Cum a kondom

Lidé, kteří nejsou dost poznání a zkušeností v sexuálním životě, jsou často kladeny různými problémy, počínaje "může spermie zjistit kondom", "Kolik spermií žije v kondomi" a končící "Můžeš mít sex během menstruace".

V tomto článku rozptýlíme pár mýtů o interakci spermií a kondomu.

Kolik spermií žije v kondomi?

Na vzduchu, mužské pohlavní buňky žijí až 3 hodiny, pak zemřou a spermie jen schne.

Existuje jeden nuance: pokud používáte Kondomy s lubrikantem spermicidu, Pak spermie po ejakulaci v zásobníku semen zemře téměř okamžitě. Proto některé páry používají spermicidální kondomy pro nejlepší ochranu. Nicméně, takové další prostředky ochrany mají své vlastní minusy: podráždění sliznice pochvy a porušení mikroflóry může vést k nepříjemným komplikacím.

Životnost spermií v ženském organismu

Nejvýhodnějším obsahem spermií je vagina. Důvodem je, že teplota lidského těla (36-37 stupňů) je nejlepším podmínkou pro jejich přežití.

DŮLEŽITÉ! Jednou v těle ženy, spermie může žít v vagíně na 8 dní. Proto sex bez kondomu během menstruace není nejlepším řešením.

Pohyb spermií v ženské organizaci

Spermie se může pohybovat rychlostí až 0,1 mm za sekundu. Je to způsobeno rychlostí jejich životního života se může zvýšit: nejvíce černochy se pohybují dál - kde nejvhodnější prostředí pro jejich přežití. Celkem musí projít vzdálenost asi 20 cm.

Přibližně 250 milionů. Spermie je ve 2-5 ml semenné tekutiny během ejakulace. Pro ženské tělo, spermie - cizí těleso, s nimiž začíná jeho imunita bojovat. Proto médium v ​​pochvě destruktivně ovlivňuje spermiea a tekutina semen chrání před účinky kyselin, které samice imunity útoky nežádoucích hostů. V vagina spermie zemřít asi 2 hodiny.

Pokud partneři prožívají simultánní orgasmus, samice sliznice se stává méně viskózní, svalová stěna dělohy se sníží a výkresový efekt se vyskytuje, což pomáhá spermatu proniká.

oplodněníSpermie, kteří nezemřeli ve Vagině, přes cervikální kanál děložního čípku (kde je životní prostředí ještě agresivnější) spadá do dělohy.

Ze všech spermií dosáhne vejcovodní dutiny asi 10 milionů. Stává se to asi hodinu. Existuje mnoho přátelijícího prostředí, gametové mohou žít zde a být vhodné pro hnojení 3-7 dnů.

Z dělohy spermií se začne pohybovat do děložních trubek, kde dochází k hnojení. Pokusy o hnojení vejce spadly pouze 3-4 tisíce nejkrásnějších mužských genitálních buněk. Ale pouze jeden spermie se dosáhne cíle.

Proto některé páry let nemohou mít děti. Hlavním faktorem úspěšného těhotenství - žena by měla být zcela zdravá. Porušení v vaginální mikroflóry, zánětu a infekcích dále snižují pravděpodobnost těhotenství.

Spermie opustil kondom - co dělat?

Nejprve odpovězte na otázku - může spermie vylévat kondom?

Ano možná. Může se buď odjíždět mezi sexuálním členem a stěnami gumového produktu, nebo může jednoduše nalít vše úplně, pokud se kondom zlomí. A tyto okolnosti to ovlivňují:

  • Použitím Zpožděný kondom
  • Nedodržení podmínek skladování výrobku (teplotní rozdíly, skladování v blízkosti akutních objektů, nošení v kapsách a dalších.)
  • Pomocí kondomů nevhodné velikosti (Málo / Velký)
  • Snížená erekce během pohlavního styku
  • Po pohlavním styku, partner ostře odstranil penis, aniž by držel kondom na základně a Condo zůstal v pochvě
  • Průmysl byl z balení nesprávně extrahován
  • Při vybavení gumového produktu byla technika rozbitá
  • Pro latexové kondomy, mazivo s přírodními oleji byl použit ve složení
  • Použijte jeden kondom více než půl hodiny

Co dělat, když spermie vyšel zleva uvnitř nebo zlomeného kondomu? Tyto tipy jsme již v článku podrobně chápali Kondom zůstal v pochvě - co dělat

Jak je hnojení vejce