Proč namísto měsíční hnědé masky

Nejčastěji se jedná o selhání cyklu, které se nestane před menstruací (obvykle v tomto případě, to se stane zcela bez povšimnutí), během začátku menstruace. Signál, který dává tělu hypofýzy ženy, začne okamžitě okamžitě, ale se zpožděním. Proto může menstruace pohybovat po dobu 1-2 dnů, někdy později, v závislosti na stavu vašeho těla. Proto může být žena značně překvapena skutečností, že během menstruace se to stane tento jev. Může mít spoustu důvodů, ale pokud je to opravdu porucha cyklu, ke kterým dojde na 4 fázi cyklu (2-3 dny před začátkem menstruace), to je nejčastěji v důsledku stresu.

Silný stres pro tělo

Například rodinný hádka, skandál, zejména s bojem a silným smyslem pro strach. Může to jen přerušit začátek menstruace, jak to začíná výrazně později, někdy za týden. Během války se ženy z dětského věku slavily zastavení menstruace na chvíli. Když uplynulo nebezpečí, cyklus znovu pokračoval. Bylo spojeno s neustálým stresem. Takže nebuďte překvapeni, že během skandálu se zastaví, nebo že menstruace se pohybuje na 2-3 dny a místo krve jednoduše hnědé mužské.

Naučte se O Příčiny hnědého vypouštění po menstruaci, Následující odkaz.

Cyklus formování

Existuje další důvod, proč místo menstruace se objeví jen hnědý mistrovství. Je to proto, že cyklus mladé dívky ještě nefungoval. Proto může být menstruace silná nebo naopak velmi slabá a zastavit několik dní. Nepravidelný měsíční teenager - Není důvod pro paniku, cyklus bude normální asi šest měsíců nebo o něco více po první menstruaci. Často se to děje u žen astenské postavy, když jde období rychlého růstu. Někdy takové selhání v cyklu dochází kvůli nedostatku ženských hormonů, například pokud měsíční začalo za 15-16 let a existuje jasná endokrinní patologie. Problém může vyřešit pouze lékař, takže byste neměli pít speciální pilulky a bylinky.

Strava

Někdy příčiny hmot a skutečnost, že menstruace pokazí, stala se tvrdou stravou, intenzivní sporty (zejména v kombinaci diety a sportu), stejně jako skryté onemocnění vnitřních orgánů. Někdy měsíčně se může stát slabým kvůli otravě, což se stalo v posledním čtvrtletí cyklu, takže se o to nestarejte - s největší pravděpodobností bude dlouhé zpoždění a menstruace začne za týden.

Recepce antikoncepce

Pokud jste provedli tablety nouzové antikoncepce, místo menstruace můžete získat jen menstrue-jako výběr. Hnědý výběr při zpoždění může trvat po poměrně dlouhou dobu kvůli hormonálním selhání, které přichází, vzhledem k recepci hormonálních tablet. Nezapomeňte, že jsou přenášeny různě různými způsoby a mohou způsobit selhání cyklu, že pouze lékař může obnovit, pokud obdržíte prostředky na léčbu a prevenci takového fenoménu. Také mužský může být znamením nadcházejícího těhotenství, což by se mohlo ukázat, i přes tabletu, pokud má žena silný hormonální pozadí. Proto nestojí za to znepokojovat, zejména pokud těhotenství se vám může stát, a musíte jít do žen. Určitě definujete příčinu selhání a skutečnost, že měsíční ocel se stala slabým.

Aklimatizace

Pokud jste před koncem cyklu, rozhodli jste se vrátit do mého rodného města s letní dovolenou (zejména pokud je zima, ne léto), nebo jednoduše se rozhodl přijít do jižní země na konci cyklu, pak můžete nemají čas přijít v čase. Nebo jednoduše odložit dobu začátku menstruace. V tomto případě proto žena potřebuje jednoduše získat trpělivost, pokud neexistují žádné jiné změny v těle, například těžké bolesti břicha, otok prsu a t.D.

Že se to nestane, neměli byste přetížit tělo, zejména sport, zvedání závaží, jakož i řeznou změnu výkonu. To může také vést k prodloužení poslední, premanizovatelné fáze ženského cyklu.

Znamení patologie

Takové jevy mohou být pozorovány v patologiích dětských orgánů. Důvodem, že stojí za to jít do gynekologa s takovým problémem, že takový mužský je doprovázen zvýšením tělesné teploty, zhoršení obecného stavu, bolesti v břiše, jako během menstruace, musíte se zapojit do sebe- léky, ale aby se zaregistrovali pro lékaře a předejte vše, co vyžaduje analýzy. Možná skrytý zánět nebo těžké zranění. Takže buďte opatrní na své zdraví a nedostávejte nemocný!

247