Aplikace doppelgerů aktivní v menopauze

Použití biologicky aktivní přísady adiční přísady aktivní s vitamíny pomůže minimálně snížit nepříjemné fyziologické projevy během menopauzy, pomáhat ženě zůstat sexuální, atraktivní, šťastný.

Vitamíny Doppelgery a menopauza

S nástupem Menopauze Ovaries přestat syntetizovat ženské sex hormony. Funkce estrogenů není omezena na tvorbu sekundárních sexuálních značek, regulace menstruace, těhotenství, laktace.

Estrogeny paralelně ovlivňují:

  • Výroba serotoninu v mozku;
  • procesy tvorby kostí;
  • Provoz krevních cév;
  • Železo, měď, výměna sodíku, cholesterol.

Terapie klimakterického syndromu se provádí individuálně a komplexní. Doktor hodnotí stav, vlastnosti těla určitého pacienta, současně. Někdy nemožné dělat bez přijetí estrogenu, ale existují případy, kdy je náhradní hormonální terapie kontraindikována, nebo použití hormonů je iracionální.

"Řezání hůlky" V takových případech je komplex dopelgerů aktivní menopauzy. Lék patří do skupiny biologicky aktivních přísad, reguluje metabolické procesy na pozadí nedostatku estrogenů, má příznivý vliv na provoz krevních oběhových orgánů, pohybového aparátu, autonomního nervového systému.

Struktura

Účinnost a bezpečnost aplikace DPPPEPEPELETS AKTIVNÍ MENOPUSE je díky svým komponentům. Přípravek je komplex fytoestrogen, vitamínů a vápníku.

Fytoestrogeny - netteroidní látky rostlinného původu, z nichž chemický vzorec se podobá strukturu estradiolu. Biologicky aktivní přísada zahrnuje 50mg isoflavones sóju.

Složení složek DPPEPELSERS AKTIVNÍ MENOPAUSE je vybráno tak, aby každý prvek potenciální účinek druhých a to zajišťuje účinnost eliminace poruch menopacteric.

Vitaminová složka dppeepelters aktivní menopauzy je reprezentována ve vodě rozpustné vitamíny skupiny B - biotin (150mkg), thyamin (1,4 mg), riboflavin (1,6 mg), pyridoxin (2).0 mg), kyancobalamin (3MKG), kyselina listová (400 mg) a vitamínová skupina rozpustná tuku D (500 mg). Minerální složka provádí uhličitan vápenatý (500 mg).

Dávková forma

Forma Menopause Doppelgers Menopauze: tablety v ochranném pláště světle žluté barvy, balení - 30 kusů.

Farmakokinetika a farmakodynamika

Soyi Isoflavones poskytují klinický účinek podobný účinku s estradiolem, eliminují negativní příznaky nedostatku estrogenů během menopauze, přispívají k normalizaci hormonálního pozadí. Na rozdíl od syntetických přípravků nezpůsobují negativní vedlejší účinky.

"Union" uhličitan vápenatý a vitamin D3 (cholecalciferol) v minerálově vitaminálním přípravku Menopauze aktiva zajišťuje prevenci menopauzální osteoporózy a snižuje riziko zlomenin kostí. Holealcyperol zlepšuje sání vápníku, který je zase zapojen do procesů tvorby kostí.

Vitamíny skupiny B, kyselina listová a biotin jsou účastníci metabolických procesů, zajišťují normální fungování systémů krevního oběhu, štěpení, smyslové orgány, tvorba krve, přispívají ke zlepšení imunity, normalizaci provozu autonomního nervového systému.

Indikace

Indikace pro jmenování aktiv Menopauzy Doppelgers ve společnosti Climax:

  • tepla krmení;
  • bolesti hlavy;
  • Nadměrné pocení;
  • zvýšení krevního tlaku;
  • Výskyt jí;
  • útoky tachykardie;
  • poruchy spánku;
  • Náhlá podrážděnost;
  • suchost v pochvě;
  • Zvýšit tělesnou hmotnost.

Vitamin a minerální komplex Doppelgery Aktivní menopauza je nepostradatelná v korekci bootegetativních symptomů a psycho-emocionálních poruch během menopacterického syndromu.

Porušení hormonálního pozadí a odpovídající změny v těle ženy mění obvyklý způsob života a učinit to nemožné. Vzhledem k doplňování deficitu potřebných prvků a látek je možné hladit příznaky klimatu.

Aplikace a dávkování

Doppelzenz Aktivní menopauza odkazuje na biologicky aktivní přísady. Doba trvání terapie, multiplicita recepce určuje gynekologa nebo endokrinolog. Nejčastěji je vitamín a minerální komplex naplánován po dobu 1 měsíce na 1 tabletu 1 čas denně.

Tableta by neměla být rozdrcena ani žvýkat. Někteří autoři doporučují brát lék v dopoledních hodinách, motivující skutečnost, že složky jsou lépe absorbovány ve světovém světle. Povoleno konzumovat tablet během recepce potravin. Udělat velké množství kapaliny.

Léčivá interakce

Je důležité si pamatovat stůl neslučitelnosti minerálů a vitamínů. Proto přijímat jiné léky, kromě Dopperzenzu, aktiva menopauzy, je nutné informovat ošetřující lékař.

Vedlejší efekty

Někdy při použití vitamínů se stávají nepříznivé vedlejší účinky. Pokud má pacient individuální nesnášenlivost vůči komponentům, jsou alergické projevy možné ve formě růžové červených skvrn na kůži, doprovázené svědění.

Je nutné přestat používat vitamín a minerální komplex a okamžitě konzultovat lékaře. Nejčastěji se nevyžaduje speciální léčba. Alergická reakce zmizí po vypouštění léčiva, však je někdy prokázáno, že jmenuje antihistaminika.

Předávkovat

Výuka pro vitamín a minerální komplex neobsahuje údaje o klinických projevech předávkování léku, ale není možné zapomenout na existenci hypervitaminem, takže při přijímání vitamínu a minerálního komplexu musíte přilnout k doporučené dávce.

Kontraindikace

Vitamíny nejsou předepsány v hypervitaminech.

Drug je kategoricky kontraindikován:

  • s intolerancí nebo alergickou reakcí na komponenty;
  • Age do 18 let;
  • Období těhotenství nebo kojení.
Moderní farmaceutický průmysl produkuje dostatečně kvalitní komplexy vitamínů a minerálů, které mohou poskytovat zdraví těla při aplikaci dopperzenu.

speciální instrukce

Symptomy žen Kraams jsou spojeny s vážnými hormonálními perestroins. Zánik reprodukční funkce je schopna dodávat jemný sex hodně nepříjemných pocitů, ke kterým je mnoho žen po čtyřiceti letech spojeno inzulínovou závislou formu diabetes mellitus. Použití dopperzenz aktivní menopauzy v tomto případě není kontraindikováno, mělo by být potvrzeno pouze na paměti, že jedna tableta léčiva obsahuje 0,008 chlebových jednotek, což odpovídá 0., 7KKAL / 2,9 kJ.

Těhotenství a laktace

Každý to ví, že během těhotenství nebo kojení nemůže být žena menopauza. Estrogeny aktivně působí v těle, stimulovat jejich vývoj kontraindikovaný. Výrobci uvádějí pokyny v sekci "těhotenství a laktace" vhodné informace o kontraindikacích.

Opustit podmínky a životnost

Komplexy obsahující vitamíny a minerály jsou prodávány bez lékařského předpisu, nejsou považovány za léky. To neznamená, že je možné předepsat lék bez odborných konzultací.

Pro zajištění účinnosti vitaminu a minerálního komplexu, aby se zabránilo nepříznivým nežádoucím účinkům, je nutné jej udržovat při teplotě, která není vyšší než 25 agelů Celsia. Doba použitelnosti - ne více než tři roky od okamžiku vydání. Doppeoplez tablety Aktivní menopauza je poměrně atraktivní ve svém vzhledu, takže je důležité zajistit jejich nedostupnost pro děti.

Analogy

Analogy jsou připraveny léky s podobným farmakologickým dopadem na tělo, které mají stejnou svědectví o jmenování. Nedoporučuje se nahradit biologické přísady sami.

Bonisan

Vyrobené ve formě kapslí pro přijímání uvnitř, krémového gelu. Stejně jako Dopperzenz, aktiva menopauzy obsahuje sójové isoflavony.

Menoril Plus

Kapsle pro orální podávání, včetně vitamínové premix s isoflavonem genisteinem.

Během období ukončení menstruace by krásná polovina lidstva neměla být zanedbatelná k potřebám a rozmarům těla. Vitamin Minerální komplex Doppelgerz Asset Menopause může pomoci se vyhýbat jmenování hormonálních drog.