Žluté alokace u žen: nebezpečné nebo ne?

Příděly z vagíny jsou normálním fyziologickým fenoménem žen od nástupu prvního měsíčního a Klimaks sám. Ale zdravá žena má určité vlastnosti. Všechno, co se liší od normy - barva, vůně, hojnost - důvod se obrátit na gynekolog a zkoumat. Žluté alokace u žen mají také svou vlastní paletu, podle které je vizuálně odhodláno kontaktovat lékaře nebo ne.

Jaké jsou alokace přípustné u žen

Barva, vlastnosti výběru žen se mění v průběhu menstruačního cyklu. Normálně je rozsah z jejich úplné nepřítomnosti po menstruaci a nažloutlé, s růžovým odstínem za den před menstruací. Stává se to před měsíčními dvěma nebo třemi dny šmouhy něco nažloutlé hnědé. Ve středu cyklu, bohatý výběr smetany, žlutavě krémová barva těžké těžké konzistence, někdy s kapičkami krve. V období, kdy folikul praskne.

Žluté vrcholy u žen: nebezpečné nebo ne?
Vůně v normy musí být buď zcela chybí, nebo mít lehký stín čerstvého maconi, tvarohu. Silný kyselý pach zkažených fermentovaných mléčných výrobků, bavlněných těsnění, svědění, zpravidla, znamení drozd, kandidóza.

Nejlepším způsobem, jak ovládat svůj stav je zapamatovat si, jaký druh zápachu, pohledu a konzistence mají alokace, když jste zdravý, a v pozdějším životě ke kontrole srovnání. Na prvních značkách "něco ne, že" kontaktujte lékaře. Stává se to, že testy ukazují normou, a dívka je si jistá, že vůně bývala čistší. Nezapomeňte, že virgins před prvním pohlavním stykem je vnitřní prostředí vagíny naplněno vlastními mikroorganismy. Po začátku sexuálního života se flóra a fauna mírně mění, respektive vůně. Ale i přes to, zdravá žena, která má kontakt se zdravým člověkem, by měla být upozorněna, pokud se objevila neobvyklá vůně pochvy, barva výběru, konzistence se změnila. Projít stěrkou a konzultovat s gynekologem.

Žluté vrcholy u žen: nebezpečné nebo ne?
Je důležité zkontrolovat, zda má výběr nepříjemný zápach shnilé ryby, masa, zkaženého tvarohu, hniloby, železa, amoniaku.

Barva sekrece žluté, zelené, hnědé, jasné bílé může hovořit o patogenní infekci vyžadující léčbu.

Co může způsobit žluté vystoupení pro ženy

Žlutá bílá bílá je u zdravých a infikovaných žen. Ale v obou případech informujte svého gynekologa vědět, zdravě nebo ne.

Název onemocnění Příčina vzhleduJak léčit
Onemocnění, ve kterých jsou možné žluté alokace
KapavkaGonokoková infekce. Ventericual onemocnění vedoucí k neplodnostiLéčba se provádí pouze venerologem, jako poslední možnost, gynekolog, po kompletní spektrum analýz
AdnexitZánětlivý proces v děložních trubkách. Vést k neplodnosti a vývoji jiných gynekologických onemocněníLéčba je dlouhá. Pod dohledem lékaře.
KolpitZánět sliznice.

Žlutý výběr může být jak s vůní, a bez něj

Léčba je prováděna lékařem
Cervikální eroziZpůsobuje různé změny v bílé barvě - žluté, s krví šploucháLéčba může přiřadit, pokud bude biopsie zobrazena sekundární změny v oblasti porážky
Močasmóza, mykoplazmóza, chlamydiaPatogenní mikroflóra není vždy, ale způsobuje žlutý výběr

Zápach nemusí být!

Léčit pouze na základě klinického obrazu, jmenováním lékaře

Žlutá Belie kvůli ostatním důvodům

Během těhotenstvíJarní hormon může způsobit nažloutlý zápach. V perinatálním období, krátce před dodáním, takové menstruace naznačují, že proces přípravu šel.

Na jiných období těhotenství - nárůst hormonů může vést k potratu

Lékař by měl vědět, že se objevili a stali se další barvou. Kromě hormonů může být znamení infekce patogenním mikroorganismy. Proto bude nutně podniknout smear.
Vzhledem k recepci hormonálních antikoncepcíV prvním měsíci příjmu hormonální antikoncepce, tělo mění způsob provozu, "Začínáme", proto existuje velmi odlišný výtok a krvavý a žlutý a hustý bílýDoktor varuje z možného malátnosti. Ale řekni mu, co přesně se děje. Možná změníte tablety do jiných.
AlergieMužské alergické reakce jsou obtížné předvídat. Žena může vidět žlutý výběr nejen, pokud něco bylo jedl, ale když se mýdlo nehodilo, smetany, spodní prádlo koupil, které linky a t. D.Doktor vám musí říct, že jste alergický. Analýzy nájemného. Pokud je mikroflóra normální, neexistovaly žádné pochybné pohlaví kontakty, existuje podezření z produktu, který byl použit, léčba bude prováděna gynekologem a alergistickým společným úsilím.
Při menstruačním zpoždění se zobrazí žluté zvýrazněníMůže to být známkou těhotenstvíJe lepší testovat. Pokud je negativní, pak je důvod méně příjemný - je nutné projít testy a identifikovat důvod
Climax

(menopauza)

Stává se to u žen po 43 - 45 letechNáhradní hormonální terapie je jmenována po průchodu analýz pro estrogeny, FSH, GL, progesteron, testosteron a oncomarkers

Patogenní mikroorganismy, houby a viry někdy působí velmi tajně. Žena může vidět jeden nebo dvakrát uvolnění žluté, žlutozelené a všechny. To však neznamená, že onemocnění prošlo - přestěhovala se do chronické formy. Skutečnost, že většina žen je uchopitelná pro antibiotika, pije je bez jmenování a kontrole lékaře, vede k tomu, že bakterie produkují přetrvávající imunitu k řadě léků. Příště budete muset předepsat silnější drogy. A antibiotika zničte všechny bakterie skupiny, typ (a dobré včetně).

Žluté vrcholy u žen: nebezpečné nebo ne?
Nemají samozřejmě. To bude minimálně způsobit dysbakteriózu.

Žluté alokace u žen

Příčiny vzhledu žlutých výbojů

Nejnebezpečnější, když žlutý výboj z pochvy je doprovázeno nepříjemným zápachem. To znamená, že se žena určitě musí být léčena.

Tabulka uvádí tyto nemoci a podmínky, které způsobují atypický zápach, Belie Yellow, žlutozelený charakter.

OnemocněníJaký zápach ji doprovázíLéčba
DiabetesVůně acetonu, svědění - první známky diabetuPorušení endokrinního systému zachází s endokrinologem. Vyloučení patogenních patogenů jsou jmenovány různé typy analýz, pacient nutně zkoumá gynekolog
VaginózaVůně shnilých ryb je možná kvůli porušení přirozené vaginální mikroflóryPříčiny mohou být odlišné, takže léčba pouze jmenováním lékaře
Eroze patogenního charakteruV eroze výběru nemusí být. Nebo budou z Whitewash k nahnědlému. Možné kapky krve. Vůně je přítomna, když jsou v vaginální mikroflóru přítomny patogenní mikroorganismyKdyž jsou endometriální buňky znovuzrozeny, může vidět pouze lékař na speciální vybavení. Rozhodnutí o způsobu léčby je provedeno na základě pozorování. Pokud je vůně a buňky vypadají jako nezbytné, bude zvolen způsob eliminace postižené oblasti. Není nutné, aby to bude migrace
EndometriózaProjevuje se jinak:

Výběr barev z světle žluté až hnědé.

Vůně z silně kyselého mléka k shnilému masu

Léčba hormonální terapie po průchodu analýz pro estrogeny, FSH, LH, progesteron
OnkologieŽlutá s červenými, narůžovělými odstíny, krvácením nebo nepřítomnostíGynekologist-onkolog určitě diagnostikovat a předepisovat nezbytné postupy založené na reakcích analýz a biopsie
Candidiasis (drozd)Obvykle ženy s dobrou imunitou prochází rychle, vrcholy bavlněné bílé. Ale v vypuštěné podobě, nebo když je tělo oslabeno, může být nažloutlá barva s vůní zkaženého sýra nebo sýrem Dor BlueOšetřeno po dobu 5 - 7 dnů. Léčba zahrnuje následný příjem vitamínů a běžných léčiv.
Důsledky potratuNažloutlé vypouštění s krví šplouchá nebo bez nich bude vonící krev (železo, rez).

Pokud je vůně špatná - shnilá, shnilá, kyselá, pak to může znamenat, že každá infekce dostala

V pooperačním období, teplotě, výběru, pachu - důvod se naléhavě poradit s lékařem kdykoliv dne
KapavkaVenusal onemocnění způsobené gonococcusem. Vůně dosáhne shnilého. Z pochvy nebo uretry jsou pozorovány hnisavé alokaceNezapomeňte se poradit s lékařem najednou, když vzhled neobvyklých, nepříjemných pocitů, vypouštění. Čím rychleji bude průběh terapie projít, čím více šancí udržet schopnost otěhotnět
TrichomoniazTrichomonas může způsobit vůni shnilých ryb nebo jiných velmi nepříjemných pachů
Gardnerellóza (bakteriální vaginóza)Vůně shnilých rybKdyž je imunita oslabena, tato bakterie se začíná rychleji násobit. Moderní drogy rychle vyřeší tento problém, ale neberte nic bez jmenování lékaře
Chlamydia, mykoplazmózaRůzný zápach způsobují nejjednodušší. A žlutý výběr není vždy.

Vůně shnilých ryb, hniloby na polovinu případů

Jednobuněčné - malé, ale ošklivé organismy, které jsou velmi obtížné diagnostikovat u mužů a často způsobují prostatitidu. Ženy jsou vyléčeny poměrně rychle

Nedoufám, že musí být přítomny klasické známky každého onemocnění. V moderním světě se to často nestane. Proto neodkládejte návštěvy lékaře.

Žluté alokace u žen

Opravdový příběh

U ženy Byl Mioma, na kterou si zvykl. Cítil se krásně. Ale jednou v záchodě vypadla nějaká velká parta z toho, a pak začaly žluté alokace. Nevěnovala pozornost. Situace po chvíli se znovu opakuje. Dáma jednoduše, přemýšlela, sdílela s příbuzným, který okamžitě vstřelil úzkost a poslal ženu k gynekologovi.

Okresní gynekolog nikdy neviděl, jak začíná onkologie. Předepsaná hormonální terapie a opakovaná kontrola za měsíc. Pacient přišel o udělený den, ale doktor, naštěstí se neukázal, aby byl zaveden - recepce vedla porodník gynekologa s 50letou zkušeností.

Po kontrole na židli, to je bez analýz na "Ambulance" poslal ženu na Oncocenter. Každý den udělala nouzový provoz Odstranění dělohy a appendens. Jak se ukázalo, hormonální terapie v tomto případě byla kontraindikována. Co vás tento příběh může naučit: Ne všechny gynekologové mohou rozpoznat nebezpečné důsledky jako standardní značky. Někdy projít ultrazvukem z onkologiků, endokrinologů-gynekologů. Tito lékaři vidí, co začne nevyléčitelný stát, kde. Zvláště buďte na stráži, když nic nebolí.

Žluté vrcholy u žen: nebezpečné nebo ne?
Pozornost! Pokud lékař jmenoval kurz léčby, pak partner, manžel, přítel by se měl také stát. Konzultovat to, co přijímá nebo posílí urologovi.