Mazivo pro kondomy

Mazivo pro kondomy

Maziva Jaké druhy jsou. Maziva Kondomy Pomozte se vyhnout zraněním, zlepšují sexuální život a bezpečný pro zdraví. Náklady 300-500 rublů.

Podle statistik, většina lidí během sexuálního styku používá kondomy. Některé z nich čelí problémům, jako je pálení nebo bolest během koitusu. Často je to kvůli skutečnosti, že bariérová antikoncepce zabraňuje zvlhčení intimních míst s mazáním obou partnerů a jeden z nich může zažít nepohodlí a v kondomovém mazivém není sexuální pohlavní styk. Co dělat v tomto případě? Další mazivo přijde do záchrany

Mazivo pro kondomy

Co potřebujete pro kondomy

V jednotlivých obalech každého kondomu je nějaký mazivo. To zaručuje jak příjemnější opotřebení, a bezbolestné pronikání, a samozřejmě bezpečné skladování výrobku. Tuk pro kondomy, které je součástí kompozice, je určen pouze pro krátkodobý akt s dostatečným zahájením partnerů.

Takže pro to, co potřebujete pro kondomy? Jak bylo uvedeno výše, mazivo navíc zvlhčí genitálie během koitusu, takže tření je příjemnější a lehký. A další mazivo je potřeba s dlouhým pohlavním stykem. Kromě toho s análním kontaktem je jeho použití nezbytné, pokud jde o bezpečnost nižšího partnera.
Může se zdát, že mazivo z obchodu je k ničemu a může být použit jakýmkoliv tlustým krémem nebo máslem, aby ho nahradil. Ale to není! Většina primárních prostředků není určena pro tyto účely, což znamená, že mohou narušit strukturu kondomu, což je důvod, proč je to suprementně lámání. Kromě kůže na intimních zónách je stále jemnější a alergická, aby štítu mnohem jednodušší než kdekoli v těle.

Co je mazivo pro kondomy

Všechny balíčky, které stojí na policích, se liší ve složení, takže z nichž je tuk pro kondomy? Základna může být voda nebo silikon, méně často - olej. Častěji se doporučuje získat skutečnost, že voda. Tento druh nevykazuje strukturu kondomů, je snadno promyt během výletu ve sprše. Kromě toho, v lubrikantu na bázi vody.
Silikonové mazání může být také gel. Ona je lepkavější a hlavně používaná při styku v nádrži nebo duši. Skutečnost je, že přírodní mazání během kontaktu s vodou se umyje a toto - ne.

Jaký lepší mazivo pro kondomy

Na otázku, kterou lepší mazivo pro kondomy neexistuje určitá odpověď. Především je nutné vypořádat se s základem maziva tak, aby kompozice nezkazila strukturu kondomu. Dále je důležité rozhodnout, zda jsou jakékoli funkce potřebné z maziva, s výjimkou hydratačního, například chlazení nebo oteplování. Existují maziva s chutí a vůní, barvou a jiskry. Rozsah je dostatečně vysoká, takže můžete pištěčit.

Doporučuje se získat mazivo stejné společnosti jako kondomy.

Na prodej jsou k dispozici survicidní maziva. Je argumentován, že chrání před nechtěným těhotenstvím, zničením spermií. Ale odborníci opatrností, že tento typ maziva často způsobuje alergie, bolest a mohou být obecně škodlivé pro ženy. Taková ochrana není navíc zcela spolehlivá.

Mazivo pro kondomy

Kde koupit tuk pro kondomy

Jen málo lidí neví, kde koupit maziva pro kondomy, protože tyto barevné sklenice a trubky nejsou těžké si všimnout. Teď se tam prodávají maziva, kde a kondomy. Jedná se o lékárny a supermarkety a obchody pro dospělé. Nejčastěji je to v sexu obchodech, které je prezentován největší rozsah. Také, mazivo lze objednat v internetovém obchodě, ale stojí za to důvěřovat pouze osvědčené stránky.
Mnozí se zajímají o to, kolik mazání je pro kondomy. Takže cena závisí na značce a dalších funkcích, prodejních místech a objemu. Ale v průměru bude tento bod v seznamu nakupování rozložit 300-500 rublů.

Výhody a nevýhody maziva pro kondomy

Jaké jsou výhody a nevýhody maziva pro kondomy? Nepochybné výhody: Zlepšení kvality sexuálního života, dostupnosti. Nevýhody: Některá maziva jsou alergická, proto by měla být zažívána na loketní ruku.
Ale říkají specialisty na tuk pro kondomy: Umělá maziva jsou nezbytná pro lidi trpící nedostatečným zvlhčovačem intimních těles během pohlavního styku.

Jak aplikovat Lubrikant

Není těžké odhadnout, jak používat tuk pro kondomy. Před sexuálním činem je na boku aplikováno malé množství prostředků, připojené k penisu. Pokud je to nutné, také několik kapiček se otírá u vchodu do pochvy nebo anus žen. To je všechna pravidla pro použití tuků pro kondomy. Maziva mohou být použita bez kondoma, které způsobují přímo na penisu. Pokud někdo z partnerů cítil spalování nebo nepohodlí, doporučuje se zastavit pohlavní styk a mytí maziva při použití intimní hygieny.

Mazivo pro kondomy