Proč jít měsíčně během těhotenství

Měsíčně během těhotenství v časných fázích - docela častý jev, který se objevuje v prvním trimestru plodu. Nedostatek menstruace je první znamení, že žena se připravuje na mateřství. Proč jsou měsíční období během těhotenství a je to opravdu?

V některých případech, když se během očekávané menstruace objevují bezbolestné krvavé příděly, žena nemůže předpokládat, že v tuto chvíli se připravuje na matku.

Fyziologický krvácení

Měsíčně v děloze je odmítnutí vrstvy sliznice, obložení vnitřního povrchu. To se děje v důsledku skutečnosti, že ne-obhajované vejce je vyblednutí, míra progesteronu se snižuje, je endometriální vrstva zředěna, a pak odmítnutí, odvozené od těla. Výměnou v děložce, je vytvořena nová vrstva endometria. Obvykle pravidelně jde s intervalem asi 28 dnů. Celková délka cyklu je 21-35 dní.
Žena těhotná
Když žena otěhotněla, má latenci menstruace. Menstruační cyklus se zastaví, protože hormonální pozadí je restrukturalizace. Může jeden jít měsíčně během těhotenství? Někdy se to stane: Během ujištění fetálního vejce v drobné zdi. Pak se krvácení implantace dochází, což se děje v prvních 7-9 dnech od data pojetí.

Ovocné vejce je připevněno k dělohu, trochu vymezující její vnitřní vrstvu, která v nejvíce počáteční fázi těhotenství edéma a velmi citlivá. Sloučenina-pealed cévy začínají krvácet pod 2 dny.

  • Izolace krvácí, vypadají jako menzuru.
  • Tam jsou bolesti v dolní části břicha.

Je důležité pochopit: v tomto případě nemluvíme o plnohodnotném menstruaci, ale pouze o implantisním krvácení. Na měsíční změny endometria, tato podmínka nemá nic společného.

Chcete-li vědět, proč se menstruace dochází během těhotenství, musíte pochopit fyziologii organismu ženského. Někdy mohou smluvní pohyby svalů dělohy roztrhnout fetální vejce, jen připojené ke zdi, po kterém dochází k krvácení. Stává se také, že původní nový život nezemře a krvácení dochází bez ovlivnění embrya dělohy připojeného ke zdi. V každém případě mluvíme o potratu a vysoké nebezpečí přerušení těhotenství.

Hnojení během kritických dnů

Těhotná během menstruace je fyzicky nemožná. Stává se však, že ovulace účty pro samotný začátek cyklu (6-7 dnů) a vaječná buňka v té době se stává připravena na hnojení. Důvodem tohoto vzácného fenoménu je krátký menstruační cyklus (21-23 dní). Jedná se o naprosto normální fenomén, který nevyžaduje léčbu.

Co se děje? Opět probíhá na začátek potratu. Často, děložní krvácení se shoduje s dny očekávané menstruace, proto žena není brát vážně. Existují však příznaky, které umožňují podezření na špatné a rozlišit krvácení, když je normální menstruace potrat:

  • Výběr krve se objeví dříve nebo později;
  • Scarce počet sekrecí;
  • příliš tmavá nebo lehká krevní barva;
  • krátkodobý proces;
  • Obnovení krvácení po jeho úplném ukončení.

Stojí za to věnovat pozornost ženám s nestabilním měsíčním cyklem.

Příznaky těhotenství

Existují ženy, které často mění datum nadcházejícího měsíčního období. Mají nepravidelné menstruační období a nemusí vždy poslouchat své tělo, aby bylo možné určit těhotenství. Stojí za to pouze na zpoždění v menstruaci a měly by být zohledněny další označení: t
Coless v mléčných žlázách

  • Bolest v mléčných žlázách a jejich zvýšení množství, výběr kolostrums z bradavky. Tento proces může znamenat přípravu ženského organismu na mateřství.
  • Když přichází těhotenství, má žena častou nutkání močení. Tento příznak může dojít i v počátku času. Nalézy se stávají velmi silnými ve srovnání s malým množstvím přidělené moči. Během této doby se děloha postupně zvyšuje a tlačí na močový měchýř, čímž se stírá a snižuje kapacitu tohoto orgánu. V časté močení je růst úrovně progesteronu také "na vině".
  • Změny nálady se objevují únava, podrážděnost. Tyto příznaky začínají před vznikem zřejmého Známky těhotenství. Pěstování uvnitř dítěte potřebuje velké energetické náklady, které strávily mateřský organismus na jeho vývoji.
  • Stává se to, že žena v pozici mění svou chuťovou závislost, začíná překvapit, jak se kolem nich překvapí s jejími preferencemi v potravinách: používá, s výjimkou jedlých produktů, skutečnost, že potraviny obvykle nepoužívá. Země, křída, hlína nebo škrob mluví o možném výskytu těhotenství. S těmito příznaky musíte začít přijímat chybějící vitamíny, mikro- a makroelementy.
  • Existuje zvýšení nebo snížení chuti k jídlu.
  • Vývoj toxikózy je možný: vzhled nevolnosti, zvracení, slinění.

Patologické odchylky

Krvácení z pochvy spolu s výše uvedenými příznaky nejsou vždy fyziologickým projevem. Tento proces může skončit i s fatálním výsledkem, pokud navštívíte lékař na prvních příznakech.
Embryo se vyvíjí mimo děloha
Může být měsíčně během těhotenství s patologickými odchylkami? Žena může vzít děložní krvácení pro menstruaci, možná s následujícími státy:

  • Začátek potratu;
  • Regressing těhotenství;
  • Embryo se vyvíjí mimo dělohy (ektopické těhotenství);
  • Bubble Drift.

Když se potrat, plod je odmítnut a exil z dělohy s velkým množstvím krve. Pak jsou možné bohaté krvavé vypouštění šarlatové barvy s sraženinami. Žena ne vždy podezřívá přítomnost "zajímavá situace" a nemůže uvést, že dítě v tomto okamžiku ztratí. Potrat v časných termínech se může shodovat s obdobím očekávané menstruace.

Pokud jsou krvavé výboje s malbodovými malbami doprovázeno těžkými břichovými bolestmi, jakož i jinými neobvyklými menstruačními příznaky, je nutné naléhavě navštívit gynekologa pro vyšetření. Je třeba udělat pro odstranění Mimoděložní těhotenství.

Při hnojení vadného vejce se stává, že v děloze místo embrya je tvořen nádor. Léčba pouze chirurgický. Zbavte se problém, který potřebujete co nejdříve.

Symptomy úzkosti, na kterých konzultovat lékaře:

  • Zpoždění menstruace;
  • Měsíčně přišel výrazně dříve nebo později;
  • Menstruace Výnosy ne jako obvykle (více škodlivějších nebo hojných sekcí, doba trvání krvácení snižuje nebo zvyšuje);
  • Došlo k argumentování škodlivých alokací z menstruace;
  • znovu se vyskytující krvácení po dokončené menstruaci;
  • MenSurizace je doprovázena silnou bolestí gravitace ve spodní části břicha a v dolní části zad (takové pocity jsou pro normální období);
  • Na pozadí menstruačního krvácení se stoupá tělesná teplota.

Pokud se tyto příznaky objeví, je nutné se zdát gynekolog nebo volání "ambulance". Není nadměrný provede těhotenský test. I s negativním testem stojí za to, aby se poradil s lékařem o neobvyklé menstruaci. S sebemenším podezřením na začátku potratu odložit od návštěvy doktora nestojí za to.

Vnější příznaky těhotenství v ženě

Vzhled ženy během těhotenství někdy podléhá příliš velkým změnám:

  • Chloat se objeví ve formě tmavých pigmentových skvrn na kůži. To je způsobeno zvýšením melanotropinové látky. Po porodu je obnoveno hormonální pozadí, tyto skvrny postupně jdou a kůže získává dřívější vzhled.
  • Na žaludku se objeví tmavá linka. To se táhne na dně břicha z pupku k LON. Linka se vyskytuje po 12 týdnech od okamžiku pojetí.
  • Často od okamžiku pojetí a po celou dobu navigace plodu nastane vzhled akných vyrážek, které před tím nebyl pozorován.
  • Pokud během těhotenství má žena velkou váhu, strie na kůži břicha, hrudníku a boky se mohou objevit na kůži. Tato změna struktury kůže (ruptura kolagenových vláken) závisí na jeho vlastnostech a dědičném predispozici.
  • Zvýšení hladiny estrogenu v krvi během dětského nářadí u ženy může vyvolat vzhled plamenů erytémy, t.E. Vznik červených skvrn na nich. Zvýšení počtu těchto hormonů přispívá k projevu všech žilních plexusů pod kůží, které nebyly dříve znatelné.

Závěr

Krvácení dělohy v počátečních období těhotenství není vždy možné nazvat menstruace. Fyziologický krvácení není obtěžitelné a léčitelné. Ale nesmíme zapomínat, že i s sebemenším podezřením patologie těhotenství nebo jiné nemoci, musíte okamžitě kontaktovat gynekologa. Při kontrole, zjistí příčinu takového stavu a dává svá doporučení.