Kondomy erotica de luxe

Kondomy erotické de luxCo nám slibuje výrobce? Kondomy z vysoce kvalitního latexu obsahují silikonové mazivo, vyrobené na high-tech moderní vybavení, testované elektronikou na mikrockraji. Jsou spolehlivé prostředky k prevenci nežádoucího těhotenství a přenosu sexuálních onemocnění.

Erotica de Luxe - patří mezi konkurence nejnižší kategorie cen (Top levné kondomy) Mezi dostupnými antikoncepce. Kondomy erotického de luxe známé všem z nás v stáncích roszzatu, pro mnohé z nás to bylo první kondomy.

Řádek Kondomov De luxe

Conidom charakteristika

  • Materiál - latex
  • Délka - uvedeno 18 cm
  • Šířka - 5,2 cm
  • Mazání - na silikonovém základě
  • Tloušťka latexu - 0.06mm
  • Výrobce: Guilin Guibiao Gumový produkt (Čína)
  • Shanghai Biomed Industrial

Funkce antikoncepce Dex

Tyto kondomy, podle výrobce, pomáhají předcházet předčasnému ejakulaci a rozšířeny sexuální požitek. Pouze zde na úkor toho, co by mělo být zabráněno časné ejakulace není jasné, t.na. Neexistuje žádná anestetika. Pravděpodobně pouze kvůli tloušťce stěn latexu, které jsou jednoznačně vyhlášeny 0,06 mm. Pravidelný marketing.

Erotica de Luxe, stejně jako všechny podobné kategorie kategorie kategorie do 15 rublů, mají obecnou nevýhodu: deklarovaná délka 180mm může být skutečně a 140-160 mm od času a někdy existuje více malých gumových výrobků.

Otevřený kondomVýrobci levných kondomů se používají k výrobě nejlevnějšího latexu, které špatně protahuje, neustálé velikosti v délce a tloušťce kondomu. Ale existuje další nedostatek kategorie latexu nižší ceny - alergie. Kondomy mohou způsobit alergie v muže a ženě ve formě vyrážky, zarudnutí, hoření a t.D. Podrobně o alergiích jsme pro vás připravili samostatný článek: Alergie ke kondomu? Co dělat?

Muži, v procesu uvedení na tyto, které jsou přizpůsobeny sexuálnímu orgánu, si všimněte jedné nevýhody: Když je kondom nasazen, se drží pro sebe, jako by ho trochu zkroutil a příběh. Ale s DVEK Skill - Neexistují žádné problémy!

Erotica de Luxe: Výhody a nevýhody

+ Cena

+ Není špatná kvalita

+ Rozsah

+ Silikonový mazivo (na rozdíl od vody, neprodleně sušit)

- vůně gumy

- Scatter ve velikosti velikosti

- nosit s úsilím

- může způsobit alergie (čistě individuálně)

Je možné použít tyto antikoncepce?

Každý sám určí sám o sobě, můžete nebo ne. Stojí za zmínku, že kondomy spěchají téměř všechno, důvodem je to špatné použití. Ano, existuje rozdíl v kvalitě mezi drahými a nejlevnějšími kondomy, ale pokud jsou 50krát dražší, neznamená, že jsou 50krát lepší.

Kromě toho, pokud jste v těchto antikoncepci pohodlné, neexistuje žádná alergická reakce, partner je potěšen, jsou pozorovány podmínky skladování a použití, pak proč přeplatku a koupit ostatní?

A věděli jste, že i "volání žen" používaly levné, včetně těchto gumových antikoncepce? Tato skutečnost může indikovat spolehlivost kondomů! Ale dali to častěji sami, co důvěřovaly rukou opilého klienta.

Recenze kondomů De Luxe

Někdo se může zdát podivný, data prezidentů jsou docela dobrá a nic jiného od těch, které pro 50, 100, 150 rublů a t.D. Nelíbí se jako kondomy s vůní, nemají rádi mě vůbec, spokojeni ostatní, rychle nejsou suché.

Čínské kondomy. Scary používat je, vzhledem k populaci Číňanů. A tak se zdají být méně elastické a méně pohodlné. Zdálo se, že maziva nestačí, je lepší přestavět a vybrat si to lépe.