Proč, během menstruace, opravdu chci hodně

Slavný romantický postulát říká: "V ženě by mělo být tajemství". A velmi pěkné, že takové myšlenky přicházejí na mysli muže. Ale je to naprosto nepřijatelné, když žena je tak "tajemná", že i vlastní tělo pro její tajemství. A stovky zármutku "proč?»Překvapení dobré zdraví, náladu a sebeúctu. Musíte se naučit mým nejoblíbenějším, jako nejmodernější a hádanku, a pochopit důvody vaší nálady. Tak proč?"Bude to jednoduchá otázka a odpověď na to bude snadná. Tak proč chcete hodně před měsíčními ženami? Je možné v tuto chvíli hodně jíst? A jak snížit touhu jíst hodně toho, co opravdu chce?

Menstruační cyklus

Menstruační cyklus
Ženské tělo se změnilo. Pro relativně krátkou dobu, přibližně 28-30 dní, má čas jít přes všechny fáze přípravy na hnojení, včetně volby a přitahování nejlepšího partnera. A pokud se koncepce nestane, děloha se čistí a připravuje se na další cyklus. Po tomto období se hormonální pozadí významně liší a žena sama není vždy schopna sledovat projevy těchto změn.
Pro jednoduchost a jasnost si můžete představit celý menstruační cyklus ve formě talíře:

Příprava těla tvoří vejceMenstruační fázeZačíná první den menstruace a trvá 3-7 dní.Vrátí endometrium.Doporučeno stav odpočinku a snížené zatížení.
Folikulární fázeZačíná před koncem menstruace a trvá asi 14 dní.

Vaječníky produkují hormon přispívající k vývoji folikulů.

Estrogenový hormon bude také propuštěn, který aktualizuje obědy Uterus a zabraňuje pojetí.

Je vytvořen dominantní folikul, ve kterém nová vaječná rostlina zraje.Dobré zdraví a energetické výnosy.
Vzdělávání, zrání vejce a následné umírání (v případě neoplementu)Fázová ovulaceTrvá asi 3 dny.Luteenizační hormon přispívá ke zvýšení náchylnosti k spermatu a doplňuje zrání vejce.Výstup vejce z folloby v pádě pádu během ovulace a jeho připravenost pro hnojení.Zvyšuje odolnost proti stresu, přitažlivost k opačnému pohlaví, touha přilákat pozornost.
Lutein fázeTrvá více než 16 dní.Folikul produkuje hormonální progesteron a připravuje endometrium k přijetí oplodněného vejce. Pokud nebylo oplodnění, výroba progesteronu se zastaví.Tělo čeká na implantaci vejce v děloze. Když očekávání není odůvodněno, detekuje vajec, endometrium je zničeno a odmítnuto v další fázi.Dobrá pohoda na začátku fáze do konce se nahrazuje zranitelností, podrážděností a únavou. Teď je to, že je obsedantní touha jíst.

Jak je vidět, únavu a podráždění před měsícem jsou způsobeny žádnou nepřátelství a nespravedlnost světa vůbec, touha rozbít - ne na obočí přítelkyně nebo nedbalosti manžela. Pocit hladu před měsícem vznikne v důsledku slabé síle vůle nebo deprese. Všechny víno změnilo hormonální pozadí. Ve stejném období vznikají další pocity:

  • Chci hodně pít (žízeň);
  • Chci plakat nebo smát bez rozumu;
  • zmizí touhu mít sex;
  • Chci spát.

PMS v průměru trvá týden (od 2 do 7 dnů).

Tělo bylo připraveno k těhotenství, a to se nestalo. Nyní se intenzivně zbaví těch, kteří neprováděli své funkce a vejce. Tělo opravdu potřebuje toto období samotné a určité produkty. Chci spoustu dobrých, lahodných potravin, chci pít. Pokud vše není - stres a dlouhodobé období členění je poskytováno. Zvláště atraktivní nyní sladká a čokoláda. Ale může to všechno dovolit? Koneckonců, každý jedený kus je v budoucnu extrémně zvýšené zisky.

Proč chcete určité produkty

čokoláda
Možná jste si již všimli, že silný hlad jako v té době nedochází. Ale touha jíst něco konkrétního, někdy se stává obsedantní. Tyto produkty mohou být jiné, ale zpravidla taková touha označuje specifické potřeby vašeho těla. Proč, během menstruace, chci, aniž byste klidně přišli v normálním čase?

  • Nedostatek endorfinů, ke kterému pro fázi ovulace, když vyniknou v přebytku, tělo bylo použito. Proto opravdu chci sladké nebo jiné "pevné" jídlo. Čokoláda, škrob, pečení, solná ryba, a někdy maso více. To naznačuje, že nervový systém chce dosáhnout úrovně klidu a bezpečnosti, která zažila nedávno.
  • V Lutein fázi je změna metabolismu a tělo opravdu potřebuje další kalorie. To vysvětluje, proč chci hodně a často tam, a také do jisté míry ospravedlňuje útoky noční.
  • Zvyk lásky stresu, který v životě žen a tak dost.

Jak se vypořádat s břemenem k jídlu před měsícem

Ženy jsou velmi užitečné o jejich úspěchech. A dobrá postava je bez nadsázky. Je obtížné nespadnout do zoufalství, při pohledu na šipku hmotnosti, neúprosně přidávat extra kilogram na obvyklou značku. Ale před tím, než se rozhodnout bojovat takové neštěstí, musíte si vzít v ruce a ukázat maximální mír a výňatek.

Jeden kilogram zůstal jeden kilogram, který bude snadno odejít po menstruaci, to je doslova za několik dní, je nutné vyhnout se stresu co nejvíce. A neustálý voličový potlačení tahu na potraviny, zejména půst je stres. A pocit viny pro narušenou dietu. Žena se rozzlobí a hladová, která pouze zhoršuje dostupné příznaky. V tomto případě vážná fyzická námaha v období, kdy tělo potřebuje mír, bude v budoucnu sloužit špatné služby. Jak snížit nezdravý zájem o jídlo a ne, aby se samotný nepřítel? Boj proti bezstarostnému potřebnému, ale jak neubližovat?
sušené ovoce
Specialisté poradí v tuto chvíli ne bezmocně, ale zaměřují se na počet a kvalitu použitých produktů. Pokud čokoláda chtěla, jíst čokoládu. Ale ne celá dlažba v srdcích po hádce nebo pracovníkovi. A malý kousek, v uvolněné atmosféře, s příjemnými myšlenkami. Nebo přemýšlet o tom, že může být lépe nahrazen sušenými ovocem nebo jogurtem. Také sladkost, ale užitečné.

Nepřipíchejte při jídle. Jezte s malými porcími a pečlivě žvýkejte. Důležitý je také počet potravinových poplatků.

Pokud distribuuji potravu po dobu 6-8 krát denně, ale v malých porcích se můžete vyhnout přejídání.

Čím více budete jíst, tím více potřebujete pít tekutinu. A nechte vás v těchto dnech zmatit. Tělo se snaží zpozdit vlhkost. Jíst méně soli, kyselé a ostré - a voda bude včas.

Ve dnech vysoké chuť k jídlu, kterou potřebujete k přípravě

Takový jev, jako chuť k jídlu před menstruací, je poměrně přístupný k korekci. Může být řízen, ale není nutné pracovat na problému v těchto konkrétních dnech, ale v průběhu cyklu. Musíte začít s kontrolou nad sebou v období, kdy touha jít "Voznos" je obzvláště silná. Nenechte si nervozitu, nevzdáte si přání jíst nepříjemné situace. Je to jedna věc - chtějí jíst trochu, druhá je neustále přejídat. Kritické dny skončí, nálada se změní a nadváha zůstane s vámi.
Hormonální
Pro následné vyrovnání hormonálních vibrací na pozadí, zkuste přidat fyzickou námah od samého počátku cyklu. To umožní rychlejší vrátit se po menstruaci. Vzdělávání vůle a potlačení trakce na potraviny je také lepší utratit v těchto obdobích, pak bude snazší odmítnout další kalorií v kritických dnech, kdy je mentální rovnováha již nestabilní. A tak celý příští měsíc.

Včas zahrnovat tělo do správné spotřeby vody. Někdy opravdu chcete pít, ale zdá se, že chcete čokoládu.

Začněte měsíční kalendář. Připravte se na červená čísla sami, ale brát v úvahu několik dní před nimi. Zdarma tentokrát ze stresu a zpracování. Nenechte se dotknout. Uklidněte tělo s jemnou dietou a relaxační cvičení.

Brzy si všimnete, že rozdíl v pozadí nálady a hormonálních se nebude moci změnit tak dramaticky a ovlivnit vás. Bude také snížit chuť k jídlu před měsícem. A další období zotavení bude ještě jednodušší.