Kondomy durex pleasuremax

Dejte 3 ks. NávodPleasureMax - c angličtina "maximální potěšení". Durex slibuje, že zajistí maximální potěšení s pomocí žeber a pumerů na kondomi. Teoreticky se dodatečná úleva zvyšuje kontakt (tření) mezi sexuálním členem a dutinou vagíny.

Typy Durex kondomy odkaz

Charakteristika

Vlastnosti použití PleasureMax

Konstrukce CONIDOMDYHEREX PLEESHAMAK, stejně jako všechny texturou kondomy vyžadují pozornost následujícím údaje:

jeden. Pokud je dutina vagína před sexuálním činem suchý, bude sex s použitím těchto konderů problematické: je těžké vložit "paličku na čip", další struktura způsobuje bolest a nepohodlí.

2. Pokud dívka z přírody nepřidělí velké množství mazání, doporučuje se používat další mazivo.

3. Prsteny u základny kondomu jsou určeny pro další stimulaci klitorisu, ale ne všechny dívky taková stimulace budou muset udělat.

čtyři. Další pocity z těchto kondomů.

Vidět ostatní Kondomy s buxes

Cena na Durex Pleasuremax

Náklady na malý balíček kondomů Dyusex Pleasuremax začíná od 180 rublů. Na velké ceny balení začíná od 450 rublů. Dypex, stejně jako kontext, jsou běžné po celé Ruské federaci, prodávané absolutně všude, ale Pleasuremax se setká mnohem méně často než jiné kondomy této značky.

Nejmenší cena je slavná v hypermarketu "stuha" (425 rublů). Žádná sleva), v lékárnách Durex PleasureMax splňuje extrémně vzácné.

Recenze

Durex PleasureMax má v nejkrásnějších recenzích. Uživatelé si všimnou následující výhody:

- kvalita

- necítíte

- snadné oblečení

- ne malá, velikost 195mm

Z minusů, uživatelé si všimnou následující body:

- vysoká cena

- PleasureMax není vždy k dispozici

Pokud jde o další citlivost, recenze jsou naprosto jiné, t.na. To vše závisí na čistě jednotlivých pocitech.

Rozhodl jsem se vyzkoušet zajímavé kondomy ve světlém balení, okamžitě zklamaný, vidět velikost kondomu na zadní straně, totiž tloušťky stěn. 0,07 mm - příliš mnoho pro "maximální potěšení", zejména nic není cítit, včetně žeber nebo bodů. Partner tolik, jak tyto kondomy nedodaly zvláštní potěšení.

Dívky recenze

Tyto kondomy se opravdu líbily, body a prsteny jsou příjemně cítili, vzrušeni, přiblížit orgasmu. Můj přítel, jak se ukázal, obecně, žádný rozdíl, existují tyto body nebo ne. Některé z nejoblíbenějších antikoncepce.

Po porodu máme a můj manžel měli velkou přestávku v sexuálních vztazích. S příchodem dítěte, sexuální přitažlivost. Moment přišel obnovit sexuální komunikaci, použitou data. Prsteny a štěňata bolestně mnul odevnitř, které musely používat další mazivo. Celkově není špatné. Kdo je tam suchý, bude nemocný.