Co zachází s endokrinologem-gynekologem?

Endokrinologie v medicíně se začala rozdělit do úzkých profilů. Je snadnější trénovat profesionály, studovat a eliminovat specifickou příčinu onemocnění. Endokrinní žlázy - vodiče všech životních systémů lidského těla. Vaše nálada, pohoda, schopnost zvýšit, rozvíjet, porodit, porod a druhá - zásluhy domácí sekreční žlázy, která produkují (nebo neprodukují) speciální hormony.

Co zachází s endokrinologem-gynekologem?
Specialista na opravu hormonálních chyb regulujících ženského těla je endokrinologem gynekologem.

Co je hormony, gland vnitřní sekrece a co s nimi dělat

Představte si ruskou armádu. Jasná strukturální hierarchie umožňuje každému, dokonce i malým oddělením, vykonávat, že by se zdálo různé akce, ale všechny manipulace jsou podřízeny jednomu cíli - porazit. Instalace dává vrcholem velitele, a podle řetězce vedou vůdci všech jednotek po schodech objednávky, které by měly vést k dosažení cíle.

Totéž se děje v endokrinním systému člověka. Kdo velitel-in-šéf v těle lidí a zvířat není definován, ale s největší pravděpodobností se jedná o geny. Ale nejdůležitější věcí mezi ženskými sekreční žlázami je hypotalamus (alespoň doposud je považován za to). Spolupracuje v úzkém spojení s hypofýzy. Tyto dvě žlázy a regulovat práci vaječníků, výrobu ženských pohlavních hormonů.

Co zachází s gynekologem endokrinologaFoto 1. Žlázy vnitřní sekrece vyhozují tajemství (hormony) v krvi nebo lymfu

Jste si jistý, že ženské žlázy vnitřní sekrece jsou vaječníky. Pracovat sami a dělat ženu, jako je to je - krásná, ženská. Kdyby to bylo tak jednoduché, endokrinologist-gynekolog by zůstal bez práce.

Systém organizace organizace ženy vypadá takto:

Hypotalamus - hypofýza - vaječníka. Neexistují žádné šipky, protože v opačném pořadí všechny žlázy působí na sebe. Toto je nejjednodušší schéma. A nadledvinky se aktivně zapojují do práce ženy. To vše může pochopit pouze odborný endokrinolog, který se specializuje na systém ženského těla. Nejdůležitější krédo - "nepoškozuje" je zvláště důležitá ve vztahu k endokrinním systému.

Co zachází s gynekologem endokrinologa

Co chorazí endokrinologist-gynekolog

Po obdržení konvenčního gynekologa, žena už ví, že má nějaké virové, infekční, plísňové nemoci (dává speciální analýzy). Jakýkoliv zánět, obstrukce trubek a t. D.

Co zachází s endokrinologem-gynekologem?
Když jsou diagnostikovány, například endometriózu, myom, to má smysl obrátit se na endokrinologist-gynekolog. Tato onemocnění mohou být způsobena poruchami v endokrinním systému žen.

Endometrióza je obecně studována téměř sto let, generace maminek, babičky, dcery jsou pod pozorováním vědeckých a lékařů, ale určitě věda nemůže argumentovat, že jeden nebo jiný faktor je přesně příčinou této nemoci. Mluví o různých důvodech vzhledu, ale pozastavit vývoj této nemoci mohou být tři způsoby. Každá metoda je zaměřena na potlačení provozu vaječníků. Nejlepším způsobem je těhotenství (ale je to těžké udělat).

Endocrinologolog-gynekolog ví o ženském organismu více než obvyklé dámy. Proto se obraťte na endo-gynekolog v následujících případech:

  • myom;
  • endometrióza;
  • nestabilní menstruační cyklus;
  • Pozdější vývoj v dívkách;
  • Příliš brzy vyvíjející se dívky (na hormonu štítné žlázy také projít);
  • krvácení během menstruace (pokud jsou vyloučeny jiné důvody);
  • Časté potraty, neschopnost vydržet dítě;
  • podezření na neplodnost;
  • Zvýšené tělové vlasy v nepřirozených místech pro ženy;
  • bolestivé období (pokud jsou vyloučeny jiné důvody, a bolest je příliš silná);
  • suchost sliznice;
  • jakékoli problémy s vaječníky, přívěsky;
  • Porušení menstruačního cyklu pozadí nadměrného tenkého;
  • Vývoj ženské postavy pro mužský typ;
  • Období před vrcholem (preventivní testování analýz pro ženské hormony, FSH a LH). Doporučeno po 40 letech;
  • Silný emocionální stres. Obvykle vede k nerovnováze v práci ženského těla, takže musíte zkontrolovat hormonální pozadí.
Co zachází s endokrinologem-gynekologem?

Důležité! Výběr správných hormonálních antikoncepce pomůže pouze lékaře endokrinologa-gynekologa Po analýzách pro hormony.

Co zachází s gynekologem endokrinologa

Seznam může přidat další nemoci, pokud váš gynekolog podezřívá hormonální příčiny projevu onemocnění.

Endokrinolog-gynekolog

Před zahájením příjmu hormonálních drog (včetně antikoncepce), předat testy, abyste zjistili úroveň ženských hormonů. To vám pomůže vybrat lék s požadovanou dávkou.

Endokrinní systém přímo závisí na životním stylu. Často mírné sportovní zatížení, správná výživa, čerstvý vzduch, normalizace hmotnosti má příznivý vliv na práci vnitrostátních sekrečních žláz. Někdy můžete dělat bez hormonálních drog.

Pokud neustále užíváte léky obsahující hormon, musíte přemýšlet o zdravotních játrech a plavidlech. ASGRITIN na jedné tabletě každý den pomůže při prevenci křečových žil. Obraťte se na své návštěva endokrinologa.

Co zachází s endokrinologem-gynekologem?
Žena po 40 letech musí být předána úrovni estrogenu, FSH a LH. To pomůže určit lhůtu pro vzhled vyvrcholení a změkčení syndromů.

"Právo" endokrinolog-gynekolog nikdy předepisovat léky bez předchozí analýzy krve na úroveň hormonů.

Endokrinologie není tak dobrá, aby v tomto tenkém systému zasahovala. Pokud můžete vyléčit ženu se změnou životního stylu - tato šance by měla být použita. To platí zejména pro příliš hubený nebo plný žen.

Bolesti hlavy, pocit tuhosti u prsních žláz, když užívají hormonální antikoncepci, naznačuje, že lék by měl být změněn na jiném (podle odpovědí analýz).