Condom zlomil: co dělat?

Během sexu s novým partnerem je vždy nutné použít spolehlivé prostředky antikoncepce. Výhodně bariérový typ, t.E. Kondomy.

Stává se však, že i nejspolehlivější pryžové výrobky nevydrží zkoušku síly.

Proč jsou kondomy roztrhané?

Vypršela platnost. Všechny gumové antikoncepce mají omezenou dobu použitelnosti (obvykle 3-5 let), po kterém je nemožné používat produkty! To může vést k ředění stěn kondomů, postižené integrity skořepiny a textury, a v důsledku prasknutí výrobku během provozu.

Nesprávné podmínky skladování. Může být: teplotní kapky, skladování v blízkosti piercingu a řezných předmětů, skladování pod lisem, nošení v kapsách nebo na spodní části sáčku.

Manželství. Ty trovně můžete dostat falešný. Proto je tak důležité provést nákupy pouze ve specializovaných online obchodech oficiálních prodejců nebo lékáren.

DŮLEŽITÉ! Nikdy nekupujte kondomy v stáncích a kiosku, t.na. Skladové podmínky nejsou přesně respektovány. Také neobdržujte gumové antikoncepci pro pochybné místa. Rizikujete nákup vadného produktu.

Špatné využití technologie. Pokud nevíte, jak správně dát kondom, pečlivě si přečtěte pokyny a lépe se poradit se specialistou (urolog, gynekolog).

Malé množství maziva. Pokud má dívka vzácné alokace přírodního přírodního mazání, pak musíte použít další maziva. Jinak riziko prasknutí produktů, t.na. Tření "na suchém" vede k mikrohasem a následným prasknutím produktu.

Nevhodná maziva. Je třeba mít na paměti, že s latexovými kondomy můžete použít maziva pouze na vodu a silikonové bázi. Použití olejů, vazelínu a t.D. vede k prasknutí produktu!

Kondomy často rob?

S řádným použitím a dobrým datem vypršení platnosti dodržování všech technik pro bezpečné zacházení s podmínkami výrobku a skladování - riziko, že se kondom sníží na minimum. Některé dvojice desetiletí používají gumové antikoncepci - a všechno je v pořádku, a některé produkty spěchají doslova. Kdo je vinen?

Jak pochopit, že kondom zlomil?

Kondom roztrhané recenzeNaučit se a určit, že chování můžete mít pouhé oko. Jak spěchá kondom a může to nepozorovat? Odpověď: Produkt okamžitě roztrhne! Žádný mikrytýr. Prostě se zlomí. Všechno.

Pokud se plemik rozbil uvnitř pochvy, pak se pocit okamžitě stane jiným! Musíte to cítit. Pokud si nejste jisti svou citlivostí, pak čas od času zkontrolujte, zda je vše v pořádku, a nezapomeňte, že musíte změnit zmatek každou půl hodiny.

Poznámka: Budete překvapeni, kolik požadavků v vyhledávači je uvedeno na téma "Jak rozbít kondom nepozorovaně", "Jak to udělat,", "jak rozbít kondom během sexu". Máme protisměrovací otázku - proč?

Pokud máte sex s partnerem v kondomi, pak jste učinili takové rozhodnutí nejen. Není lepší otevřít všechno s polovinou než takové "překvapení"?

Co dělat?

Pokud jste stále předstihli tuto katastrofu, a Kond během pohlavního styku, pak by měly být další akce:

  • Pečlivě odstraňte penis a zkontrolujte, zda je kondom extrahován z vagíny.
  • Pokud se plemakátor zlomil a zůstane uvnitř - akce (Klikněte na odkaz a přečtěte si článek).
  • Naléhavě jdu do sprchy a důkladně umýt mýdlo, věnovat zvláštní pozornost intimním zónám.
  • Poté, co je nutné okamžitě zpracovat genitálie a pokožku kolem spermicidu (Miramistin, chlorhexidin).
  • Muži musí pečlivě léčit s hlavou penisu a extrémní maso.
  • Žena by měla vložit tampon impregnovaný spermií. Pokud s přestávkou předvolby, ejakulace se stále stalo, pak by měly být přijaty nouzové antikoncepční prostředky (tablety).
  • Obou partnerů bude muset být zkoumán lékařem a následně projít zkoušky na STD.

Co dělat muže?

Pokud se kondom zlomil během menstruace (nebo krátce před nimi), je nutné zejména pečlivě vyrobit hygienické manipulace, t.na. Během menstruace, riziko infekcí.

Pokud kondom praskla, ale muž neměl čas na cum, pak ještě musí udělat všechny výše uvedené kroky (s výjimkou výjimky příjmu tabletu). Nicméně, ještě před ejakulací hrozí nebezpečí nežádoucího těhotenství, t.na. Malé množství spermií s mazivem.

Pokud někdo z HIV pozitivních partnerů, pak byste měli jít k lékaři co nejdříve.

Pokud se kondom zlomil během ovulace, riziko, že se stává těhotným, samozřejmě zvyšuje. Ale mělo by být pamatováno, že i na každý den cyklu je vždy šance otěhotnět.

DŮLEŽITÉ! Žádné antikoncepční prostředky chrání před nechtěným těhotenstvím a pohlavně přenosným onemocněním o 100%!