Malé kondomy: problémy s výběru

Od nejmenšího k největšímu antikoncepciHodně závisí na velikosti kondomu pro muže: komfort se sexuální výměnou, stavební stát, bezpečnost od nežádoucího těhotenství a sexuálních onemocnění.

Hlavním trhu kondomů v Rusku má průměrnou velikost 52-54 mm na šířku a délku 180 mm. Dypex je trochu širší (56mm) a delší než 10-20 mm jeho konkurenty.

Stojí za zmínku, že v evropských a asijských zemích je průměrná velikost kondomů nižší než v Ruské federaci.

Živý hak! Objednání kondomů z Číny, se stejnými značkami a zápisem na obalu, skutečná velikost bude menší.

Co když je kondom velký? Je nutné použít antikoncepci o velikosti vašeho sexuálního orgánu, jinak existuje riziko opustit kondom do vagíny spolu s spermiemi.

Jak určit požadovanou velikost antikoncepce?

Jak určit velikost antikoncepce? Pro to potřebujeme měřicí pásku a trochu matematiky.

Měří obvod postaveného penisu v tlustém a ředidle a

Výsledek je rozdělen 2. Nakonec dostaneme průměrnou hodnotu - šířka penisu. V závislosti na struktuře orgánu se šířka může lišit + - 1,5 cm a více.

Jak se vás ptát? Nic strašného, ​​rozptylu je povolen ve svědectví a na více než 1,5 cm. Protože většina latexových kondomů je dobře kreslen a sexuální tělo bude docela pohodlné. Pokud najednou jste alergičtí na latex, pak se polyuretanové kondomy přijdou do záchrany. Zvláštnost polyuretanových kondomů je absence touhy, t.E. Musíte vyzvednout velikost již průměrně, ale nejširší částí penisu.

Příklad! Obvod penisu na bázi 9,4 cm / 2 dostaneme šířku 47mm. Ve velikosti budeme mít šířku kondomů od 32 do 47 mm. Je žádoucí, aby šířka nepřekročila šířku člena a nejvíce odpovídá své hodnotě.

S ohledem na nezbytnou délku, myslím, že byste neměli mít problémy, t.na.

Kondom je zpočátku ve válcovaném stavu a probíhá přísně v nezbytné délce členu. Jinými slovy, pokud má standardní strana délku 18 cm, a vaše sexuální tělo je 15, pak nic strašného, ​​jen kondom nebude rozvíjet po celou délku.

Top 4 většina malých kondomů

Rozhodování s velikostí, pojďme vidět dohromady, že nabízíme moderní trh, co nejmenší kondomy mohou být zakoupeny v konvenční lékárně nebo sexuální obchodě.

Pod obvodem penisu 107-109 mm

jeden. Sagami Xtreme Cobra. VGEO 44mm šířka, délka 190 mm. Tloušťka stěny 0,05 mm. Latexové kondomy z Japonska. Jejich vlastnost je malá šířka a chybějící cumulator pro více živějších pocitů.

2. MŮJ. Velikost 47 * 160. Německá firma se specializuje na výrobu vysoce kvalitních antikoncepce určitými velikostmi. Šířka - 47mm. Délka 16cm. Hladké latexové kondomy s lubrikantem na bázi vody. Tloušťka stěny 0,06 mm.

Pod obvodem 112-117mm

3. Sagami Xtreme se cítí fit - šířka 49mm, délka 185mm. S růžovou růžovou.

čtyři. MŮJ.Velikost 49 * 163. Šířka 49mm, délka 163mm.

Pět. Dále "standardní" kondomy pod obvodem penisu 119-122mm. Délka o 180mm, šířka 52mm. To je Contex, InnInEX, SICO, VIVA, VIZIT

6. Další kategorie penisu obvod 125-130mm. To zahrnuje značky Okamoto, Masculan, Jaro, VIZIT, SICO po zvýšení.

Takže, sčítání, všimneme si, že kondomy pro malý a malý člen se prodávají pod mými značkami. Velikost a sagami.

To je zajímavé! Stojí za zmínku, že Japonci dělají nejen malé kondomy, ale také vynikající prostředky ke zvýšení člena. Například, japonský Maxi velikost krém pomůže zvýšit členství nejen na šířku, ale také na délku! Dalším bodem, který pro velký člen je obtížnější vybrat kondom ..

Kde koupit malé kondomy?

Kondomy pro malý člen může být zakoupen v lékárnách, sexuálních obchodech nebo online obchodech.

Dětské antikoncepce

Ve Švýcarsku začíná sexuální život adolescentů téměř 11 let. V tomto ohledu vláda přijala antikoncepční opatření - začala vyrábět děti pro děti. Koupit kdekoli na území Ruské federace Tyto produkty nebudou fungovat. Šířka výrobku gumy 2 je 45 mm. V budoucnu je zahájení prodeje plánováno v Kazachstánu.