Kondomy gusaru

Gusar CondomsNěkdo nakupuje drahá auta a někdo a na vázu dobře. Takže s přípravou: Někdo nebude zásadně koupit kondomy horší než světové elitní značky, a někdo bude rychle po práci v nejbližší obchodě nebo stánku a bude nakupovat něco jednoduššího kopulovat se svou druhou polovinou.

Ale je to tak špatné kondomy domácích značek? Možná se opravdu neliší od stejných šatů a kontextů a vyšší loajalita k druhému je jen důsledkem marketingových pohybů?

Rozumíme. Dnes na agendě "hussar" gumové výrobky.

Výrobce kondomů CONTEX "Hussar"

A ano, tento projekt kouří jen kontext. Ano, ano, všichni jste pochopili správně: Firemní kontextové zprávy "Hussar". Jediný rozdíl je v tom, že kontexty jsou navrženy pro dospělé a více rozpočtu "Hussar" - na mladých lidech. Proto, pokud se tyto "údajné ruské prezidenty" liší od jejich rychlejších bratrů?

Zde je fakt ve prospěch Hussar kondomů: dodržují mezinárodní ISO, kteří kvalitních standardů, Evropská norma EN600 a ruský standard GOST 4645-81. Gumové antikoncepce této značky procházejí mnoho testů, včetně elektroniky.

Doba použitelnosti Kondomů "Hussar" je 60 měsíců (5 let).

V důsledku toho je možné říci, že "husar" je ruská značka? Samozřejmě č. Z ruštiny je pouze balení. A řízení výroby a kvality - zahraniční.

Kde koupit kondomy "hussar"?

Gusar kondomGusar Kondes se prodávají všude: v lékárnách, maloobchodních prodejnách, sexuálních obchodech, specializovaných online obchodů. Doporučuji však stále kupovat jakékoliv antikoncepci výhradně v lékárně (pokud jsou ve volném přístupu v Rusku). Nákup způsobů ochrany v lékárnách si můžete být jisti, že jsou pozorovány všechny podmínky pro skladování a realizaci kondomů. Nemyslíte si, že v nejbližší stánku s mínus 30 stupňů mrazu, kvalita a vhodnost pryžových výrobků netrpí? Proto pro váš klid koupit kondomy pouze v těch, kteří jsou důvěrná místa.

Cenové kondomy "Hussar" pro balení 3 ks. Liší se od 61 do 122 rublů

Odrůdy Kondomova CONTEX "Hussar"

Typy kondomů Hussar

  • Contex Gusar Classic - hladké standardní kondomy. Mají silikonové mazivo a pohon. Materiál - latex. Necítí. Délka 18 cm, šířka 5,2 cm, tloušťka 0,06 mm.
  • Contex Gusary s strukturou obrazu - Podmínky s výbuchem. Mají silikonové mazivo a pohon. Materiál - latex. Necítí. Délka 18 cm, šířka 5,2 cm, tloušťka 0,06 mm.
  • Contex Gusary s ribranickou strukturou - žebrovaný docela zápach. Mají silikonové mazivo a pohon. Materiál - latex. Délka 18 cm, šířka 5,2 cm, tloušťka 0,06 mm.
  • Contex Hussars s tečkami a žebry - těsné reliéfní prezidenty. Mají silikonové mazivo a pohon. Materiál - latex. Necítí. Délka 18 cm, šířka 5,2 cm, tloušťka 0,06 mm.
  • Contex Hussars prodloužení - hladké kondomy s anestetikou (benzokain), což pomáhá snížit citlivost u mužů a rozšíření pohlavního styku. Mají silikonový mazivo (alesetikum se přidá dovnitř) a pohon. Materiál - latex. Necítí. Délka 18 cm, šířka 5,2 cm, tloušťka 0,06 mm.
  • Contex Hussar ochucený - hladké kondomy s ochuceným silikonovým mazivem a pohonem. Materiál - latex. Necítí. Délka 18 cm, šířka 5,2 cm, tloušťka 0,06 mm.

Hodnocení zákazníků na kondomech "gusar"

"Vzal, protože obal přitahoval. Ano, s designem této značky je vše v pořádku))) Překvapivě nás nezklamali. Používáme tři roky, vše obleky. I když jsem se setkal s mnoha recenzemi jako "nemám pociťovat partnera", ale v praxi všechna pravidla. Nikdy se nerozbil a neztratil se ".

"Standardní presque. Nic zvláštního. Možná je lepší. Ale je však také horší. ".

"Vzali jsme husarové žebrované tečky. Bradočně! Necítil nic. Ano, a nic ne. To není Presk, ale nějaký balíček ".

"Vzali jsme nějakým manželem ochuceným husarsem. Bavte se od duše! Já bych: polovina těla oranžová a voní fantom. Pak se snažili o žebrované a žáka, byli spokojeni. Pocity jsou příjemné, neuspořádejte, neublíčte, nespěchejte. A s mazivem je vše v pořádku. V důsledku toho jsme již byli s nimi ".

"Noční můra gumy z těchto husarů. Uvízl všechno - listy, místnost, my. Již nekuí. Ale jinak je vše v pořádku. Mazadla dost, trvanlivé. Ale to vůně!!!"

"Husarové žebrované jsou dobře rozloženy na penisu. Ve zbytku Pleasku jako Presk. Ani já, ani partner přídavných pocitů z tohoto Ribbiliusu se cítil ".

"Husary se neliší od stejných kontextů. Je pochopitelné, jakmile je firma ve skutečnosti ".

A tady máte malý video test hussar gumové výrobky: