Polyuretanové kondomy

kondomy sagamiPolyuretanové kondomy v současné době získávají rostoucí popularitu. Navzdory stále slabé prevalence a relativně vysoké cenu těchto dětí mládež preferuje citlivost a přirozenost pocitů v souhrnu s vysokou bezpečností.

Zpočátku byly polyuretanové kondomy vynalezeny jako anti-alergie, nahradit latexové kondomy. Polyuretan, jako hlavní prvek kondomu, nezpůsobuje alergie a podráždění, na rozdíl od latexu.

Výhody a nevýhody polyuretanových kondomů

Ultrathin a obyčejný kondomStejně jako každý jiný produkt, kondomy bez latexu mají své klady a nevýhody. Výhody, budeme následující, důležité faktory:

  •  Citlivost. Tloušťka stěn polyuretanových kondomů je mnohem tenčí než v latexových "konkurentů". Latexové kondomy v průměru mají tloušťku 0,05 - 0,07 mm, polyuretanové kondomy mají tloušťku (0,01-0,04 mm). Někdo se ptá: "Jaký je rozdíl? 0,05 mm nebo 0,01 mm ». Snažte se například, kontaktuje světlo C tloušťka stěny 0.05mm a hezká značka, jen zarezená. Cítit významný rozdíl ve výši 0,04 mm. Tepelný přenos polyuretanu je několikrát vyšší než latex, který dále zvyšuje přirozenost pocitů. (Top 10 nejcitlivější kondomy)
  • Hipoallergenicity. Svědění, zarudnutí a další reakce těla na latexu již nebudou rušit. (Alergie ke kondomu. Co dělat?)
  • Síla. Polyuretan je syntetický materiál, který nemá "pór" jako latex. Dává dodatečnou sílu a ochranu kondice.
  • Univerzálnost. Polyuretanové "přátelé" s tuky na základech tuku. Latexové kondomy se spojí pouze s vodou nebo silikonovými mazivy.
  • Necítí. V tomto ohledu vhodné pro orální sex (Konda pro Minet) nezpůsobují znechucení a nepříjemné chuť.

Navzdory více výhodám existují důvody, pro které polyuretanové kondomy nenajdou hmotnost.

  • Slabá prevalence. Rarita je způsobena nízkou poptávkou po změnách dat. Příčiny slabé prevalence odhalíme v následujících odstavcích.
  • Cena. Náklady na polyuretanové kondomy jsou mnohem vyšší než latex. Obyčejné gumové antikoncepce mohou být od 10 rublů. pro 1kc. Ceny pro polyuretanové začínají od 80 rublů. Pro 1 kus.
  • Nízká pružnost. Polyuretan se sahá špatně, takže je třeba vybrat ve velikosti. Také během sexuálního kontaktu s nezvyklým nepohodlím. V důsledku špatné pružnosti - Konda je těžší nosit na penisu, podobat plastovému sáčku. Obecně platí, že pokud vezmete podobný kondom ve svých rukou poprvé, s největší pravděpodobností bude první dojem bude negativní.

Důležité! I přes svou spolehlivost, polyuretanové kondomy nedávají 100% ochranu před sexuálními chorobami a nežádoucím těhotenství.

Top 5 Polyuretanové kondomy

Nákup polyuretanových kondomů v pochybných online obchodech, velké riziko klopýtnout na falešný. Doporučujeme nakupovat ve světoznámých oficiálních japonských internetových obchodech.

* Okamoto 001 nula jeden - svět je nejtenčí kondomy z polyuretanu. Tloušťka pouze 0,01 mm. Na rozdíl od jiných polyuretanových kondomů, mají dobrou pružnost.

* Sagami originální 001. Tloušťka je 0,18 mm. Velikost 170/55 mm (délka / šířka).

* OKAMOTO 002

* Sagami originální 002 - (190/52/0.02 mm).

* Vizit Nano-Tech - šířka 5,8 cm - délka 19 mm tloušťka 0,03 mm.

* Durex Avanti. Bohužel, už na prodej.

Důležité! Objednání japonských polyuretanových kondomů, podívejte se na rozměry. Průměrný člověk v Rusku budou tyto kondomy na rozdíl od.

Také tam jsou ženské polyuretanové kondomy. Mají slabé šíření, nízké slávy, nekupovat v Ruské federaci.