Sagami condoms

Japonské kondomy Sagami produkované japonskou společností pro výrobu gumárenského průmyslu SAGAMI.Společnost byla založena v roce 1934. Tato lídrová společnost na trhu japonských kondomů.

Reprezentativní kanceláře této společnosti jsou v 80 zemích, t.na. Značka SAGAMI je velmi vysoká. To je způsobeno tím, že japonské polyuretanové kondomy sága - to je druh vrcholu mezi značkami konomu.

Sagami Condoms

Rozsah

Také značka Sagami produkuje sagami originální mazání gelu bez barvy a vůně. Snadno se umyje vodou, ne lepící. Neexistují žádné chemické přípravky a hormony. Vysoká doba trvání mazání je výsledkem jedinečného vzorce vlhkosti s kyselinou hyaluronovou.

Cena a místo prodeje

Řekněme - cena japonských kondes nejsou nejlevnější. Je pochopitelné. Například ceny pro malé balení (stalo se 2, 3, 5, 6 ks.) Začněte od 380 a dosáhne dosahu 890 rublů. Ceny závisí na místě nákupu a odrůd výrobků (nejdražší - polyuretanové sagami originální 002).

Můžete si koupit japonské kondomy saga ve specializovaných online obchodech od oficiálních prodejců a sexuálních obchodů. Někdy (můžete to považovat za štěstí) se setkávají v lékárnách.

Recenze

"Manžel nedávno koupil v sexu Saga 0.02. Vyzkoušený. Zde je náš verdikt: nosit, musíte ho chytit, t.na. ve srovnání s latexem se vůbec netahají. Pokud je váš MCH velkým penisem, pak se oblékání umyje být problémy. Kapalný mazivo, vlevo v balení. Manžel říká, že v procesu se vůbec necítili, ale cítili mě. Také citlivě připomínal sex "bez". Cena, samozřejmě, je vysoká, ale stojí za to ".

"Sagami 0.02 polyuretanové kondomy se podobají gumově-latexu, ale podobné velmi - velmi tenkému průhlednému a hladkému celfanu. V procesu se necítíte. Ale s poruchami maziv - vše zůstalo v balíčku. Tepelná odolnost je skvělá. Neexistuje vůbec vůbec vůbec. Alergie nebo nepříjemné pocity po nich nejsou ".

"Ano i ne. Samozřejmě je citlivost v nich vyšší a tepelná odolnost je lepší, a já jsem se cítil vpravo jako bez přípravy. ALE! Vzhledem k přírodnějšímu materiálu (ve srovnání s latexem) ve válcované podobě je kruh špatně natažen a ve válcovaném není mnohem lepší. Bylo to nepříjemné a nepříjemné nosit. Drive Minor. Nebudou se samozřejmě prolomit, velmi trvanlivé (snažili jsme se rozbít - nevyšli). A mazivo je velmi kapalná. Oba časy vlevo zpět do kontejneru, na nejvíce gumy je téměř nikdy odešel. Obecně jsem se líbil stejný Okamoto".

Japonské reklamní kondomy