Kolik let si můžete koupit kondomy?

Kolik prodává kondomyKondomy jsou jedním z nejspolehlivějších prostředků antikoncepce od nežádoucího těhotenství a sexuálních onemocnění. Při prvních sexuálních experimentech je použití kondomů prostě nutné.

Jak staré jsou kondomy na prodej? Tato otázka vyplývá z mnoha nezletilých a neoblomných dospívajících naší země. V mládeži, téma antikoncepce a pohlaví v komunikaci s dospělými je poměrně úzkostlivé: v naší kultuře není obvyklé mluvit otevřeně, zejména s dětmi o sexu a sexuálních vztazích. V jiných záležitostech, dostatečně špatně a veškeré sexy vzdělání. Mnoho, včetně autora tohoto článku, obdržely sexuální vzdělání samostatně, při komunikaci s vrstevníky, a ne ze školy a rodiny.

Kolik let prodává antikoncepce v Rusku?

Ale stojí za to zvážit lidský faktor. Většina dospělých "starých kalení" lékárníky při prodeji školebářských kondomů může vzniknout zmatený a vnitřní šok, ale jak bylo uvedeno výše, neexistují žádné důvody pro odmítnutí.

Právní základ

Navzdory skutečnosti, že prodej kondomů nezletilých je povolen, v právu existují některé výmluvy, které by měly být pamatovány.

  1. Děti do 14 let musí provádět nákupy pouze se svolením svých právních zástupců (rodičů) podle 28. let Ruské federace. V praxi je účinek takového zákona extrémně vzácný.
  2. V některých regionech Ruska mohou orgány zavést právo omezující právo a najít mladistvé osoby v místech, kde se zboží prodává výhradně (článek 14).1 federálního zákona č. 124-FZ "o základních záruk práv dítěte v Ruské federaci"). Pod sexuálním zbožím by měly znamenat produkty obsahující erotiku, která iniciuje zájem o sex. Ve zboží sexuální povahy jsou témata a nápady, techniky, které způsobují sexuální fantazie, emoce, pocity, touha.

Jinými slovy, kampaň v sexu obchodech osobami mladší 18 let je zakázána.

Tipy při nákupu kondomů poprvé

Kondomy pro každý vkusDoporučujeme, abyste se seznámili s následujícími okamžiky, abyste poprvé usnadnili výběr a nákup kondomů.

Zákon. Vyzbrojený uměním. 426 občanského zákoníku Ruské federace (ST. 633 GK Ukrajiny) V případě neúspěchu a požádat prodávajícího, aby zavolal zákon, dokument, na který odkazuje. Argumenty nebude.

Lékárna. Koupit kondomy pouze v lékárnách (v obchodech a stáncích, s největší pravděpodobností byly porušeny skladovací podmínky, což negativně ovlivňuje kvalitu antikoncepce). Vyberte si lékárnu není blízko domu, ale v sousední oblasti, aby se zabránilo trapné situace při setkání s přáteli a známými rodiči. Je také žádoucí přijít do ranních nebo obědových hodin, když ne tolik lidí a nemusíte se cítit sám, odsouzení pohledy.

Kondom. Kondomy by měly být ve velikosti penisu. Každé kondomy mají své vlastní velikosti. Například standardní kontext má 52 mm na šířku a délku 180 mm. Velikosti se mohou lišit v tloušťce od 46 mm a délku od 160 mm. Doporučujeme, abyste se seznámili s článkem: Největší kondomy, Nejmenší kondomy. Proč by měly být kondomy ve velikosti? Dospívající člen může být menší než dospělý muž. Proto existuje riziko, že během pohlaví kondom mouchy a zůstane ve vagíně.

Nákup. Při pěší turistice v lékárně si pamatujte, že zákon je na vaší straně a bez rozdílu, s tím, kolik let si můžete koupit kondomy. Je třeba se rozhodnout předem, který kondomy budete kupovat (vybrat 2-3 možností v případě nepřítomnosti), nejčastěji v lékárnách prodávat Contex, Durex. Je také nutné vědět, jak moc stojí v místě, kde jdete, abyste se vyhnuli zbytečnému zmatku s penězi.

Chceme lékárně, podívat se na pult s antikoncepci, najdeme požadovanou možnost, jděte na pokladnu. Na pokladně se sebevědomým a klidným hlasem (navzdory skutečnosti, že se třásl z vzrušení), říkáme: "Ahoj! Kontext Classic prosím Small Pack!"Dej peníze, vzít kapitulaci, jít. Na vlastní zkušenosti řeknu, řeknu značku a značku, a ne takové kondomy, t.na. Z vzrušení můžete klopýtnout, být ztracen, a za stálým lidem nemusí ani pochopit, co si koupíte, pokud slyší: "Já, prosím, dysáři nevěřící", namísto "kondomů vyhráli ty pro 200 rublů". Pokud jste si jisti, a konkrétně víte, protože to, co přišli, prodávající nebude pochybovat o odmítnutí koupit antikoncepce.

Z osobní zkušenosti řeknu, že jsem se zeptal na otázku, protože kolik let prodáváme kondomy?"A a velký, to nebylo nikoho. Udělal jsem první nákup 12-13 let v stánku. Bylo to vhodné, že prodávající neviděl svou tvář, být za pultem, ale byl jsem strašně znepokojen. Řekl "Prey-Ze Rvativa pro 5p" a prodali je. Druhý čas byl již nahý, nákup stejným schématem jsem přidal k mým slovům "jsem jahoda, prosím". Použil jsem je samozřejmě, ne o jmenování. A jak jsi starý?

Poté, co koupil kondomy, rozhodl jste se jeden důležitý, ale ne obtížný úkol sám. Dále čekáte na první sex. Ale promluvme si o tom v dalším článku.

Kde jinde koupit kondomy?

Pokud vaše omezení nepřekonáte, existují následující možnosti nákupu:

  • Internetový obchod
  • Online lékárna
  • Samoobslužné hypermarkety

Zahraniční praxe

Prodej kondomůV jiných zemích s nákupem antikoncepce v nezletilých mnohem snazší. Na mnoha místech existují automaty pro prodej kondomů, kde si každý může každý koupit, co se mu líbí.

Dále každý má pokročilý švýcarský. Jak ukázaly SOTS.Anketa, děti začnou vést sexuální život za 12-13 let. Hlavním problémem je v tomto věku - nedostatek vhodných kondomů. To je důvod, proč stát, aby se zabránilo distribuci pohlavně přenosných onemocnění, rozvinutých dětských kondomů. Jejich hlavní vlastností je menší šířka kondomu.