Včas

Inteální kondomy jsou vyráběny v Thajsku a Jižní Koreji. Vyrobeno na moderním vybavení z vysoce kvalitního přírodního latexu. Ve všech fázích výroby jsou gumové výrobky pečlivé kontroly kvality.

Včas

Kondomová linka

Kondomy V Časová cena

V časové ceněNáklady na kondomy v čase začínají od 70 rublů pro malý balíček (3 ks).) a od 300 rublů pro velké balení (12 ks.).

Ceny závisí na místě nákupu a druhů kondomů.

Kondomy V Recenze času

"Vynikající hodnota za peníze a kvalitu. Vezměte je se svým manželem, když naše obvyklé není k dispozici. V zásadě jsou docela dobré: maziva jsou dost, vůně nestačí, pocity v nich jsou zachovány, t.E. Žádný pocitový balíček a t.D. Nikdy nenechávejte, nespěchal. Manžel také říká, že pro něj. Ale stále jsme zvyklí na jinou značku. A to považují za dobrou alternativu ".

"Ne horší než totéž kontext nebo Sico. S mazivem, všechno je v pořádku, vyvalilo normy, necítíte se. Zde je absolutně nic horšího než jiné značky. Ale levnější. Obecně doporučeno. My sami sami sami.

"Není to latex, ale kus pryže! Nikdy nekupujte v životě. Jak jsem se nepokusil, ale nemohl jsem v nich cum. Necítil nifiga! Nedoporučuji ".