Jaké vitamíny jsou lepší pít, když vyvrcholte?

Menopauza je ofenzíva děsivá každá žena. Příběhy příbuzných a známých o nepříjemných projevech, že jejich nová životnost se setkala, přicházející ve věku od asi 50 let, nedobrovolně způsobuje přemýšlení o možných metodách usnadnění toku tohoto procesu. Jedním z pokynů podpory těla je dalším příjmem vitamínových komplexů přizpůsobených věkových funkcí tohoto období. Pro velmi bohatství moderních představitelů jemného pohlaví, získání spolehlivých informací o jakýchkoli jevech souvisejících, včetně zdraví, dnes přestal být obtížný. Jednou z možností výběru vhodného komplexu je vyhledat prostřednictvím internetové sítě zadáním dotazu: Jaké vitamíny pití s ​​názvem.

Proč když je vrchol, je důležité doplnit dietu s vitamínovými komplexy?

V lidském těle jsou všechny procesy propojeny mezi sebou, takže problémy v práci samostatného orgánu nebo systému určitě způsobují neúspěchy v jiných. Zejména je to důležité v období hormonální nestability: během puberty období, těhotenství a samozřejmě, když menostáze. Koneckonců, konec reprodukční funkce je někdy velmi obtížné. Přílivy, nespavost, tlakové skoky, emocionální nestabilita, přírůstek hmotnosti, zrychlené stárnutí - všechny tyto dárky představují menopauzu. Tato fáze života však není nemoc, a měla by být zpracována odpovídajícím způsobem. A za účelem pomoci tělu obnovit vnitřní rovnováhu a překonat obtíže, speciální farmakologické komplexy používají speciální farmakologické komplexy.

Použití minerálů a vitamínů během menopauzy může pomoci ženě v období menostázy.

  1. Zrychlují metabolismus, který má příznivý vliv na práci Gastrointestinální trakt během vyvrcholení, A obecně pomáhá oslabovat závažnost hormonální nerovnováhy. Zrychlené metabolické procesy umožňují, aby se zabránilo zvýšení hmotnosti, že všechny ženy se bojí a které jsou tak charakteristické pro období menopacteric.
  2. Jsou účastníci syntézy pohlavních hormonů, kteří jsou obzvláště důležité pro ženy během menopauze, protože vývoj ženských pohlavních hormonů (estrogen) se každý rok sníží a musí být podporován.
  3. Umožnit zachování vzhledu v atraktivním stavu déle, protože snížení hladin estrogenů vede k tomu, že známky stárnutí začínají projevovat. To je vyjádřeno při zhoršení stavu kůže, hřebíků, hlasové změny, Může vypadnout ven.
  4. Posílit imunitu, která je nesmírně důležitá, protože tělo zažívá zvýšené zatížení se náchylným k infekcím a různým druhům onemocnění.
  5. Podporovat správné fungování všech vnitřních orgánů a systémů.

Nejdůležitější vitamíny a stopové prvky s menopauzou

  • Vitamin A s vyvrcholením je důležitý pro svůj antioxidační účinek, pomáhá vydržet vývoje nádorových neoplazmů různých lokalizací a etiologie, umožňuje zachovat mládež kůže, udržuje sliznice ve zdravém stavu, má pozitivní účinek na vidění stimuluje syntézu genitálních hormonů.
  • Vitamin E není marný volal ženy. Vitamin E Climax je nepostradatelný. Podílí se také na syntéze genitálních hormonů, stimuluje sexuální přitažlivost, chrání buněčné membrány z volných radikálů, zlepšuje strukturu vlasů a kůže, podporuje srdce a svalový tón, minimalizuje Možnost rozvoj mastopatie a další patologie mamarchových žláz, zejména citlivých na hormonální změny.
  • B (B6, B9, B12) Vitamíny harmonizují práci nervového systému, zlepšují výměnu bílkovin a lipidů, což vám umožní kontrolovat hmotnostní váze hmotnosti, zvýšit celkový výkon a odolnost proti napětí.
  • Vitamin C aktivuje ochranné síly pro konfrontaci vnějších a vnitřních nežádoucích účinků, zlepšuje krevní koagulaci (prevence krvácení), posiluje stěny cév, zabraňuje tvorbě edému.
  • Vápník pro to, co je potřeba? Vápník pomáhá posílit kosti a zuby, je zodpovědný za výměnu sacharidů, vývoj hypertenze zabraňuje.
  • Vitamin D je zodpovědný za plnou absorpci vápníku. Provedení prevence osteoporózy je tedy prováděna, což je tak často nalezeno u žen, zejména po 50 letech.
  • Magnesium také pomáhá absorpci vápníku, podporuje práci kardiovaskulárního systému, Varuje insomnia.
  • Draslík zabraňuje zpoždění tekutin, zabraňuje tvorbě edému, má příznivý vliv na práci srdce a nádob, zabraňuje vývoji aterosklerózy, hypertenze, zvyšuje schopnost odolat fyzickým a duševním zatížením, zvyšuje emocionální stabilitu.

Nejlepší komplexy pro ženy v menopauze

Pro zástupce vynikající poloviny, který dosáhl nebo se blíží 50 let, je nesmírně důležité plně získat všechny životně důležité látky, aby zůstaly zdravé a krásné co nejdéle. Je však velmi obtížné dosáhnout jejich vyvážených příjmů z potravinářských výrobků. Víno a chyba stravy a kvalita výrobků a ekologická situace a finanční omezení mnoha lidí. Pro podporu práce těla do této nestabilní doby je nutné vybrat správný vitamín a minerální komplex, a to nejen poskytovat základní potřeby, ale také příznivý vliv na projevy menopauzálního syndromu. Moderní trh farmakologických fondů nabízí bohatý výběr produktů zaměřených na odstranění negativních projevů menopauzy. Zvažte nejlepší vitamíny, které uznaly a nejpříznivější recenze.

Uživatelé doporučují při klepnutí na tlačítko:

Dopperkels Asset Menopauza

Generální affiliate mix výroby Německa, vytvořená na základě isoflavonů sóji - rostlinného estrogenu. Komplex vitamínu pomáhá hladkým hormonálním rozdílům, snížit intenzitu přílivu, Zabránit vývoji osteoporózy, Podporuje prevenci onkologických onemocnění, jejichž frekvence výskytu, jejichž výskyt během menostáze se výrazně zvýší.

Ice Formula 40 + vzorec (USA)

Jedná se o vitamíny pro ženy, které jsou navíc obohaceny citrusovými bioflavanodami, brokolicí extrakty, zelený čaj, hroznová kost, kořen dong Kwai. Tento lék zvyšuje metabolismus, zabraňuje hmoty, normalizuje hormonální pozadí, udržuje strukturu kolagenu, zvýšenou pružnost a hladkost kůže, má antioxidační ochranu buněčných membrán. Recenze vitamínů Ice Formula Day-Noc Přečtěte si kliknutím na odkaz.

Abeceda 50+

Docela populární vitamíny mezi ruskými ženami s vrcholem. Komplex je založen na samostatném přijímání různých prvků za účelem zlepšení jejich asimilace kvality. Dokonale se osvědčil a zasloužil nejvíce lichotivé zpětné vazby od těch, kteří zažili svou akci na sebe. Na jeho recepci je zlepšení celkového stavu, snižující přílivy, vyrovnávání psycho-emocionálního stavu.

Splodit 45+

Je také ruský komplex, který obsahuje ve svém složení: vitamíny skupin C, B1, B2, B5, B6, B12, A, RR, R, B9 (kyselina listová). Kromě standardní sady komponent splňuje také L-karnitin, umírající extrakt a extrakt cimikifuga. Vzhledem k dalšímu působení těchto složek je možné nejen uspokojit základní potřeby v životně důležitých prvcích, ale pomocný pozitivní dopad na nervový systém, hormonální pozadí, výměna lipidů, tělesné ochranné síly. Splivity mohou být přijata před menopauzou nebo již uprostřed projevu menopacteric značek. Jak přijmout Splivit správně? Doporučuje se vypít jednu tabletu jednou denně. V jednom jar, komplivitida obsahuje třicet tablety, to je dost na měsíc.

Aevit

Poměrně běžný komplex vitamínů během vyvrcholení kvůli jeho dostupnosti cen. Aevit obsahuje ve svém složení nezbytné vitamíny A a E. Ovlivňuje proces výměny v těle, pozitivně ovlivňuje nervový systém a krevní oběhový systém. Lék normalizuje a stabilizuje tělesnou hmotnost. Aevit použití může být doplněno kyselinou listovou, vitamínem D a vápníkem.

Glycine

"Aminoacetic" kyselina (glycin) obsahuje 100 miligramů v jedné dávce léčiva. Aktivní složka, sladká chuť, přispívá k ujištění centrálního nervového systému, pomáhá vyrovnat se s nespavostí, má prospěšný účinek na úžasnou ženský systém. Kromě toho glycin zlepšuje zdraví mozku, zlepšuje schopnost koncentrace a zapamatování. Glycine trvá 5 tablet dvakrát za 7 dní, řešením. Někdy mohou být alergické reakce na glycinu. Upozornění je přijata osobami trpícími hypotenzí. Docela často přijaté během klimakterie a v postmenopauzálu, ale glycin je schopen silně snížit tlak, takže když to má být řízeno krevního tlaku.

Qi-Klim

To je další velmi populární lék v naší zemi, vyvinutý na základě složek rostlin a nahrazen hormonální terapií. Cisioniflowy extrakt je nepostraden svou činností, alternativního účinku přírodního estrogenu. Kromě toho lék obsahuje takové životně důležité prvky, jako je draslík a hořčík. Celkem všech komponent umožňuje ženám účinně řešit projevy menopázy. Tablety Qi-Klim Eliminovat frekvenci přílivů, bránit krevní tlak z skákání, eliminovat vegetativní vaskulární poruchy.

Ortomol Femin

Německý lék se dokonale osvědčil, jako produkt zaměřené na prevenci menopacterních projevů. Stabilizuje práci nervového, imunitního systému, pomáhá sladit hormonální pozadí a zlepšit celkovou pohodu. Ortamole Femina má příznivý vliv na stav plavidel, srdeční činnosti, vnější atrakcí je celkový průběh menopauzy v důsledku obsahu omega-3 mastných kyselin.

Menopayis

Jedná se o anglickou přípravu s bohatou kompozicí, včetně, včetně jodu. Podporuje dobře koordinovanou práci orgánů a systémů a oslabuje příznaky Klimaků. Díky obsahu jódu je droga příznivá Fungování štítné žlázy v menopauze, který je také vystaven vysokému zatížení během menstráze. Přečtěte si odkaz Pokyny pro použití menopais.

Klimadinon

Slavná fytopreparation z Německa, také založená na vegetačním výtěžku Cuminicifugi, známý pro své specifické fytoestroogany. Tento extrakt je široce používán pro terapii Premanopauza a menopauzu. Všechny složky tohoto léku mají příznivě ovlivnit produkty vlastního estrogenu v vaječnících, čímž se minimalizuje příznaky vegetativních vaskulárních a emocionálních poruch způsobených hormonálními "houpačkami".

Mensen

Špatný na základě Isoflavones Sóju, Rozšířené aminokyselinami beta-alanine a 5-hydroxytriptiphan. Příjem tohoto komplexu posiluje imunitní systém, má protinádorovou profylaxu, zlepšuje koncentraci pozornosti, pomáhá vyrovnat emocionální stav, zlepšuje metabolismus, snižuje frekvenci přílivů.

50 let je nádherný zralý věk, když vám vnitřní moudrost již umožňuje vyhodnotit všechny výhody života. Osoba začíná ocenit krásné, zastaví spěchat, naplněnou vnitřní harmonii. A tentokrát globální změna uvnitř ženského těla. A v této těžké době je nesmírně důležité, aby všechny síly pomohly tělu vyrovnat se s testy, které klesly na jeho sázku. Použití vitamínu a minerálních přípravků obohacených rostlinnými extrakty zaměřené akce - velkým způsobem, jak usnadnit příchod Klimaků a po mnoho let udržovat silné zdraví, atraktivní vzhled a energický uspořádání ducha.