Bolest v hrudi před měsícem

Co dělá většinu mužských výhledů? Samozřejmě, ženská prsa. Jaké prsa by byla malá nebo velká potřeba být pro ni velmi opatrný. Nezapomeňte každý rok zkontrolovat ženského lékaře. Ale zároveň nezapomene na velmi pozorný a na nejmenších změnách nebo nepohodlí v hrudníku kontaktovat lékaře.

Příčiny bolesti na hrudi

Bohužel, v naší době, stále více žen a dívek trpí bolestmi na hrudi. Příčiny mohou být různé: od nesprávně vybrané podprsenky k rakovině prsu.

Bolest v hrudi je jako dívka a starší žena. Bolest může nastat ve stejné hrudi, nebo ve dvou ihned. Manifest každý měsíc, nebo být týdny, a pak měsíce.

Období gestace může být také doprovázena žádnou silnou bolestí v zóně bradavek. Během těhotenství může být patrný a vybraný z hrudníku.

Hormonální změny

Hlavní příčinou bolesti na hrudi je elementární hormonální změny v těle ženy. V okamžiku, kdy vejce dozrávají a je připravena opustit folikul, to se děje ve druhé fázi menstruačního cyklu (někde 10-12 dní před menstruací), prolaktin a progesteron bude uvolněn - jedná se o ženské sex hormony. Vedou k nákladu celého organismu, zejména na ženských prsu, což způsobuje bolestivé pocity. Není nic strašného.

Bolesti by se měly zastavit, jakmile měsíčně. Pokud existuje bolest, začít s, musíte samostatně zkoumat prsa za přítomnost novotvarů. To může být znamení mastopatie.

Mastopatie

Mastopatie je benigní onemocnění prsu. Riziková skupina jsou ženy od 25 do 45 let. Malé těsnění v hrudi, zatímco tam jsou různé vypouštění z bradavek - to jsou hlavní znaky mastopatie. Pokud ukázali, že tyto značky stojí za to poradit s lékařem - mammologa. Pošle na ultrazvuk a předepisovat zacházení.

Mnoho žen si stěžují na bradavky. To se děje, protože před menstruačním cyklem je k nim velký průtok krve. Současně, hrudník sám, možná trochu zvýšit množství.

Jak se vyrovnat s bolestí na hrudi, když menstruace

Zvláště akutní bolesti jsou před menstruačním cyklem. Oblíbené spodní prádlo není tak pohodlné, dokonce i objetí milovaného člověka není šťastný.
Co dělat, pokud nejsou žádné těsnění, a bolesti jsou pravidelné a pouze před menstruačním cyklem?

Správná výživa

Chcete-li začít, můžete dodržovat určitá pravidla ve stravě. Snižte spotřebu tekutiny, eliminujte silnou kávu a čaj a s výhodou eliminují sůl.

Lékařské přípravky

Nejen, že je třeba jíst správně, ale také (v koordinaci s lékařem - gynekolog) hormonální, antivirové léky, stejně jako léky, oddálení prolaktinové výroby.

etnirost

Mohou používat bylinné poplatky. Pomáhají relaxovat, uklidnit se, zmírnit bolest. Podle Recenze klášterního kolekce, To je nejúčinnější a bezpečný prostředek alternativní medicíny. Výrobek je přísně dávkován, takže je vyloučeno použití náhodných škodlivých účinků na tělo.

Zdravý životní styl

Je žádoucí přestat pít alkohol během tohoto období a přestat kouřit.

Tělesné cvičení

Snížení silné fyzické námahy, ale ne zastaví vůbec.

Co dělat se nedoporučuje

Mnoho dívek ke snížení bolesti, dát horké vytápění na žaludek, ale to je chyba. Ano, bolest se ustupuje, ale zvyšuje výtok, což může vést k otevření krvácení.

A pamatujte si, že nemusíte jen sledovat vnější krásu hrudníku, ale také se starat o zdraví.

239