Co lze udělat pro ukončení měsíčního rychlejšího

Jen málo žen, jejichž plány nikdy nezasahují reguluje. Ano, v životě situace, kdy je výskyt menstruace velmi blízkým způsobem. Ale to není důvod k zoufalství. Jak snížit měsíční a ušetřit stabilní cyklus bude tento článek říct.

Je možné urychlit menstruaci

Před obchodováním, co dělat v měsíčním měsíci prošel rychlejší, žena potřebuje vážit vše pro a proti takovému rozhodnutí. Vzhledem k tomu, každá fáze menstruačního cyklu má obrovský dopad na tělo, zejména na reprodukčním systému, snížení menstruace i na 1 den není vždy bezpečné.

Když je řešení stále přijato, mělo by být dokončení menstruace provedeno správně:

  1. Zakázané pravidelné zrychlení menstruace. Zastavit vypouštění krve může být maximálně až třikrát ročně s přestávkou za několik měsíců. Dát tělu obnovit.
  2. S nepravidelnou menstruací nemůže být lékárna použita a je důležité konzultovat s gynekologem o posunu konce výběru i několik dní.
  3. Při vývoji zánětlivých a infekčních procesů v těle přestanou měsíčně před nebezpečným. Hypertermie na pozadí může způsobit vážné komplikace.
  4. Pokud krvácení nekončí, neměli byste se pokusit znovu zastavit měsíční. To povede ke snížení nebo zvyšování produkce hormonů a silně zraněno ženské zdraví.

Naučte se z článku na odkazu, Jak zpozdit menstruaci Nejbezpečnější způsob.

Jak se zastavit měsíčně dříve

K otázce, jak urychlit měsíční, takže projdou rychleji, lékař nebude poradit, že nebude zasahovat do přirozených procesů těla. Ale pokud neexistuje jiná cesta ven a zdraví dovolí, existuje obrovský počet způsobů, jak se pohybovat "tyto" dny:

  1. Sportovní třída. Assan Jóga a protahovací gymnastika pomáhají dobře. Oni budou nejen urychlit měsíčně na několik dní, ale také eliminují nepohodlí a bolest v dolní části břicha. ASANAS jsou často používány k přemístění vysoce ostrých křečů a normalizaci fázové změny cyklu. Hlavní věc není zapomenout na moderování školení. Přetížení těla během menstruace může přinést spoustu poškození zdraví. Dozvědět se víc o, Je možné hrát sport během menstruace V referenčním článku.
  2. Užívání vitamínů. Nejlepší je pít v období regulace s vitamíny a E. Ten přispívá k rychlému příjmu krve do oblasti kyčle a snižuje dobu jeho alokace. Vitamin C zvyšuje tón cév.
  3. Speciální jídla. Nahrazuje příjem plnohodnotného vitamínového komplexu. Po brzké menstruaci musíte jíst citrusové, zelí a rybíz (zahrnují vitamín C), ryby, len a matice (obsahují A a E lates).
  4. Léky. Orální typ Antikoncepce - způsob, jak rychle snížit měsíčně dokonce až 3 dny nebo přesunout jejich začátek. Přípravky se používají před menstruací a pravidelně pijí pomocí speciálního recepčního schématu. Přispívají ke snížení objemu vypouštění a prevenci bolestnosti.
  5. Jiné metody. Vše záleží na individuálních vlastnostech těla. Někteří pacienti se zapadají do prostředků tradiční medicíny, ostatním - šťávu z granátového jablka, používání hematenu nebo jen aktivní doby.

Jak mohu snížit měsíčně s pomocí lékařského prostředí

Ve většině případů, pilulky pomáhají najít odpověď na otázku, jak snížit dobu, ale nevyřeší problémy, jak je učinit spíše. Proto, pokud menstruace trvá méně než 7 dní, projde bezbolestně a začíná pravidelně, je lepší odstranit recepci léčiv. Pokud je však při krvácení přítomna nepohodlí, jsou diagnostikovány onemocnění vaječníků a dělohy, odchylka úrovně hormonů z normy, která vede k hojné sekrece, používání léčiv určených k provádění měsíčního kratšího, oprávněného.

Nejčastěji ženy používají následující prostředky:

  1. Vikasol. Používá se pro předčasné zastavení kritických dnů. Může způsobit migrénu, problémy s orientací ve vesmíru, hypotenzi.
  2. Strávit. Odkazuje na homeopatické léky. Vyřeší úkol toho, jak můžete snížit měsíční, pokud již začali. Dost pít 4 tablety léku během dne. Účinek prostředků je založen na zvýšení produktů krevních destiček, proto snižuje intenzitu výběru. Lék má incentivní účinek krevního oběhu. V případě menstruace, která neskončí dlouho (delší než 10 dní). To má spoustu kontraindikací k použití, proto se vztahuje pouze na jmenování lékaře.
  3. Trancam. Nejlepší pevnost mezi hemostatickými prostředky. Zastaví menstruaci, která je obývána po dlouhou dobu a eliminuje krvácení uvnitř dělohy.
  4. OK na hormonálním základě. Populární jsou Zhanin nebo Jess. Snížit nebo zpoždění období pro ty, kteří pravidelně převzali finanční prostředky. Žena se nepochybuje při použití medicíny a krvácení zruší.
  5. Duphaston. Léky zahrnují progesteron. Hormon příznivě ovlivňuje lipidový stav krve a neovlivňuje jeho schopnost koagulovat. Snižuje alokace účinně do června.

Aby nedošlo k poškození zdraví reprodukčních orgánů, ne narušovat pravidelnost menstruace nebo rovnováhu hormonálního pozadí, než užíváte drogy, měla by se dívka konzultovat s lékařem.

Lidové recepty na dokončení menstruace

Co lze udělat doma, takže menstruace prošla rychleji? Může být uchýlen s recepty tradiční medicíny. Hlavní věc je přesvědčena o absenci alergických reakcí a nezneužívají.

Aplikace Laurel Leaf

Používal jak pro volání kritických dnů při zpoždění a pro zrychlené tekoucí. Rostlina ovlivňuje svalové struktury dělohy a způsobuje, že tělo se zmenšuje intenzivnější. Nemůžete použít lék měsíčně. 20 g pro vaření. Vavřín, nalil je 1 l čisté vody. Dovoleno udusit listy. Náprava je upravena na vaření a udržuje oheň za hodinu. Pak je voda vypuštěna a nechte statečnou chlazení. Je nemožné jíst více sklenic léku. Dvě půl hodiny nápoje dvě lžíce.

Pomocí kopřivy

Můžete si koupit připravený lešení bázi v lékárně. Lžíce se nosí sklenkou horké vody. Pak se lék vaří po dobu 5 minut a počkejte, až se ochladí. Denně pít 1-4 šálek. Jednorázová dávka - polovina šálku. Příště budete mít za hodinu odvar. Přírodní akce je založena na vitaminu a zlepšené koagulaci složek ve své struktuře. Díky rostlině je krev odstraněna s menšími částmi a vnitřní vrstva dělohy je obnovena spíše. Je zakázáno používat kopřivy s křečovými žilami, patologiemi kardiovaskulárního systému, formování trombus.

Těžké léky

Nástroj lze zakoupit v lékárně. Dávková forma - Doplňte náplň suchého zotavení. Recept popisující, jak zkrátit období je poměrně jednoduchý. 2 lžíce rostlin nalil 0,25 litrů horké vody a pokryté. Deconce se připravuje ve vodní lázni půl hodiny. Pak jsou komponenty odděleny a dávají kapaliny chladné. Vzhledem k tomu, že lék se vyznačuje pevností, je nutné jej zředit čistou vodou ve stejných poměrech. Den je dovoleno pít 6 lžící lžíce pupara - jeden v čase s půlhodinovou přestávkou. Paty snižuje Trvání menstruace Díky obsahu velkého počtu užitečných komponent, včetně vitamínů. Ačkoli nástroj má vysoké riziko rozvoje alergie.

Přijímání jemného seznamu

Tinktura může být provedena doma, ale je lepší koupit v lékárně. Chcete-li rychle zastavit kritické dny, které potřebujete pít lék třikrát denně. Jednorázová dávka - 40 kapek. Prostor je rozveden vodou a nápoji za půl hodiny před jídlem. Plody vodního pepře - měkký dopad a žádné kontraindikace. Minus - U některých pacientů může být rostlina účinná, pro ostatní jeho techniky se budou zdát neúspěšné.

Použití pastýře

Na policích z lékárny je v sušené formě. Kontraindikace pro použití: Somes, křečové žíly, IRS, nízký tlak, srdeční selhání. Pro vaření tinktura 2 lžíce rostlin nalil teplou vodu a vložily tmavé místo po dobu 1-2 hodiny. Použitý nástroj 1 lžíce ne více než 4 denně.

Co můžu dělat

Doporučení o tom, jak se ujistit, že menstruační běhy jsou rychlejší, popsané v předchozích kapitolách. Ale většina z nich nebude mít žádný vliv na snížení menstruace, pokud nevíte, co nemůžete dělat. Existují například některé produkty, které vedou k bohatému výboji krve.

Ve dnech menstruace je nemožné jíst ostré pokrmy. Koření, které jsou přidány pro "peppercorn" vedou k rozšíření krevních cév a krvácení nesnižují. A také nejí tu tuk a hrubé nádobí. Mohou zvýšit zatížení gastrointestinálních těles a vyvolat bolest v dolní části břicha.

Jak provést alespoň 2 dny rychlejší ukončeno měsíční, 2 dny před přirozenou zastávkou? V žádném případě, pokud neposkytnete tělo správným množstvím odpočinku. Lepší během prvního a druhého dne menstruace zůstat doma a následovat režim postele. Nežádoucí na menstruační dny nervózní a zapojit se do výkonových cvičení.

Při provádění aktivního životního stylu a pravidelného tréninku v tělocvičně lépe chybět několik tříd. Cvičení se silnou fyzickou aktivitou, na rozdíl od jógy, vedou k hojnému krvácení a zasahují s přechodem měsíčně.

Pravidla jsou poměrně jednoduchá a zaměřená nejen ke snížení trvání a hojnosti výboje krve, ale také na zlepšení celkové blahobytu a nepohodlí během menstruace.

Každá žena by měla pochopit, že všechny výše uvedené způsoby, které jsou vyvolány, jak urychlit konec menstruace nedávají absolutní důvěru, že kritické dny budou skutečně snižovat. Pokud se menstruace podařilo dokončit, ale dobře se zhoršila, je nutné provést recepci na lékaře, zastavit terapii a snažit se rozbít přirozený průchod cyklu.