Má kondomy trvalý život

Kondomy jsou nejjednodušší, poměrně efektivní způsob antikoncepce a ochrany proti onemocněním, které jsou přenášeny výhradně sexuálně. Ne všichni vědí, že existuje určitá doba trvanlivosti kondomů, po kterém jsou při použití, ochranné funkce ztraceny, což vede k nežádoucím důsledkům.

Kde je specifikován termín skladování kondomů

Balení výrobků je uvedeno měsíc a rok, na které je použití kondomu bezpečné pro zdraví a účinnou ochranu. Jedná se o znamení kvalitního zboží, protože výrobce se tak stará o spotřebitele svých produktů. Ale v některých případech nejsou informace o obalu. Obvykle se to stane s levnými nebo vadnými antikoncepčními. Není známo, že kondom byl na pultu, jak moc šel od realizatele prodávajícímu, takže v tomto případě je lepší najít další antikoncepci se stanovenou trvanlivou životností. Část výrobců na jednotlivých obalech, kde je kondom uzavřen, uveďte měsíc a rok, ke kterému můžete produkt použít.

Má kondomy trvalý život

Jaká je doba použitelnosti kondomů

Doba skladování bez ztráty vlastností je způsobena kvalitativními vlastnostmi výrobku (za předpokladu, že jsou dodržena všechna pravidla pro obsah tohoto výrobku). Výrobce je také důležitý. Například antikoncepce vyrobené v Indii, Čína, mají malou dobu používání, rovnající se 2-3 roky. Ale i nejkrásnější kondomy, které byly dlouho prokázány, doba trvanlivosti není více než 5 let (barvění, conteks). Nyní v obchodech mají lékárny poměrně velký sortiment produktů pro antikoncepci, různé ceny, takže volba může být provedena na základě našich přání. Indián, čínské antikoncepce přitahují kupujícího s jejich lanovností a kvalitou takové antikoncepce způsobuje velké pochybnosti. Nezapomeňte, že takové prostředky ochrany mohou být použity pouze jednou, po kterém je nutné jej zlikvidovat. Neměli byste si koupit velký počet bariérových antikoncepčních antikoncepce v lékárně nebo obchodu - mohou být dlouhodobě uchovávány na přepážce, takže doba prodeje zboží skončí.

Doba použitelnosti kondomů Durex

Použití kondomů značky DSURS je povoleno po dobu 5 let, počínaje datem výroby, po kterém se doba použitelnosti končí a produkt se doporučuje hodit. Latex nakonec ztrácí svou dřívější pružnost a sílu, což vede k nedostatečné ochranné funkci, zejména pokud nedodržujete nezbytná pravidla pro skladování antikoncepce.

Má kondomy trvalý život

Životnost Kondomy CONTEX

Kontextové kondomy jsou považovány za poměrně populární značku v antikoncepčním trhu. Doba použitelnosti je 4-5 let, v závislosti na vlastnostech uvolněného.

Skladovatel kondomy kontext Classic

Doba použitelnosti kontextu je až 5 let. Po skončení je lepší nepoužívat produkt.

Podmínky pro kondomy kondomy

Tento druh je méně trvanlivý, můžete jim udržet více než 4 roky. Tloušťka stěny je menší než průměr, takže materiál je citlivý na rychleji, ztrátu pružnosti.

Známky zkaženého produktu

Pokud je zboží zakoupeno podle data výroby, pak nebude nadbytečný, aby se ujistil, že jeho vhodnost. Skutečnost, že kondom není doporučován jako ochranný prostředek, řekne:

  • vyzařující nepříjemný, ostrý zápach;
  • špatné elastické vlastnosti materiálu;
  • Neexistuje žádná integrita jednotlivých obalů;
  • Ne nebo nedostatečný mazivo, která ovlivňuje pocity v době pohlavního styku, sílu produktu.

V případě alespoň jednoho výše, kondom je považován za zpoždění, musí být nahrazen jiným. Ochranné vlastnosti v tomto případě se mohou výrazně snížit, existují nepříjemné pocity během pohlaví, riziko infekce se zvyšuje sexuální infekce.

Je možné použít kondomy po splatnosti

Použít kondomy, datum použití, které skončilo, by nemělo být. To je důležité pozorovat i navzdory skutečnosti, že nemusí vydávat známky korupce.

Rada! Nákupní prostředky antikoncepce a ochrany lépe v lékárně. V kioskách nad rizikem klopýtne na nekvalitní výrobek, jehož trvalý život skončil.

Co se stane, pokud používáte splatnost kondomů

Pokud je termín používání antikoncepce skončil, nesplňuje své funkce ve správném množství. Existuje možnost následujících států:

  1. Nebezpečí infekce s infekce přenášenými během pohlavního styku (HIV, kapavka, syfilis a další).
  2. Pravděpodobnost nežádoucího těhotenství se zvyšuje.
  3. Materiál ztrácí své vlastnosti. Vnější genitální orgány mohou reagovat na tuto alergickou reakci ve formě hyperémii, svědění, spalování nebo vyrážky.
  4. Mazání v kondomech s ukončenou dobou trvanlivosti a pružnost materiálu se snižuje. Existuje velké riziko podráždění a vzhled mikrotramů na genitáliích.
  5. Někdy může být porušení normální mikroflóry genitálií.

Má kondomy trvalý život

Podmínky pro skladovací kondomy

Existují obecná pravidla, která pomohou prodloužit život této léčby antikoncepce:

  1. Při pokojové teplotě se doporučuje skladování kondomu. Příliš vysoké, nízké teploty nejsou vhodné pro antikoncepci. Optimální teplota se pohybuje od 0 do 35 stupňů.
  2. Nedovolte přímé sluneční světlo.
  3. Neměli bychom nosit prostředky ochrany v kapse peněženky nebo džíny: Balení se postupně otírá, může být snadno poškozeno ostrými předměty spadajícími do kapes nebo peněženku.
  4. Vyhněte se soutěže na antikoncepci v rukou dítěte: mohou narušit integritu obalu, náhodně polykat její obsah.

Závěr

Sálostné onemocnění a nechtěné těhotenství mohou být důsledky použití nekvalitních produktů pro antikoncepci, takže je důležité, aby byla okamžitě kontrolovat trvanlivost kondomů bezprostředně před nákupem. Získat takový produkt je s výhodou v lékárně, protože přísnější kontrola probíhá pro kvalitu a termíny.