Co dělat, aby se zabránilo přibývání na váze, když je vyvrcholeno?

Vstup do menopauzálního období - alarmující čas pro každou ženu. Kromě vícenásobných projevů vnitřního fyzického nepohodlí je Climax plný takového nežádoucího důsledku jako sada hmotnosti. Bolestivé přílivy, tlakové skoky, emocionální disharmonie - nic strach a tak není peck krásná polovina lidstva, jako tato hrozba. Co dělat s zvýšením hmotnosti při vyvrcholení? Za prvé, zabývat se důvody tohoto jevu a za druhé, jednat sebevědomě a systematicky!

Dopad menopauzálních změn stavu ženské postavy

Abychom pochopili příčiny přírůstku hmotnosti během menopauze, by měly být zapamatovány, což je obecně vyvrcholení. Podstatou tohoto jevu je, že reprodukční funkce těla postupně ustupuje, a to je způsobeno deplecí počtu folikulů v vaječnících. Toto důležité ženské tělo začíná snížit výrobu ženských pohlavních hormonů estrogenu a tady je to všechny kouzla menostisy.

Závody sexuální hormony - testosteron a estrogen - vést k tomu, že 2/3 ženy začínají problémy se sadou extra kilogramů.

Být nebo nebýt dokončen v období menopauzy - otázka celého souboru faktorů.

  1. Jeden z nich je dědičnost. Pomeranče nezpůsobují pomeranče, takže pokud v rodině jsou všechny zástupci krásné poloviny nakloněny, pak se menopauza výrazně zvyšuje riziko přírůstku hmotnosti. Ale znovu, přítomnost velkých příbuzných ještě není 100% věta, pokud udržujete proces pod kontrolou, je docela možné oklamat genetika.
  2. Další provokatér je tvořen stereotypy potravin. Odstraněný více, s chlebem, umýt všechny čaj s cukrem a cukroví. Takové sazby energie jsou často tvořeny v raném dětství a doprovází osobu někdy po celou dobu jeho života. Přirozeně, když tělo vstoupí do menopauzy, všechny tyto worshome návyky přinášejí své ovoce. A jejich negativní dopad je zhoršen hormonálními "houpačkami", změny práce endokrinního systému, zpomalení metabolických procesů.
  3. Třetí faktor provokující úplnost je nedostatek pravidelné fyzické námahy. S věkem se objem svalové hmoty sníží a nahrazuje vklady tuku. Kromě toho je svalnatý tón snížen, a tělo ztrácí bývalé formy - postavu "mouchy".

Zjistěte článek o odkazu Je možné zhubnout, když je vyvrcholeno s lidovými léky.

Proč břišní roste během menu?

Takže matka-příroda si objednala, že vklady tuku v postmenstruačním období jsou seskupeny v oblasti břicha a boků. To je způsobeno tím, že na konci reprodukčního věku, v nadledvincích, zvyšuje se výroba pánských pohlavních hormonů (androgenů) a vývoj žen (estrogenní vaječníky) se sníží. Proto se obezita na mužském typu začíná tvořit.

Ale kromě Hormonal Vlastnosti klimatického období, Zvýšení tělesné hmotnosti ovlivňuje (nepřímo a rovně) řadu faktorů vzájemně provázaných.

  • Nesprávná výživa může bezpečně zamítnout příčinu příčiny přírůstku hmotnosti při vyvrcholení. Zneužití tuků, rychlé sacharidy všech mistrů, smažených a uzených potravin - to vše vede k nevyhnutelnému zvýšení objemu pasu.Dalším faktorem spojeným se správnou výživou a umožňuje odpovědět na otázku "Proč se žaludek růst" může stát chronickým problémům v práci trávicího systému. Meteorismus, dysbakterióza, gastritida a další problémy dělají svou práci: svaly se postupně protáhnout a fenomén zaoblené břicho se stává nevyhnutelným.
  • Zejména onemocnění, zejména endokrinní (diabetes mellitus, zhoršená nadledvinkami, štítná žláza), vedou k hormonálnímu selhání vyvolávajícího vývoj úplnosti. To je vážný důvod, který vyžaduje pomoc od specialisty.
  • Zdůrazňuje a emocionální rozdíly nepřímo také vyvolávají zvýšení objemu pasu. Ve stavu psychologického nepohodlí začíná mnoho žen hledat útěchu v potravinách. A najít ... spolu s extra kilogramy. Zvyk klidného a odměny s jídlem je tvořen v dětství. Climax je čas, kdy je tato víra extrémně zisková pro změnu.
  • Nevýhoda nebo přebytek vitamínů a stopových prvků mohou také hrát. Takže nedostatek chrómu je doprovázen nepřekonatelnou zátěží na sladkosti a předávkování vitamínů C a B12 je schopna způsobit nejsilnější útoky hladu.
  • Sedavý životní styl může být také diskontován. Tělo ztrácí tón, svaly jsou oslabeny a rozprostřeny, tělesná hmotnost je neúprosně roste. Nedostatek motorové aktivity vytváří jevy stagnace v orgánech, snížení metabolických procesů, a proto vyvolává zvýšení hmotnosti.

Metody boje proti nadváhu v menopacterním období

Je předem napodoben! A ozbrojený - boj! Málo vědět, musíte tyto znalosti aplikovat v praxi. Pouze průvodce pomůže s takovými principy vyrovnat se s problémem extra centimetrů pod menostázou.

Vyvážená příprava

Chcete-li se vypořádat s hmotností s menopauzou, musíte revidovat dietu: snížit využití škodlivých produktů, snížit kalorií, nahradit nezdravé potraviny zdravé. Je důležité pozorovat určitý režim příjmu potravy a v žádném případě hladový, je nejlepší dát preferenci frakční výživy - je to dobré pro zdraví dobře a šance v jednom sedět po ledničce se sníží na minimum, protože Silné pocity hladů není povoleno. Podívejte se na S dieta, když vyvrcholení hubnutí (týden menu).

Měli byste si vybrat vyvážený vitamín a minerální komplex, který by pokrýval potřeby těla v chybějících látkách. V ideálním případě by mělo být provedeno ve spojení s příslušným specialistou, aby se zabránilo předávkování.

Dávejte pozor na Klášterní čaj pro hubnutí. Tento výrobek nemá kontraindikaci a podporuje hladkou korekci obrázku.

Pohyblivý životní styl

Zadruhé, musíte navázat přátele, dobře, ne-li se sportem, pak alespoň s minimálním cvičením. Chcete-li začít, můžete jen začít rychle chodit, můžete se zaregistrovat Jóga třídy, AquaaAerobic, terapeutická tělesná výchova. Jen k pohybu! Dokonce i banální denní procházky budou mít prospěch. Fyzická aktivita pomůže zlepšit výměnu, hormonální procesy v těle, posílit svaly, a v důsledku toho snížit objem pasu.

Včasná návštěva lékaře

Je nutné vážně léčit vaše zdraví. Jakékoli poruchy v těle musí být pod kontrolou zúčastněného lékaře a předepsaná léčba by neměla být ignorována. To platí zejména a hormonální přeskupení doprovázející nástup Klimaků. Je možné snížit svůj negativní dopad s pomocí vhodné terapie, předepsané endokrinologem, gynekologem nebo jiným profilovým specialistou.

Výjimka stresových situací

Doporučuje se udržet psycho-emocionální stav pod kontrolou, aby se nedostal na triky psychiky a nezačínáme jíst život vitalitu s různými problémy. Pro podporu nervového systému se můžete uchýlit k měkkým sedativům zeleniny, obraťte se na metody meditace, zvládněte techniky relaxace.

Sada hmotnosti, když je vyvrchollivý - fenomén je poměrně častý, ale ne vůbec nevyhnutelné. V této věci je důležité pochopit důvody, které tento proces vyvolává včas, a pak systematicky pracovat na jejich eliminaci. V této fázi jsou velmi důležité pravidelnost a systematika. A dokonce i velmi významný, jak se žena patří sám: Má jeho tělo miluje jeho tělo, je to přijato, je připravena pracovat pro jeho zdraví a dlouhověkost. Je to psychologická složka, která někdy hraje rozhodující roli při úspěchu opatření k zachování postroje a krásy těla. Vytrvalost, pracovitá a pozitivní vnitřní nálada - hlavní složky v boji za tenký pas v každém věku.