Je možné urychlit menstruaci: praktické rady

Neexistuje žádná taková žena na světě, která by nikdy nepřemýšlela v životě s obtěžováním o tom, jak není nástup dalšího cyklu. A může být mnoho důvodů pro obtěžování, protože je naprosto jasné, že kritické dny a svatební oslava - události jsou menší, a dlouho očekávaná dovolená lze hledat PMS. Přemýšlí o tom, zda existují způsoby, jak odložit nástup menstruace. Jak urychlit měsíční a dělat tyto postupy ovlivňují zdraví, zjistit v tomto článku.

Když je posun menstruačního cyklu kontraindikován

Pravidelný měsíčník - jeden z nejdůležitějších složek zdraví žen. Jakékoli odchylky ukazují, že v těle není všechny hladce: hormonální selhání proti pozadí neustálého stresu, zánět spojený s oslabenou imunitou, cysty, nádorové vzdělávání, onemocnění štítné žlázy, pohlavními onemocněním atd. Proto je nutné zasáhnout do rytmu kritických dnů s velkou opatrností, pečlivě vážící vše a proti, a praktikovat tyto postupy potřebují pouze v extrémně důležitých situacích a po schválení gynekologa.

Než přemýšlí o tom, jak urychlit příchod menstruace, musíte znát důvody zpoždění (pokud existují) a konzultovat se specialistou, abyste se vyhnuli možným patologickým důsledkům. Na základě výsledků průzkumu bude lékař poradit nejbezpečnější a nejúčinnějším způsobem, jak vyřešit problém. Je extrémně nebezpečné zapojit se do sebe-léky, je vždy riziko, že neplánovaná menstruace může být ohromen, provokující krvácení nebo bolestivé, zejména pokud existují nemoci v historii, že žena nemá ani podezřelý.

Existují kategorické kontraindikace pro všechny experimenty s cyklem:

  1. Dospívající věk a nespecifikovaný cyklus.
  2. V nedávném minulém potratu.
  3. Problémy s endokrinními nebo kardiovaskulárními systémy.
  4. Tromboflebit.
  5. Neplodnost a jakákoliv fáze jeho léčby.
  6. Problémy s krevním oběhem, krvácení.

Jak přinést menstruaci s nemocí

Velmi často provokují menstruace ženy chtějí, když selekce přijde nepravidelně a jejich proces je nestabilní. Před urychlením výskytu menstruace musíte vytvořit příčinu selhání.

Jedním z nejčastějších příčin problému je infekční onemocnění těl reprodukčního systému, mezi něž podle kterého Chlamydia, mykoplazóza a t. D. Protizánětlivá léčba a příjmu vybraných léků neukázňují nejen samotné onemocnění, ale také zpoždění.

Hormonální poruchy vyvolané hyperfunkcí nebo naopak snížení funkční aktivity štítné žlázy nebo nadledvinek. Pro potvrzení diagnózy je předepsána ultrazvuková diagnóza a je přiřazen krevní test kvantitativního poměru hormonů. Léčba bude vyžadovat čas a systematický příjem léků.

Než se snaží urychlit vznik menstruace, je důležité odstranit selhání v práci vaječníků. Jejich funkční poruchy mohou být důsledkem nejen choroby přenesené nedávno, ale také porušování stanovených v dospívání. Vysoký index infekce v dětství (časté Arvi, přenesená rubela nebo čelní sklo) je plný poruch při rezervaci folikuly a vede k důsledkům v dospělosti.

Jednoduché způsoby, jak přinést menstruaci

Pro urychlení blížícího cyklu nebo způsobit malým zpožděním, ženy se často uchýlují k takovým známým metodám:

  1. Cvičení (zejména školení pro břišní svaly);
  2. Recepce kyseliny askorbové (jedna z vlastností tohoto vitaminu - útlak progesteronu);
  3. Horká vana (schopná uvedení regulovat na pár dní, ale je kategoricky kontraindikován, pokud má žena zvýšenou teplotu a v prvních dnech výběru);
  4. Intimní blízkost (stimulace dělohy dochází, což způsobuje snížení);
  5. Akutní potraviny, červené maso a kurkuma nezanechají menstruaci šanci zůstat (recepce v potravinách těchto výrobků zvyšuje pravděpodobnost rychlého výskytu menstruace, provokující teplotní růst a zvyšující krevní oběh).

Jak můžete urychlit měsíčně lidovými metodami

Lidé si užívají léčebné síly bylin po stovky let, ale aby lidový lék přinesl požadovaný výsledek, a nepoškodil, je nutné vědět, jak připravit terapeutické infuze a deky, spektrum svých schopností a akcí na tělo.

Bay Leaf

Bay Leaf má množství prospěšných vlastností, mezi nimiž jsou diuretické, pojiva, protizánětlivé. Je aktivně používán při vaření a lidovém léku, ale málo, kdo vím, že mezi jeho schopnostmi je také ten, který pomáhá urychlit měsíční začít rychleji. Kdykoliv 60 kusů promytého vavřínového plechu a 400 ml vody. Vodní listy se nalijí, pokryté víkem a přiveďte do varu. Trvat a přijmout odvar s teplým prázdným žaludkem. Ve většině případů se regulují po 1 nebo 2 dnech.

Kozlík lékařský

Další recept: Valerian kořen, heřmánek a máta v rozměrech 3: 4: 4 Směs a v případě potřeby brousit. V kontejneru vložte 1 lžičku směsi, nalijte vařící vodu a trvejte. Pít horký na půl sklenice dvakrát denně. Alokace začnou v průměru 3 nebo 5 dní dříve než obvykle.

Kopr a petržel

Dokonce i známé produkty mohou ovlivnit menstruační cyklus. Hojné použití v potravinách kopr a petrželku - velký lék pro urychlení měsíčních léků folkových léků. Pro větší efektivitu můžete vzít odvážku drcené petrželky, očekává se, že účinek nastane po 3 dnech po přijetí.

Ruta

Ruta listy v množství 5 g vaření po dobu 15 minut ve 300 ml vody. Vezměte si prostředek prázdného žaludku, nedoporučuje se po 6 hodinách. Důležité! Revoluce v nepřítomnosti výběru je zakázána.

Cibule

Příchuť z Lukeho slupky je již dlouho známa jako prostředek, jak přinést měsíční měsíční bližší. Příjem silné teplé infuze je schopen stimulovat vzhled CD příští den.

Valenda

Dokonale může pomoci vyrovnat se s úkolem v měsíčku. 10 g jeho květenství je třeba nalitět vařící vodu a trvat na tom, aby přijal infuzi na 3 lžíce třikrát denně. Dva nebo tři dny začínají reguluje.

Elecampane

Vaření Ninexil s měsíčním zpožděním, efektivní, ale použití je nebezpečné. Pečlivě dodržujte dávkování a nemělo by být zneužíváno. Devět může způsobit krvácení dělohy. Vezměte polévkovou lžící nakrájeného kořene na sklenici vody a vařte všechny asi pět minut. Deconce musí být ponechán tak, že je odfouknutý, aby ho předehřál do něčeho. Nemělo by být méně než půl hodiny. Můžete si vzít takový nástroj pro dvacet pět gramů, ráno a večer. A není možné jej brát během menstruace, může způsobit těžké krvácení.

Bylinná sbírka

Další populární nástroj pro volání CD včas nebo o něco dříve - rovné podíly listů kopřivy, růže boky, listy Oregano a devět, tisíciletých lístků, likvidace a růžový radiol pro 2 lžíce. Směs bylin usnují v termosku a nalijte jedním litrem vroucí vody, trvejte na dobu osmi hodin. Kmen, vezměte polovinu sklenice během dne celého objemu větve. První alokace začnou třetí den. Nástroj nejenže činí měsíční vyskytnout trochu rychleji, jeho použití bude mít pozitivní vliv na celé tělo.

Někteří poradí, že využívají Modlitba přijít měsíčně, když zpoždění. Tento přístup nemá vědecký základ, ale podle žen jsou konspiracie účinné.

Tablety pro urychlení menstruace

Pokud se za účelem urychlení začátku menstruace, obraťte se na lékaře, ve většině případů bude jmenován lék intervence. Léčivé přípravky, které mají cílenou akci, způsobují rychle a efektivně přibližování cyklu a rychlost účinnosti bude záviset na určené dávkování a samotnému léku.

Porušení harmonogramu pro přijímání perorálních antikoncepce. OK je předepsán gynekolog lékařů jako prostředek k zabránění nežádoucímu těhotenství a normalizaci menstruačního cyklu. Pro ženy používající takové pilulky není tajemství, že zastávka přijímat lék je schopen vyvolat začátek menstruace. Tato metoda je vhodná pro ty, kteří přijímají antikoncepce alespoň tří měsíců, jinak srazí cyklus, nebude fungovat.

Po konzultaci a detailní inspekci lze jmenovat tabletovaný progesteron. Duphaston a Utrezhastan mají nějaký zrychlující vlastnosti pro cyklus a jsou schopni přivést nástup nástupu na týden, pokud je vezmeme předem (asi 5-7 dní před CD na počátku), a samotné přidělení začne na konci recepce tablet.

Rychlý efekt má použití progesteronu intramuskulárně. Jedním z nejúčinnějších prostředků k tomu, abychom mohli přinést měsíční měsíční dny.

Přípravky takzvané nouzové antikoncepce, například jako postinor. Používá se po nechráněném pohlavním styku. Po přijetí, účinné látky léčiva začínají dopad na dělohy, provokují oddělení jeho vnitřní pláště, což vede k začátku regulačního systému. Mezi vedlejší účinky: Zřídka může zvýšit počet regult a posílit je syndrom bolesti.

O Charakter alokací po postinor a na funkce měsíčně po recepci postin Přečtěte si v následujících odkazech.

Všechny tyto léky se týkají hormonálních léčiv, což pomáhá zvýšit míru výskytu menstruace, aby mohli přijít včas nebo dříve. Spolu s nimi existují také reverzní akční léky, které mohou oddálit začátek nařízení nebo zpoždění jejich vzhledu za měsíc, a skupinu léčiv používaných pro zvýšení výboje (s šarlatovou menstruací) nebo redukcí. Pro rychlý konec výboje se používá homeopatický pulzátorový pulzátor.

Je nutné pochopit přijímání jakéhokoliv léku z tohoto seznamu, může se stát jako všelie, když potřebujete urychlit menstruaci v zpoždění, a mít negativní dopad na zdraví žen, a proto proveditelnost jejich aplikace určuje pouze kompetentní specialista.

Také pro začátek menstruace můžete pít vitamín e. Dávkování je však třeba dodržovat a zohlednit všechny kontraindikace. Přečtěte si Kyselina askorbová pro menstruaci.

Stojí za to zasahovat do přirozeného cyklu

Jakékoliv zdravotní experimenty musí být pečlivě promyšlené a odůvodněné. Není to naprosto nezbytné, aby se k nim často uchýlil a pro každou příležitost, protože důsledky mohou být žalostné.

Zvýšená úroveň stresu v každodenním životě, vadná výživu, destruktivní ekologie se negativně odráží v reprodukčních rysech těla, provokující všechny druhy zánětlivých procesů a hormonálních poruch. Proto předtím, než se rozhodnete urychlit proces menstruace, je důležité připravit a po - do Obnovení cyklu.

Pro normalizaci cyklu jsou tyto postupy perfektní:

  • reflexologie, podpora obnovy rovnováhy, normalizace metabolických procesů;
  • Aromaterapie, která pomáhá s nervovými poruchami, oslabenou imunitu, postižení cyklu;
  • Dobře osvědčená pod ženskými onemocněním STUNTERAPIA - zahřátí vnitřních orgánů s teplými kameny;
  • kompetentně vybrané pod jednotlivcem