Polyuretanové kondomy

Polyuretanové kondomyPULITIVNÍ LATEX Condoms považoval za nejlepší. Ale v průběhu času byly v nich nedostatky: Je velmi silně snížená citlivost, způsobit alergickou reakci, má vůni gumy. Brzy došlo k řešení všech problémů - polyuretanové kondomy: velmi jemné, neexistuje žádný zápach, nezpůsobují alergické reakce, existují oba muži a ženy. Jeden mínus - stojí více latexu.

Ale popularita polyuretanových kondomů byla krátká. Brzy druhý nedostatek znevýhodnění.

Výhody polyuretanových kondomů

Nejdůležitější výhodou polyuretanu před latexem - je hypoalergenní. Mnoho párů na světě musí opustit kondomy kvůli různým alergickým reakcím na latex: svědění, spalování, vyrážka, sliznice a jiné. Polyuretanový kondom pro ně - skutečný nález.

Dalším důležitým vlastnictvím: Polyuretanověné latexové ... 3 krát! A tloušťka znamená hodně pro intimní sféru. A pokud se domníváte, že tento materiál má také vřele dobře, pak budou pocity během pohlaví nejrozšírnější.

Navzdory tomu, že polyuretan je velmi tenký, stále velmi spolehlivě chrání před nechtěným těhotenstvím a pronikáním virů v důsledku hustých pokládání molekul. Mimochodem, díky této konkrétní kvalitě jsou polyuretanové kondomy naprosto hladké.

Polyuretan je méně citlivý na ultrafialový než latex, což znamená, že je méně vybíravých při skladování. Tyto kondomy mají delší životnost a riziko jejich poškození v důsledku nesprávných podmínek skladování méně. Polyuretan nebude zkazit z maziv na bázi tuků.

Sčítáním se dostaneme Polyuretanové kondomy Tenký, prakticky ne plstěný, mají vysokou tepelnou vodivost, odolný vůči tukům, hypoalergenní, ne až do skladování, spolehlivých, bez zápachu, kromě zcela transparentního a vizuálně vytvářejí vliv přirozenosti.

Nevýhody polyuretanových kondomů

Všechny jsou dobré polyuretanové kondomy. Existuje však jedna nevýhoda, která překračuje všechny výše uvedené výhody: Polyuretanové kondomy nejsou dostatečné elastické. A to znamená, že jsou často roztrženi a spletit. Dokonce i vysoká cena by nebyla překážkou, kdyby byly trvanlivější.