Je možné provést postup eco během menopauzy?

Osud někdy zabraňuje člověku různým překvapením. Naštěstí nejsou vždy negativní. Stává se, že lidé, kteří již vstoupili docela zralého věku, najednou se najednou našli a rozhodli, že opravdu chtějí společné děti. A stává se to, že zavedené okolnosti, životní tragédie tlačí ženu na myšlenku na narození dítěte během menopauzy. Každý příběh má své vlastní motivy, ale touha dát život, který by nová osoba vždy zaslouží schválení a podporu. Je to možné vůbec obecně, když dojde k vyvrcholení?

Umělá koncepce s menostázou

Nástup menopauze z hlediska anatomie je proces dokončení reprodukční funkce ženského organismu. V vaječnících, počet folikulů je vyčerpán, neexistují téměř více období, vejce se postupně zastavují zralé a schopnost zmást.

Relativně nedávno nemohla být projevem o umělých hnojení po 45-50 letech. Moderní reprodukční technologie se pohybují vpřed na Sevenmile kroky. A dnes je pravděpodobnost pojetí v menopauze docela reálná.
I když už přírodní ovulace již není možné - to není věta. V tomto případě se používají vytvořená dárcovská vejce, která uměle oplodňuje semenný materiál partnera a umístěna v děloze potenciální matky. S pomocí doprovodné hormonální terapie je udržována schopnost těla a porodit zdravé dítě během vyvrcholení.

Podmínky pro extracorporální hnojení během vyvrcholení

Extracorporální způsob hnojení - vážný proces, který vyžaduje pečlivou přípravu a analýzu údajů o zdraví jeho účastníků.

Zapnutí specialisty, měli byste poskytnout informace, které mohou být důležité pro bezpečné provádění hnojení (přítomnost dědičných onemocnění, chronických onemocnění, přenesených operací). Pokud má žena už děti, je důležité říci o toku těhotenství, o problémech, kdyby to bylo doprovázeno. Na základě výsledného obrazu bude lékař schopen rozhodnout o potřebě dalšího vyšetření a úpravy přípravných a podpůrných léčebných léčebností.

Všeobecné podmínky pro umělé pojetí v období klimakterizace jsou:

  1. Žádné absolutní a relativní kontraindikace. Absolutní zahrnuje nebezpečné onemocnění těla (HIV, hepatitida, těžké diabetes mellitus, přítomnost závažných srdečních patologií, onkologie jakékoli lokalizace, onemocnění ledvin). V tomto případě může být jen o přilákání náhradní matky. Relativní kontraindikace zahrnují podmínky těla, které mohou zasahovat do správného toku koncepčního procesu in vitro, ale nečinnosti to nemožné. Po odstranění těchto důvodů se můžete vrátit k myšlence umělé koncepce. To může zahrnovat infekce, endometrióza, nádory dělohy a přívěsky, jejichž odstranění může být prováděno pomocí operací broušením orgánů, exacerbace onemocnění.
  2. Přítomnost pacienta možnost samosvstaného dítěte. To by mělo zahrnovat nedostatek vrozených nebo získaných gynekologických patologií, jehož přítomnost je fyzicky znemožněna (odstranění reprodukčních orgánů, endokrinních onemocnění v těžké formě a t. D.).
  3. Absence kontraindikací pro hormonální terapii, protože je o řezání života ženy, když přírodní těhotenství a nástrojů již neposkytuje přírodou, a to znamená, že hormonální pozadí nepřispívá k bezpečnému přirozenému toku všech těhotenských jevů a vyžaduje pobídku.

Možné programy hnojení

Je možné provést ekologický pacient, když je vrchol, lékař řeší na základě historie a současného stavu reprodukčního systému. Využití výsledků průzkumu, odborník může navrhnout specifické provedení hnojení vitro:

  • s dárcovským materiálem (spermie);
  • s vejci jiných lidí;
  • Bankovnictví vlastních oocytů;
  • Použití Cryoembrians (bylo zmrazeno dříve).

Při zachování jiného menstruačního cyklu (Prempenopause) nebo umělého vrcholu je program pro kolekci vejce. Pokud je ovulace nemožná, jediným řešením je darování oocytů.

Příprava na postup během menopauzy

Postup pro přípravu na umělé pojetí během Klimaks je do značné míry podobný postupu provedenému v reprodukčním věku, ale vyžaduje ještě důležitější přístup kvůli vlastnostem menopauzy.

Povinné studie, které jsou přiděleny ženě, jsou:

  • Obecný a biochemický krevní test;
  • Obecná analýza moči;
  • Analýzy infekcí;
  • Krevní test pro hormony;
  • Cytologické vyšetření děložního čípku;
  • fluorografie;
  • mamografie;
  • EKG;
  • Ultrazvukové štítné žlázy, ledviny, nadledvinky, malé pánve orgány, srdce;
  • Hysteroskopie může být přiřazena k vyhodnocení schopnosti těla vzít embryo.

Pro budoucnost otce se předpokládají následující studie:

  • analýzy pro identifikaci infekcí;
  • Spermogram;
  • Analýza na definici typu krve a rhesus.

Kroky oplodnění postupu během menopauzy

Poté, co žena prošla komplexní zkoušku a obdržela schválení odborníků, začíná další fáze.

Nejprve je jmenována budoucí matka Náhradní hormonální terapie (UGT). Zarovnání hormonálního pozadí ženy na úroveň umožňující upevnění embrya a jeho prosperujícího nástroje - základní okamžik úspěchu extracorporal hnojení.

Ale kvůli některým drogám, zejména s dlouhým protokolem, po ECO Climax dojde i u žen v reprodukčním věku. Proto konzultace, léčba musí být získána ve spolehlivých klinikách, kde specialista poskytuje určité záruky a profesionálně vybírá koncepční program.

Pokud tělo mateřství pro plánování pacienta je stále schopna ovulace, pak UGT dělá realizaci hnojení ženských vlastních vejců. Pokud existuje stabilní ukončení menstruace, jedinou šanci může být použití dárcovských oocytů (vaječných buněk).

Eco s dárcovskými oocyty zahrnuje následující kroky:

  1. Výběr dárce oocytů pro určité ukazatele. Nejedná se pouze o požadavky na zdravotní stav, ale také zvláštnosti vzhledu, komplexní a jiné vlastnosti.
  2. Synchronizace dárcovských cyklů a potenciální matky.
  3. Stimulace zrání folikulů v dárce ženy s jejich následným výběrem.
  4. Získání osiva materiálu u otce nebo dárce.
  5. Vejce hnojení vejce a pěstování embryí.
  6. Přenos embryí do děložní dutiny, následovaná kontrolou nad procesem vývoje, doprovázený substituční hormonální terapií.

Koncepce využívající vlastní vejce žen je podobná s výjimkou výjimky dopravce zdrojového materiálu. V tomto případě se matka stává sama.

Přečtěte si O vypouštění po převodu embryí v ECO, Následující odkaz.

Rizika a nebezpečí umělé koncepce během období

  1. Embryo nemusí přijít od prvního a dokonce podruhé. Přirozeně, během silnic silnic každý den a měsíc, ztráta času neúprosně snížit šance na úspěšné dokončení zamýšleného. Často se stává závažným psychologickým stresem pro ženu, která věří a sní o mateřství.
  2. Vzhledem k tomu, že několik embryí je přeneseno do dělohy v děložní dutině, zvyšuje riziko více těhotenství. Během Klimaků je extrémně nežádoucí, t.na. Výrazně snížené šance na hodně štěstí tím, že získává zátěž na tělo matky. V takových případech se provádí snížení - větev embryí vyvinuté paralelně.
  3. UGT může způsobit syndromu syndromu syndrime vaječníků, který může být nebezpečný pro život a zdraví matky a plodu.
  4. Někdy má hormonální terapie negativní dopad na zdraví pacienta. Nejčastěji štítná žláza a práce kardiovaskulárního systému. Tato reprodukční technika je často obviněna z vyvolání vývoje onkologických onemocnění. Takové riziko nelze popřít, zejména pokud je predispozice.
  5. U dětí "Z testovací trubice" Procento vrozených patologií je poněkud vyšší. "ZASTAVENÍ GUBA", "WOLF FALL", vady srdce, podvozek jícnu se nachází v takových dětech. Pro prevenci vážných chromozomálních a genetických onemocnění se provádí předběžné vyšetření všech účastníků procesu a další monitorování stavu embryí před implantací.

Eco Když Climax - spíše nejednoznačná věc. Na jedné straně je často jedinou šancí stát se matkou, na druhé straně je použití této technologie plné určitými riziky. Pro každý jednotlivý případ je vyžadován individuální přístup. Pouze společná práce specialistů a budoucích rodičů může poskytnout požadovaný výsledek, a to vzhled zdravého a silného dítěte.