerálů.

Můžete si vzít komplex polyvitaminů, abyste naplnili deficit těchto složek v těle. Vitamin E: Normalizuje cyklus a obnovuje reprodukční funkci.

Jak obnovit normální provoz vaječníků pomocí potravy? Užitečné pro jíst olivový olej, ořechy a lesní ořechy, slunečnicová semínka. Stimulovat ovulační fazole, sójové boby, data, sezam, dýňová semena, pšeničné klíčky, med a propolis.

Doporučuje se zahrnout rajčata a jablka ve vaší stravě, granáty. Zlepšit práci výrobků vaječníků a zvířat - maso a ryby, vejce, mléko, zakysanou smetanou a tvaroh. Je nutné vyloučit z menu robustního čaje a kávy, alkoholu, limit čokolády. Ovulace také potlačuje jídla z zelí a rýže.

Cvičit stres

Spolehlivé ovulační denní nabíjení zaměřené na posílení pánevních svalů a stimulace krevního oběhu v pánevních orgánech, vznáší cvičení. Užitečné pro práci reprodukčního systému žen běží a plavání.

Fytoterapie

Některé rostliny mají majetek ovlivnit práci vaječníků, protože obsahují přírodní hormony v jejich složení - fytoestrogeny.

  1. Šalvěj stimuluje výrobu hormonů s vaječníky. Z něj připravit odvar, který je spotřebován uvnitř tří lžíce třikrát denně jeden týden. Kurz lze opakovat v měsíci. Sage je často vařen spolu s limetkou. Tyto byliny jsou přidány do 1. t.L. 1,5 st. voda. Kompozice je nutná k varu a pití v chlazené formě 1. století.L. Třikrát denně. Terapie začíná v den 4 po zahájení menstruace a pokračovat jeden týden. Po 2 kurzech měsíční terapie provést přestávku v léčbě po dobu 1 měsíce.
  2. Jak obnovit funkci ovariálních lidových léků?Růží nalil vařící vodu a trvejte na uzavřených pokrmech, odvod je pořízen jedním.L. Jeden týden před spaním. Kurz se opakuje v měsíci.
  3. Aloe Je známo nejen jeho antimikrobiální vlastnosti, ale také jako prostředek, který pomůže obnovit práci vaječníků. Pro výrobu terapeutického léčiva jsou řezané listy vloženy do chladničky po dobu 5 dnů, purifikovány z kůry, jemně řezaných a smíchaných s medem a krémovým a vepřovým olejem ve stejném rozruchu. Pít takový lék dvakrát denně v jedné fázi.L.
  4. Pokud vaječníky nefungují, můžete použít Infuze Petrushki. Na 4 sv.L. Trávní listy nalil sklenici horké vody. Po 12 hodin, infuze může být opilá třikrát denně před jídlem po dobu 2-3 týdnů. Pak si v průběhu týdne proveďte přestávku.
  5. Při užívání neplodnosti drogy Speat. 4 lžíce pomůcka nalil 500 ml horké vody. Trvejte na tom, aby bylo deconce dost do 4 hodin. Užívejte lék na ½ šálku třikrát denně před jídlem. Kromě restaurování funkce vaječníků pomáhá speert při léčbě jiných gynekologických onemocnění.
  6. Plantážný Ve formě odvaru. Na lžičce si vezměte půl stolu a přiveďte do varu. Po ochlazení trvá Deccoction 2 st.L. třikrát denně.
  7. Jak obnovit funkci ovariálních lidových léků?Obnovit funkci vaječníků pomůže Nudný děloha. Často se s porušováním reprodukční funkce, tato tráva se používá ve spojení s mudrcem. V prvních dvou týdnech cyklu jsem si odvážný Salfa pro ¼ šálek 4 krát denně. Po 2 týdnech byl borie dělnus jmenován stejným systémem. Byliny jsou vyrobeny v poměru k 1. t.L. Rostliny 1 šálek vody.
  8. Zlepšení práce vaječníků může Červený štětec. Tato tráva může být aplikována nezávisle nebo společně s borovým děložkem. Terapeutické vlastnosti mají kořen závodu. 1 umění.L. Byliny jsou umístěny do malé pánve, nalil 250 ml vroucí vody a vařené po dobu 5 minut. Můžete užívat lék za hodinu. Drink Deconction na ½ šálku 30 minut před jídlem za měsíc. Pro větší účinnost je tinktura směsi bylin červený kartáč a nudný děloha ve stejném podílu v množství 25 g na 500 ml vodky. Trvejte na takovou směs po dobu 2 týdnů v uzavřené nádobě a pak přijata 1 hodinu.L. 3 krát denně.
  9. Vápno čaje. Můžete přidat sušené lipové květy v čaji nebo nákup hotového čaje v lékárně. Jeden šálek čaje je vařen denně během měsíce.
  10. Heřmánkový olej Použijte místní. Je nutné navlhčit tampon a nechat to celou noc v pochvě. Pod působením ropy je restaurování normální produkce genitálních hormonů.
  11. Semena celeru v podílu ½ st.L. Na sklenici vroucí vody.
  12. Ruta Pahuchau dobře pomáhá s bolestmi hlavy a jako sedativum. Vezměte si to do formy tinktury 15 g 3krát denně.
  13. Hyssop Léčivé použití ve formě infuze, který je připraven nalitím 1 hodinu.L. Sklo vroucí vody. Tráva musí být trvána do hodiny v uzavřeném misce a vezme se dovnitř na půlku 3krát denně před jídlem.
  14. Hlízy Stakhisa lze použít v surovém formuláři nebo varu. V zimě, sušené hlízy. Recepce začíná 50 mg rostlin denně, pak se množství prostředků postupně zvyšuje na 150 mg za den. Sušené kořeny kořenů jsou pořízeny ve výši 3-4 čajových lžiček denně.
  15. Hloh Uklidňuje a podporuje normalizaci cyklu. Květiny trvají na alkoholu v čisté formě nebo spolu s valerian nebo trusů máty. 50 mg trávy nalil ½ litru alkoholu a udržujte na tmavém místě 2 týdny. Drink Medicine 40 klesne 3x denně.
  16. Motherwort vaří v čisté formě nebo míchání s trávou hloh, melník a sušiček. Tráva se nalije vařící vodou v varné konvici a pít místo čaje. Tyto rostliny mají uklidňující účinek a zvyšují výrobu hormonů s vaječníky.

Aromaterapie

AromaterapieZvýšit krevní hormony a zlepšit provoz ovojovadelných esenciálních olejů léčivých rostlin. Sage, Melissa, Rose, mandlový olej, geranium, bazalka, muscat ořech má největší účinnost.

Tyto éterické oleje obsahují velké množství přírodního estrogenu stimulující ovulace. Jak provést plné a produktivní vaječníky s aromamaselem? Takový olej může být přidán do lázně, osvětlit aromatickou lampu v ložnici nebo neustále nést přívěsek s ním.

pracovat vaječníky a stimulovat svou práciCo dělat, pokud lidové opravné prostředky nepomohou normalizovat práci vaječníků? V tomto případě se doporučuje za použití Perorální antikoncepce Podle odpovídajícího schématu. Tyto léky by měly být užívány pravidelně, neprojevují léčivo, protože výsledek léčby závisí na tom.

Takže v moderním arzenálu jakékoli ženy existuje mnoho způsobů, jak ovlivnit práci vaječníků a stimulovat svou práci k dosažení požadovaného těhotenství: Jedná se o lidové prostředky a medikační metody léčby. Hlavní věcí je to pod dohledem specialisty a absolvování předběžného zkoumání, a pak je zaručen úspěch.