Depantol během menstruace: mohu dát svíčky během kritických dnů?

Kurz léčby s některými vaginálními čípky se mohou shodovat s menstruací. Proto žena potřebuje vědět, ve kterých je situace DeepSetol povolen během menstruace, a když je lepší odložit terapii.

Co je uvedeno v pokynech

Výrobce léku zabraňuje ženám, které můžete používat svíčky:

  • s přítomností krvácení;
  • během menstruace;
  • S přítomností vaginální sekrece s hnisem.

Ve všech těchto případech zachovávají vaginální svíčky Deepsanstol své pozitivní účinky na tělo. Ale aktivita složek je snížena.

Vzhledem k možnosti užívání léku během krvácení se mnoho žen přemýšlel, jestliže defolice může být použita během drozury, jejichž příznaky jsou znázorněny jasnější během menstruace. Svíčky pro léčbu drozd během menstruace Nepoužívá. Jejich účinné látky nemají vliv na kandidátní houby.

Co dělat, když se menstruace shodovala s léčbou

V pokynech aplikace se říká, že je lepší umístit svíčky po menstruačním výboji nebo v posledních dnech, kdy je pozorováno minimální množství krve. Ale průběh léčby někdy přichází na 20 dní, takže svíčky jsou stanoveny v menstruaci a není nic strašného nebo škodlivého pro zdraví.

Žena potřebuje pochopit, že použití defole ve formě svíček během krvácení má plusy a nevýhody. A musí být zvažovány, když je otázka vyřešena, použijte nástroj nebo ne.

Plody terapie v menstruačních dnech

Pokud je pacient nucen depantol během menstruace, pak léčba může poskytnout:

  1. Pár kontinuity. Relevantní v infekcích, kdy není možné poskytnout patogenní mikroorganismy šanci přizpůsobit se. Pokud přerušují terapii, lékové složky svíček vstupují nerovnoměrně a jakékoli přestávky snižují účinnost léčiva. Také kvůli pauze může vyžadovat silnější.
  2. Rychlá obnova. Při menstruaci, aktualizace tkáně, takže tělo po kurzu bude obnovena rychleji. Deepsalentol urychluje regeneraci a má pozitivní vliv na sílu kolagenových vláken.

Nevýhody

Hlavním důvodem pro odložení průběhu depantola je snížit účinnost svíčky.

To se děje z následujících důvodů:

  1. Vynechání výrobků. S hojstvou menstruací je většina svíčky zobrazena, proto akce aktivních komponent nemůže být kompletní.
    Změny v médiu vagina. Zvýšená kyselost mikroflóry může negativně ovlivnit velmi léčbu, ale pocity ženy. Kvůli tomu se často vyskytuje svědění, stejně jako hořící.
  2. Překážka. Jakýkoli cizí předmět v pochvě neumožňuje volně mě měsíční krvácení ven. Takové svíčky se však rychle rozpustí a nezasahují do menstruační sekrece.
  3. Vliv na cyklus. Složení mnoha svíček může ovlivnit menstruaci. Stanou se hojným nebo skromným. Ale DeepSageLol nemá akci v měsíčním cyklu.

Krevní těsnění, které se objevují uprostřed cyklu, vznikají ne kvůli léčivu, ale z důvodu provozního intervence nebo jiných procesů procházejících v těle.

Pokud je vhodné pokračovat v léčbě

Nepoužívejte vaginální předpoklady proti pozadí menstruace, pokud je kurz nasměrován na jeden z následujících patogenů:

  • střevní bakterie ve tvaru tyče;
  • Chlamydie;
  • stafylokoky;
  • treponam;
  • Streptococci;
  • Gonokokci;
  • Močeplasma;
  • Gardnerella.

V těchto situacích existují dvě výjimky:

  • dlouhý krvácení (více než 7 dní);
  • hojný měsíční;
  • Krátký kurz (méně než 10 procedur).

Jak používat prostředky během kritických dnů

Pokud jste museli používat svíčky během období menstruace, je lepší to udělat před spaním. Je nutné provést všechny hygienické postupy, s výjimkou mýdlo a gely s povrchově aktivními látkami. V opačném případě existuje velké riziko nežádoucích účinků ve formě zarudnutí genitálních orgánů, těžké svědění, stejně jako nepříjemné spalování v genitální oblasti.

Stále potřebují opustit tampony, výhodné hypoalergenní těsnění. Jsou vhodné společné intimní fondy, pokud před tím, než žena nemá alergické reakce. A také je nutné odstranit ochucené těsnění.

Druhá svíčka bude muset být stále nastavena během dne. Je lepší provádět postup ráno po pečlivých pažích. Prostředky ve formě čípků nebudou mít maximální účinek v důsledku krve. Některá akce je však zachována, což je v případě extrémně nezbytné ošetření bez přerušení.

Konzultace s lékařem

Chcete-li říci jistě, zda je možné použít svíčky během měsíčních defektů, pokud lékař v rámci následujících států: t

  1. Cervikální erozi.
  2. Restaurování sliznice po destruktivních léčebných metodách.
  3. Postpartum a pooperační období.

Dalším problémem je, že mnoho žen zaměňuje pravou menstruaci s konvenčním krvácením. Svíčky však nemohou posunout cyklus a způsobit měsíční krvácení dopředu. To může být důsledek chirurgického zákroku nebo signálu určitého procesu v těle.

Trvání kurzu

Hlavním kritériem pro užívání léčiva na bázi léčiva je doba trvání terapie.

Až 7 dní. Je lepší odložit léčbu až do konce menstruace žen s nestabilním cyklem. S nástupem menstruace najednou každý měsíc můžete strávit terapii v polovině měsíce.

Od 10 do 20 dnů. Lékař bude doporučovat čekat na úplný konec menstruačního výboje, a pak začít vkládat svíčky. Pokud měsíčník začal na konci léčby, není nutné zastavit postup. Ale dále bude muset předat nátěr v případě infekčních onemocnění.

Neexistují žádné vážné kontraindikace používat lék ve formě svíček během menstruačního krvácení. Je však nemožné umožnit hlavní část terapie pro tyto dny. Čekání na vysokou účinnost z takové léčby nestojí za to.

Gynekologové poradí všem svým pacientům, aby tento problém vyřešili s navštěvovaným lékařem. Hodně závisí na délce terapie, jako je problém vyřešen a vlastnosti ženského cyklu. Decantol svíčky jsou často používány v krvácení, stejně jako menstruaci. Je však důležité zajistit nezbytnou účinnost terapeutické terapie tak, aby postupy nebyly bezvýznamné.