Co bude během menstruace vyprávět hnědým výbojem?

Neobvyklý únik menstruačního cyklu označuje změny v těle, ke kterým došlo v těle, a ne vždy pro lepší. Co může být spojeno s hnědými alokacemi během menstruace a to, co se bojí, bude objasnit tento článek.

Charakteristický symptom

Izolace hnědého na začátku nebo na konci nařízení je považována za verzi normy.

V prvních dnech kritických dnů a v poslední fázi, hnědý odstín výboje znamená, že krev v sekreci je trochu. Vyniká z dělohy, spojuje se s lokálním médiem, oxidovaným, záhybem a na výstupu má takovou barvu. Takový výtok může být jasný, tmavě hnědý, burgundsko, ve formě tmavých sraženin nebo hmotností.

Místo měsíčního Magenetu Na základě fyziologických změn v těle nebo vývoji patologických procesů. Tento příznak je nejčastěji označen:

  • Hormonální výkyvy pozadí;
  • změny související s věkem (juvenilní krvácení nebo vyvrcholení);
  • Příjem hormonálních drog;
  • těhotenství (normální a patologický);
  • restaurování v období po porodu;
  • Přítomnost anomálií struktury genitálních orgánů;
  • onemocnění reprodukčního systému;
  • endokrinologická onemocnění;
  • Poškození metabolismu a oslabení ochranné funkce (imunita);
  • Přítomnost emocionálních nákladů, stresu;
  • dodržování přísné stravy;
  • nesprávný životní styl;
  • Rehabilitace po potratu nebo chirurgii.

Naučte se v článku o odkazu o charakteru Možnosti po knírci. A také jít na odkaz, abyste zjistili, proč mohou jít Růžové alokace místo menstruace.

Hormonální změny

Činnost hormonů je díky práci všech systémů lidských těl, takže jakákoli změna v rovnováze je ovlivněna zdravotním stavem těla a reprodukčního mechanismu a menstruačního cyklu.

Po ovulaci přichází účinek progesteronového hormonu. Je jeho aktivní práce v důsledku přípravy endometria na přijetí oplodněného vejce. Tato vrstva sliznice se stává tlustou a volnou. Když se nenastane hnojení, na začátku nového cyklu, vnitřní membrána dělohy je zamítnuta ve formě menstruace. Přidělit ji, ženské hormony jsou zahrnuty do práce - estrogeny. To je přes cyklus, jejich změny úrovně, což je normální a přirozený proces.

Někdy tento ladicí mechanismus dává selhání, a před měsíčním progesteronem je v nadměrném nebo nedostatečném množství, což ovlivňuje splatnost endometria a v obou možnostech, které zasahuje do spuštění plnohodnotné menstruace, která se jeví jako hnědá volba. Někdy nedostatek estrogenu nedovolí, že děloha zdůraznit endometrium a místo toho je tam nahnědlý mistrovství.

OK

Docela často předpokladem pro vzhled hnědého nebo téměř Černé sekrece během menstruace Perorální antikoncepce se stávají. Jejich akce je zaměřena na volání umělé hormonální nerovnováhy, aby se zabránilo těhotenství.

Zvláště v prvních třech měsících pití těchto léků vznikají neúspěchy v ženském cyklu. Menstruační krvácení hnědého odstínu může být nosen jako hubující charakter a hojný ve formě tmavých sraženin. Přečtěte si více o důvodech hnědé sekrece při v pořádku V referenčním článku.

Intrauterine spirála a léky

Populární prostředek ochrany proti nechtěné těhotenství je intrauterinní spirála. Toto gynekologické zařízení se zavádí do děložní dutiny, aby se zabránilo fúzi oplodněného vejce. V prvních měsících námořnictva je schopna způsobit skromné Brownově červené alokace místo menstruace, Protože stále neexistuje žádný upravený organismus s obtížemi, stáhne velké množství endometria prostřednictvím vytvořené bariéry.

Obecné léky, zejména antibiotika, často způsobují poruchy menstruace, které procházejí v neobvyklé barvě.

Komunikace s věkem

Začátek a konec reprodukčního období jsou nejcitlivější pro hormonální váhání stádia v životě ženy. Můžete spojit mnoho změn a neobvyklých příznaků pozorovaných v sexuálním systému.

Často, dívky, které nedávno překročily průkopnické prahové hodnoty a přežili Menarche, zeptejte se na otázku, proč během menstruace je hnědý výtok, a nečekal jasně šarlatové krvácení. Jeden nebo dva roky po prvních kritických dnech, takové znamení je dočasné, a to může být spojeno se zřízením hormonálního pozadí.

Stejný důvod vysvětluje nesrovnalost a hnědý odstín menstruace s příchodem Klimaků. To je přirozená reakce těla pro nedostatek estrogenů. Je však přípustné přelomu menopauzy. Po něm by měl být každý nahnědlý výtok, dokonce i menší mužský muž, by měl být základem pro řešení lékaře.

Sekrece po lékařských manipulacích

Provozní intervence se vždy stává stresem pro tělo. První cykly po operacích se proto často liší od obvyklého. V takových obdobích může být regulovaná nebo během menstruace poznamenána tmavě hnědé vypouštění.

Vzhled hnědých svazků označuje odstranění zbytků tkaniny oleje po potratu nebo válcované krve po operaci.

Pokud má výběr nepříjemný zápach, doprovázený nepohodlím, pak vše označuje zánětlivý proces a infekci infekce, což je poměrně běžné po gynekologických manipulacích. Aby se předešlo těmto, je důležité dodržovat všechna pravidla rehabilitačního období.

Anomálie struktury genitálních orgánů

Ženské tělo mohou mít vrozenou patologickou strukturu. Jedná se o Atresia a Aplasie vagíny, jednorázově, radaism, Saddlidita, rozdělení a děložní hypoplazie. Podle těchto odchylek je endometrium výstupu jednoduše odloženo v patologických částech těla a nemůže být odvozen normálně v důsledku stávající překážky. Porušení způsobuje měsíčně ve formě hnědých mazanských nebo tmavých sraženin.

Problémy tohoto charakteru jsou léčitelné pouze chirurgicky.

Výběr během těhotenství

Moment pojetí v některých představitelích slabého pohlaví je označen hnědým mužským, což naznačuje zavedení fetálního vejce ve stěnách dělohy. Během zbývajících období zajímavé pozice je takový symptom nepřijatelný.

Stává se, že v prvním měsíci těhotenství je označen popsaným znakem. Když je plán vhodný pro regult, ale koncepce dosáhl, žena může pozorovat hnědý výběr. V tomto období je hrozba potratu nejvyšší, proto stojí za to věnovat pozornost svému zdraví a vyhnout se fyzické námahy.

Zjistěte si, co Výběr při potratu, Následující odkaz.

Někdy důvodem pro přítomnost hnědého výboje během menstruace je patologický těhotenství, a to ektopické. V tomto případě nejsou pozorovány nejen vypouštění neobvyklé barvy, ale také bolestivá bolest v dolní části břicha, malátnost. V takovém případě je nutné naléhavě obrátit na gynekologa, aby se zabránilo breaku vaječníků. Takové porušení ohrožuje život ženy.

Když Těhotenský test negativní, ale tam je zpoždění s hnědými sekretiony, Nejčastěji mluvíme o patologii, s sebemenším změnám menstruačního cyklu a povaze menstruace, měli byste se poradit s lékařem, aby se stanovil diagnózu.

Nezapomeňte, že absence bolesti, nepříjemných příchutí a nepohodlí nevylučuje patologii.

Gynekologické onemocnění

Důvodem označení hnědého a tmavého výboje během menstruace je často způsobeno gynekologickým onemocněním.

Endometrióza - Endometriální růst nad rámec dělohy. Ve většině případů pokračuje bez výrazných symptomů, ale situace není vyloučena, když onemocnění se cítí sama o sobě hnědé vypouštění několik dní před menstruací během nich a po. Zabývá se také nepříjemný zápach krvavého hlenu a bolestivých pocitů v pánvi.

Polypy - neoplazmy, které často brání normálnímu uvolňování tkáně a krevní sliznice. Jejich přítomnost dává nahnědlé menstruaci, někdy s pokladeny.

Endometrit - zánět endometria. Stejně jako mnoho dalších procesů této povahy, endometrite se tímto způsobem cítil v kritických dnech. Také možné Hnědý výběr po menstruaci.

Ženy vedoucí sexuální život by si měl být vědom toho, že mnoho infekčních onemocnění probíhá separací hnisu, který míchá s menstruační krví, dejte mu hnědou barvu. V některých případech jsou tyto ruce příčinou menstruačního cyklu.

Nádory různých původu provokují výskyt takového odstínu během menstruace. Stejným způsobem se cítil a rakovinou. V podezřelé onkologii, materiál přidělený z dělohy je proveden na analýze.