Čínské tampony: essence, druhy, účinnost

K dnešnímu dni, mnoho nových léčiv založených, včetně inovativních technologií, se objeví na trhu zdraví žen. Rostoucí počet žen však preferuje k řešení vznikajících problémů s metodami založenými na používání léčivých sil rostlin. Jedním z těchto přírodních zdrojů, které obdržely uznání nejen v Asii, ale také v Rusku, zemích SNS a Evropy, jsou čínské tampony.

Před odpovědí na věčnou otázku: být nebo nebýt, ale přesněji, koupit nebo nekupni, pojďme mluvit o těchto produktech a jejich jedinečných vlastnostech podrobněji.

Najdete zde náklady na drogu zde:

Co je čínské tampony?

Pro evropské spotřebitele jsou fytamphóny z Číny relativně novým produktem, takže až všichni ženy vědí, že se představují. V hlavě je analogie s konvenčními hygienickými produkty, nicméně není správné.

Čínské léčivé tampony - malé kuličky z pevně stlačených rostlinných surovin a umístění v tkaninových taškách. Pro snadné extrakci mají speciální výfukový závit. Každá instance je balena v individuálním balení.

Jak používat?

Podrobné pokyny pro použití připojené k balení výrobků, vysvětlující, jak vložit vaginální koule. Způsob podávání se neliší od použití běžných tamponů. Pouze doba trvání provozu se liší - terapeutika je zavedena po dobu 3 dnů.

Složení výrobku

Složení čínských kuliček je zcela přirozené. Zahrnuje velký počet léčivých rostlin, které od starověku používali léčitelé Tibetu, aby obnovili zdraví žen. To je Acacia, Dyagil, Ginseng, Camfora, pohovka, karafiát, cypřiš, Lilac, Ladan, Mirra a mnoho dalších.

Jaký je princip jednání čínských tamponů?

Tyto produkty jsou navrženy vůbec absorbovat menstruační krev. Kromě toho je ve dnech menstruace používat je přísně kontraindikované. Vaginální míč provádí další funkce. Jako silný sorbent odstraňuje rozpadové produkty, mrtvé buňky, zástrčky hlenu, pletené krevní sraženiny, patogeny různých infekcí. Komponenty, které jsou zahrnuty v prostředcích, jsou také léčení, regenerace, regulující hormony, imunostimulační vlastnosti. To znamená, že vaginální tampony mají nejen místní akci, ale také léčit celý ženský organismus.

Při aplikaci?

Bylinné tampony jsou nepostradatelné, pokud se bojíte:

  • chronická kandidóza;
  • endometrióza;
  • erozivní změny děložního čípku;
  • cystitida;
  • Benigní neoplazmy (fibromomy, polypy, cysty);
  • PMS, narušení cyklu, nepohodlí a Bolest během menstruace;
  • Vaginity různých etiologie;
  • Obstrukce děložních trubek;
  • Dysbakterióza vagina a střev;
  • zánět přídavek;
  • neplodnost;
  • vynechání dělohy (používají se pro zúžení vagíny).

Kromě toho, ženy, které se těšily terapeutické koule, zaznamenaly tendenci snížit hmotnost, zlepšení stavu kůže, objasnění pigmentových skvrn, snížení celulitidy.

Kontraindikace

Použití léčiva může být omezeno:

  • individuální nesnášenlivost na komponenty;
  • období těhotenství a kojení;
  • panenství;
  • Užívání alkoholických nápojů.
  • Příchod menstruace.

Je zakázáno dát bylinné kuličky plné hojení švů po operaci. Po potratu mohou být použity ne dříve než za měsíc-
Kontraindikace se týkají a přítomnost onemocnění těchto onemocnění, jako je diabetes, poruchy koagulace krve, hypertenze.

Nejznámější tampony z Číny

Li Li Macy

Jedná se o čínské tampony produkované spíše populární společností. Objevili se na trhu docela nedávno, ale už se podařilo získat schválení mnoha zástupců krásné podlahy. Jejich kompozice obsahuje velký počet rostlinných složek, jejichž integrovaný účinek a poskytuje pozitivní vliv na ženského organismu. Gynekologické tampony Li Li Macy Vytvořené analogicky s produkty, které již existovaly na trhu.

Qing Gong

Více vaginálních kuliček, které vám umožní vyřešit významný počet ženských intimních zdravotních problémů, zejména očistit genitálie od shluků toxických látek, infekčních patogenů a tkánních tkání, normalizují hormonální pozadí a obnovují rovnováhu vaginální mikroflóry. Tampony pro ženy Qing Gong Také obeznámeni s omezeným počtem žen, ale ti, kteří kontrolovali svou akci na osobní zkušenost, poznamenal pozitivní trend v procesu léčby z gynekologických onemocnění. Přečtěte si také O Terapeutické tampony Fubaonin, které jsou podobné v jejich akci.

TKM Guyfe Bao

Výrobce umístí svůj výrobek jako prostředek, který může mít pozitivní vliv na tělo ženy v několika hlavních oblastech: purifikace organismů sexuální sféry - celková detoxikace těla - vítězství nad infertací - zpomalení stárnutí na buněčné úrovni. Ve své podstatě Léčení tampony TKM Guyfe Bao Podobně jako předchozí dva, mají úzkou složení a vysokou účinnost.

Klínový bod

To jsou nejoblíbenější terapeutické tampony z Číny, které mají dlouhou důvěru ve své spotřebitele. Bylo z nich, že seznámení se evropskými ženami s tímto druhem terapie gynekologických onemocnění začal. Tyto čínské tampony dnes uznávají mnoho zástupců zdravotního prostředí, protože opakovaně potvrdil terapeutický účinek a absolutní bezpečnost. Kromě toho, ženy gynekologové, kteří zažili svou účinnost na vlastní zkušenosti, v budoucnu poradili kupovat Filotamppones klínový bod a jejich pacienti.

Klinový bod obsahuje více než 20 typů komponent rostlin, jejichž kombinace byla vybrána po mnoho staletí čínskými léčitelé, což vysvětluje silný účinek, který mají na reprodukčním systému, stejně jako všechny orgány ženského těla. Je důležité poznamenat, že 100% analogů těchto tamponů jsou produkty Butývalý život.

Podívejte se na S Recenze lékařů a žen o čínských tamponech odkaz.

Mohou ženy používat tento typ terapie při vyvrcholení?

Použijte čínské léčivé tampony během období vyvrcholení a dokonce potřebují. Koneckonců, menopauza předpokládá postupné "odstavení" vaječníků, doprovázené poklesem rozvoje hlavních hormonů odpovědných za regulaci většiny procesů života ženského organismu. Na pozadí estrogenního schodku se všechny orgány a systémy stávají zranitelnými vůči vlivu agresivních faktorů vnitřního a vnějšího vlivu. Čínské fytamphóny umožňují neutralizovat aktivitu patogenních mikroorganismů, podporovat včasné aktualizace tkáně, stimulovat krevní oběh, ne umožnující stagnující jevy v tělech malé pánve. Fytoestrogeny obsažené v jejich kompozici vám umožní vyrovnat hormonální pozadí, významně zmírnit celé období Climetheat.

Co by mohlo být vypouštění a pocit během léčby?

Použití fyto čínských výrobních tamponů, velmi mnoho žen na vědomí alokace nejrůznějších. Někdy jsou tak neobvyklé, že způsobují překvapení a dokonce strach.

Obvody a filmy

První typ výboje, který může způsobit čínské tampony - svazky nebo bílé barevné filmy. Hledá nedostupné, ale jejich přítomnost je dobrým znamením. To znamená, že vaše vnitřní ženské orgány jsou náchylné ke stagnaci a nejsou na dlouhou dobu aktualizovány. S pomocí tamponu se objevila akumulace mrtvých fragmentů sliznice, stejně jako přebytek akumulovaného hlenu.

Vodnatý

Někdy žena může mít výběr, který se podobá obyčejné vodě v jejich struktuře. Takový znak označuje přítomnost infekce v děložním nebo nachlazení.

Scarlet výtok

Někdy po zavedení prvních tamponů může vyjít krev nebo sucrie svazky. Takové zvýraznění děsí ženy nejvíce. Ale musí být vnímán klid. Důvodem jejich výskytu může být následující: někdy v děložní dutině se vyskytuje stagnaci menstruační krve. Pod působením bylinných výtažků jen jde ven. To platí zejména v průběhu premanopauzy, kdy přirozená obnova děložního sliznice vyskytující se během menstruace se provádí méně a méně aktivně.

Někdy se menstruační krvácení stává hojnější. Důvodem je zlepšení dodávky krve do dělohy, vaječníků, jakož i ty čistící procesy, které jsou uvedeny během léčby. Vezměte trpělivost, brzy bude v pořádku. Pokud překonáte pochybnosti, se obraťte na svého gynekologa.

Parazitů

V nejvíce spuštěných případech jsou červy a různé typy červů mimo dělohy, existence, jejichž ženy nemohly být ani předpokládány.

Snižování sektoru

Během léčby je často suchost. Nejčastěji se takové znamení objeví během období Klimaků, a je způsobena poklesem vývoje estrogenu v těle ženy. Jako pravidlo, podobný příznakový průkaz po 2-3 postupech. Na úrovni nepříjemného pocitu před vložením míče do pochvy, vložte ho po dobu 2 minut v teplé vařené vodě - při podání se sníží nepohodlí.

Jak mohou čínské tampony ovlivnit měsíčně

Menstruace - druh reprodukčního zdravotního indikátoru. Se zaměřením na pravidelnost (nebo nesrovnalost) cyklu, povahy vypouštění a blahobytu ženy v tomto období, můžeme vyvodit závěry o jeho intimní blahobytu.

Léčivé účinky bylinných extraktů posiluje tkáň reprodukčních orgánů, zvyšuje krevní oběh, zachází a obnovuje. Aktivní wellness procesy mohou vyvolat určitou odchylku od menstruačního kalendáře. Nemůže to bojí. Při použití vaginálních kuliček se organismus vrátí do přirozeného průběhu menstruačního cyklu, charakteristické pro vás osobně. Nezapomeňte, že výskyt menstruace je součástí přímých kontraindikací, které používají tento produkt.

Můžete si objednat tampony z Číny zde:

Bolest po použití bylinných tamponů

Některé ženy si všimnou, že na samém počátku léčby mají žaludek bolí, táhne dolní část zad, tam je nepohodlí v nohách. Bez ohledu na paradoxní, ale takové pocity jsou jisti, že silné zdravotní procesy byly zahájeny v těle. Můžete je vysvětlit zvýšením žilního průtoku, stejně jako kontraktivní funkce dělohy během čištění.

Někdy v prvním léčbě můžete zranit a nabobtět vaše prsa. Nepohodlí je nejčastěji způsobeno snížením procesů na hormonální úrovni a jakékoli reformy přinášejí určité nepříjemnosti.

Pokud jsou bolestivé pocity zpožděny, měl by být navštíven mamolog - s největší pravděpodobností tento stav není spojen s procesem léčby.

Nejčastěji kladené otázky týkající se použití tamponů

Je pravda, že vagina je zúžena z použití tamponů?

Tampony dělají intimní pocity jasnější a sex - vítejte. Co způsobilo takový účinek? Za prvé, jejich složení zahrnuje složky, které zvyšují průtok krve a pozitivně ovlivňují židovinu žen (ženšen, MIRRA), za druhé, některé složky mají zúžení a zpřísnění vlastnosti vnitřních genitálních orgánů a stěn vagíny (například Acacia). To vše v souhrnu posiluje smyslnost ženy a jas jejích zkušeností během blízkosti.

Může to být svědění a spalování v léčbě?

Když používáte čínské vaginální koule, existuje silný čisticí orgánů sexuální sféry. Svědění vaginálního může doprovázet oddělení mrtvých fragmentů sliznice, zhoršené dopadem patogenních mikroorganismů. Postupně by se mělo snížit nepohodlí. Pokud se to nestane, je možné, mluvíme o individuální nesnášenlivosti na komponenty tohoto typu tamponů. Měli byste si koupit produkty od jiného výrobce a opakovat léčivý experiment.

Je pravda, že pomocí čínských kuliček může být zvýšená prsa?

Použití tamponů je nepřímo schopno ovlivnit zvětšení prsou. To může přispět k obsahu fytoestrogen, který je zodpovědný, včetně a pro krásu ženských forem. Vyrovnání hormonálního pozadí, v zásadě může pozitivně ovlivnit stav hrudníku.

Má prostředky v boji proti nadměrné hmotnosti?

Samozřejmě, přímý účinek tamponů je zaměřen především, aby vyřešil jiné problémy, ale kvůli skutečnosti, že očistí tělo z řady patogenů, toxických látek, a také stimulují metabolismus, většina žen konstatuje, že s a Dlouhodobý průběh léčby, jejich nadváha začíná odejít.

Chcete-li získat znatelný efekt, lépe koupit alespoň 4 balení (24 ks.). To pomůže odvodit škodlivé látky z těla a maximalizovat výměnu metabolických procesů. V budoucnu je pravděpodobné, že bude periodicky opakovat kurz.

Jak se ujistit, že produkty nejsou falešné?

Opravdu, narazit na falešný je velmi snadný. Zboží, které jsou populární u spotřebitelů, je atraktivní pro podvodníky. Aby nedošlo k nákupu falšování, nakupujte produkty pouze na úředních stránkách distributorů. Další možnosti, jak chránit sebe a vaše zdraví neexistuje.

Původní nástroj si můžete zakoupit na oficiálních stránkách: