Velké kondomy: problémy s odstraňováním problémů

Bolshoy-bananVelký sex Dick je nepochybně dává člověku důvěry v sexuální komunikaci s opačným pohlavím, ale s příchodem "plusů", stejně jako ve všem, negativní momenty se objevují.

Hlavním negativním bodem pro majitele Bolshoi Polska je jeho ochrana proti pohlavně přenosným onemocněním a nepohodlím. Mít nestandardní velké sexuální tělo, muž dnes je těžké zvolit "ochranu".

Téma nestandardních velikostí kondomů v runetu není zcela zveřejněno z následujících důvodů:

  • · Většina mužů má průměrnou velikost penisu, respektive výrobci a přizpůsobit se jim. Například takové populární značky jako Conttex a Durex produkují kondomy s orientací na cílovou skupinu určité země (podrobnosti níže). I v lékárně je někdy těžké najít "gumovou" antikoncepci zvýšenou velikost: často nejsou k dispozici, ale ty, které jsou malé.
  • · Články, které jsou přítomny v síti na téma "Big Condoms" pro většinu částí popisují jejich použití ne o jmenování, ale jsou napnuty na všechno, co dostalo, ale ne na penisu.

Orientovaná značka

· Pro Rusko, průměrné velikosti kondomu na šířce je 56 mm (CONTEX - 52 mm)

· Pro evropské země se průměr kondomů sníží na šířku 52 mm

· Asijské země z hlediska velikosti zůstávají na posledním místě a mají nejmenší velikost - 48 mm

DŮLEŽITÉ: Objednání gumové antikoncepce z Číny (ALIEXPRES a DR.) označeny XXL a dalšími symboly zvýšené velikosti, mějte v úvahu orientační klient. Nejčastěji zvětšené čínské výrobky odpovídají průměrné evropské velikosti.

Jakou velikost by měla být kondomem?

Kondomy musí odpovídat délce a tloušťce penisu. Krátké prezidenti mohou zcela jít do vaginy, existuje riziko, že tam může zůstat. Úzké kondomy přinese muže nepříjemnosti a nepohodlí člověka, který může negativně ovlivnit jeho vzrušení, a v zodpovědném okamžiku, kdy mohou prasknout. Antikoncepce šířka více položil jednoduše mouchy.

Jak určit velikost kondomu?

Jak určit velikost kondomuAčkoli některé gumové antikoncepční značky šly podél cesty oblečení a začal používat symboly symbolů "S, M, L, XL, XXL", to je daleko od nejjistější způsobu, jak si vybrat svou velikost.

Aby bylo možné určit potřebnou velikost "guma" pro penis, bude vyžadována měřená páska. V postaveném stavu je nutné měřit obrovskou hustou část penisu a získaný výsledek musí být rozdělen do 2. Nakonec dostaneme číslo, které potřebujete (šířka antikoncepce), ale to ještě není

všechno. V závislosti na typu kondomů (polyuretan a latexu) se může velikost velikostí lišit. Při použití polyuretanových kondomů je nutná velikost největší části penisu, protože polyuretanové výrobky netahají.

DŮLEŽITÉ: Největší gumové antikoncepce jsou nejčastěji polyuretanové, jako výsledek - špatně táhne. Musíte si vybrat velikost velmi opatrně.

Při použití latexových kondomů je nutné provést průměrnou hodnotu tlusté a tenčí části penisu. Latexové kondomy jsou dobře kresleny, proto + 15 mm v obvodu bude hrát rychlou roli. Mohou však způsobit alergie v některých, proto existují polyuretanové antikoncepce.

Pokud má penis nestandardní rozdíly v tloušťce, je hlava penisu velmi velký na rozdíl od kufru, pak je lepší zůstat na polyuretanových antikoncepce.

Příklad: penis obvod 140mm / 2 = šířka 70mm. Latexové kondomy Durex XXL C Šířka 57mm by měla být v pořádku.

 Největší kondomy na značkách

Níže uvádíme seznam gumových antikoncepce s největším průměrem, který si můžete koupit. O některých, které jste nemohli slyšet vůbec, a nemůžete je koupit daleko od lékáren, ale v sexu obchodech a často, pod názvem, protože nepoužívají poptávku po speciální a nákladech vůbec levné.

Největší kondomy na světě na našich datech je:

jeden. "Zapadají»Přímo od USA - šířka 69 mm, délka 232 mm

2. "MŮJ.Velikost »Přímo od Německa Šířka 69 mm, délka 223mm (tato společnost se specializuje na" gumičky "podle velikosti přesnosti)

Například obvyklé DRECS XXL má svůj vlastní "skromný" 57 mm na šířku a délku 220 mm. Kromě rarity, největší kondomy mohou potěšit největší cenu: asi 400 rublů pro mé.Velikost 69 ve výši 3 kusů. Je třeba se dostat do majitelů velkých "nástrojů".

Co se týče jiných firem nabízet zvětšenou velikost, je to spíše marketing a reklama, spíše než platnost. Vizit Overture Large, Sico XXL, Okamoto Jumbo v šířce mají pouze 54 mm. Průměr těchto kondomů je menší než nejstandardní dlaždice.

Kondom 67 metrů dlouhý

Největší kondom 67mNejvětším kondomem na světě byl v obelisku v Buenos Aires v roce 2005. Výška exponátu je až 67 metrů. Tato instalace byla postavena na počest dne bojových pomůcek. Funkční složka této expozice samozřejmě nese samo o sobě.

Kondom zachránil život. Jakmile žena padla přes palubu a naštvaný kondomy, čímž se buduje nějakou podobu lodi. Po chvíli byla zachráněna.