Mohu stáhnout tisk během menstruace

Otázkou je, zda může být tisk během menstruace otočeno, docela kontroverzní a přísně individuální. Funkce kritiky kritických dnů mají velkou roli. Důležité a co přesně byla cvičení pro tisk.

Výhody a poškození sportu během menstruace

Napájecí sporty, aktivní běžící trénink, stisknutí stisknutí se během menstruace nedoporučuje. Tato cvičení během menstruace přinese větší škody než dobré. Jsou kategoricky kontraindikovány pro lidi trpící gynekologickými chorobami nebo onemocněními patologiemi urogenitálního systému. Tito jedinci jsou v oblasti rizika pro rozvoj hojného krvácení nebo bolestivého syndromu v kritických dnech.

Ale tam jsou sporty, které naopak užitečné v "v těchto dnech". Tyto zahrnují:

  • Aqua aerobik;
  • plavání;
  • jóga;
  • Chůze rychlý krok.

Snižují bolesti zad, zlepšují celkové zdraví, přispívají k podpoře zdraví.

Mohu stáhnout tisk během menstruace 

Je možné stáhnout tisk během menstruace

Gynekologové poradí ne dělat sportovní zatížení na těle během menstruace. Nejprve se týká cvičení, při kterých jsou svaly přední břišní stěny napjaté. Tisk - jeden z nich. Sdílet sami by ženy, které mají kritické dny doprovázeny následujícími příznaky:

  • bolestivé pocity v dolní části zad;
  • nepohodlí ve spodních odděleních žaludku;
  • nevolnost;
  • Celková únava;
  • hojný krvavý výtok.

Pokud dívka toleruje menstruaci dobře, bez výše uvedených symptomů jsou povoleny nesintenzivní zatížení. Hlavní věc není přehnat a zabránit tělu přepracování.

Další pravidlo - pít velké množství vody (minimálně 1 l). Koneckonců, menstruace je doprovázena ztrátou krve. Proto musíte aktivně naplnit objem tekutiny.

Mohu stáhnout tisk během menstruace

Proč nemůžete tisknout tisk během menstruace

Malé pánevní orgány jsou aktivně rušné v menstruačním období. Fyziologická vrstva vnitřní plášti dělohy bobtna a slupky se krvácení vyvíjí. Když žena třese lis během menstruace, k orgánům malé pánve tyčinky ještě více krve. To přispívá k vzniku intenzivnější ztráty krve.

Dalším důvodem je posílení křeče svalů přední břišní stěny. Konec konců, cvičení je doprovázeno konstantním napětím těchto svalů. Jako výsledek, bolestivý syndrom se stává výraznějším.

Během menstruace klesá celková vytrvalost těla ženy. To je způsobeno poklesem hladiny hemoglobinu v těle během krve. Takže když žena třese lis s menstruací, vstane mnohem rychleji než obvykle.

Rada! Nejlepší je odložit sport na týden. Během této doby nebude žádným způsobem snížit úlevu svalů.

Možné negativní důsledky

Hlavním negativním účinkem sportu v menstruaci - hojná ztráta krve. V důsledku toho je možný vývoj nebezpečných důsledků:

  • Snížení hladin hemoglobinu a kyslíku (anémie);
  • Tok krevního tlaku (hypotenze);
  • Srdečnost srdečního tepu (tachykardie);
  • Celková únava, slabost;
  • Narušení dechu.

Pokud je žena intenzivně čerpací lis, je možné zvýšit syndrom bolesti. To zhoršuje fyzický a emocionální stav.

Podle názoru Dokáže

Lékaři říkají, že můžete stáhnout tisk během menstruace, ale je nejlepší odložit. Menstruační období není přímým kontraindikacím do tříd v tělocvičně. Mnoho dám se houpat tisk v "v těchto dnech" a nemají nepříjemné následky. Tělo je však nepředvídatelné a vždy existuje pravděpodobnost hojného krvácení.

Proto lékaři doporučují odložení cvičení pro tisk až do úplného zastavení krvácení. Ale pokud neexistuje žádná taková možnost, měli byste se zdržet alespoň v prvních několika dnech menstruace, kdy je ztráta krve nejvíce hojná.

Závěr

Odpovědi na otázku, zda může být tisk během menstruace otočeno, zohlednit všeobecný stav dívky. S příznivou menstruací, cvičení pro lisování lisu, s největší pravděpodobností nebude poškodit. Ale pokud existuje rezistentní syndrom bolesti, hojné uvolnění krve, cvičení pro posílení svalů přední břišní stěny přísně kontraindikovány.