Kondomy durex avanti: polyuretanová rarita

Kondomy Dyepox polyuretan (isoproplen)Alergie na antikoncepce - reakce je čistě nepříjemná: podráždění, svědění a zarudnutí během pohlaví, podráždění a jiných katastrofálních reakcí na antikoncepce nebude umožnit zaměření na sexuální potěšení. Když je tělo příliš náchylné k přírodnímu latexu, jeho umělé náhražky přicházejí do směny: syntetický latex, polyuretan.

Všechny typy podmínek DUREX odkaz

Popis a charakteristika

Důležité! Dypex Avanti již není prezentován na ruském trhu, nebude možné koupit. Neexistují žádné informace o oficiálních stránkách Dypexu týkající se Avanti.

  • Velikost - 200/56mm (aplikace pro velikost XXL). Není třeba zapomenout, že polyuretan se dosáhne špatně, což je důvod, proč je délka více než standardní (190-195mm).
  • Tloušťka, mazání a další informace nejsou k dispozici pro studium, protože v Ruské federaci nejsou kondomy.

Co jsou hypoallersna kondes v durexu? Tvá pozornost - Skutečný pocit.

Také existují cizí možnosti pro Dyerex Avanti: Durex avanti holé non latex.

Výhody polyuretanových kondomů

  1. Tloušťka
  2. Síla
  3. TempleProves
  4. Hypoallergenne

Kromě výhod existují také vážné nedostatky.

  1. Neobvyklé pocity
  2. Slabá prevalence
  3. Vysoká cena

Pro více informací o výhodách a nevýhodách polyuretanových kondomů, stejně jako o analogu Durex Avanti, přečtěte si v článku: Polyuretanové kondomy: Výhody a sušení

Recenze avanti non-latex

Bohužel existují málo informací o síti o polyuretanových kondomech DRS, vzhledem k jejich slabé distribuci a obtížné dějin společnosti: péče od ruského trhu. Většina uživatelů poznamenala inherentní kvalitní kondomy: přenos tepla, hypoalergenicita, ne špatná velikost pro ruský trh. Ti uživatelé, kteří je koupili v zahraničí, zaznamenali menší šířku kondomu (52 mm).