Proč může být v přední části měsíce: pms, těhotenství nebo patologie

Premenstruační syndrom podepsat každou dívku. V této době vyskytují změny nálady, chutná změna a další charakteristické symptomy vznikají. Často ženy se zajímají, jestli to může být nemocný před měsícem? A odpověď je zřejmá - ano. Nevolnost - obyčejný PMS příznak, ale důvody, proč to může být poněkud, od banal a končící s vážným, ne tolerancí s odvoláním na lékaře. Proto je lepší vědět, jak rozlišit nevolnost během premenstruačního symptomu od otravy, onemocnění gastrointestinálního traktu, těhotenství a t. D. A tento článek pomůže.

Hormonální změny

Takový syndrom zažívá všechny ženy v předvečer menstruace. Jen tady je někdo nevolný, přichází týden před menstruací a někdo čelí nepříjemným příznakům denně před menstruací.

Někdy je přidání tohoto syndromu odčítání, dosahuje před zahájením zvracení. V tomto případě se objevují další charakteristické symptomy ve formě závratě, slabosti, bolesti břicha. Někdy žena zmizí nebo naopak chuť k jídlu stoupá. Během tohoto období se žena stává emocionálně nevyváženým.

Důvodem těchto měsíčních změn spočívá v hormonální restrukturalizaci těla. Chcete-li pochopit, co se děje v těle ženy, musíte zvážit, vliv takových hormonů, jako progesteronu a estrogenu. Jejich poměr v těle postihuje obecné zdraví ženy. Před měsíční hladinou obou hormonů se dramaticky zvyšují, což naznačuje připravenost dělohy mít dítě. Pokud nedochází k hnojení, progesteron významně snižuje a estrogen zůstává na stejné úrovni. Podobný ostrý pokles provokuje malátnost.

Nevolnost před měsíčně jako znamení těhotenství

Takový stav může dobře naznačovat těhotenství. Ano, první projevy zajímavé pozice jsou velmi podobné PMS, zejména pokud žena neví, co je těhotná a čeká na příchod měsíce. Proto vylučuje důvod, proč byste mohli otěhotnět, je to možné pouze v případě, že pro poslední cyklus nebyl žádný pohlavní styk.

Proč nemocný před zahájením menstruace, pokud se to nikdy nestalo?
Pokud žena nevěděla, co byl PMS nikdy trpěl. A najednou - jeho jasný projev a dokonce i měsíčně zpožděno na pár dní. Je čas jít za těsto nebo projít krev, aby se určila HCG. Pouze tyto způsoby jsou informativní v časných obdobích období gestace a mohou odpovědět na otázku toho, co máte - těhotenství nebo obyčejné nevolnost před příštím měsícem. Ultrazvuk nebo inspekce nemusí rozpoznat hnojení v časných fázích.

Příčiny adolescentů v dospívajících

Proč je nevolnost před menstruací v dospívání? S prvním vaginálním výbojem dívky tváře 13-15 let. Následující pár let je tvorba menstruačního cyklu. Týden před měsíčními teenagery, různé nepříjemné příznaky jsou narušeny, v t. C. A nevolnost. Tento stav je poměrně normální a přírodní. Lékaři zajišťují, že nevolnost před měsícem - znamení vysoké citlivosti vnitřních genitálních orgánů. Když se měsíčně normalizuje, musí všechny nepříjemné příznaky jít samy. Ale někdy se trápí ženu od měsíce do měsíce v průběhu hlavního období. Pak jsou pocity tak silné, že mohou zakončit zvracení. Začněme situaci na Samonek, je lepší se obrátit na lékaře, radí, jak oslabovat nepříjemné příznaky a říct, jaké léky musí být přijato.

Další důvody pro nevolnost na měsíční

Pokud je nevolno, hlava se točí, slabost je cítila, že stojí za to myslet, a je to opravdu známky blížící se menstruace. Takové projevy mohou mít mnoho dalších vnitřních patologií a nemohou být napsány. Mezi společné neregologické problémy spojené s nevolností jsou následující:

  1. Otrava. Stává se to při jídle s nízkou kvalitou nebo zkaženými produkty. V tomto případě je nejčastěji příznak doprovázen průjmem. Může ublížit hodně břicho.
  2. Přejídání. Nějaká žena Před menstruací chcete hodně, Proto důsledky v podobě nevolnosti nejsou úžasné.
  3. Kardiovaskulární onemocnění. Někdy v některých státech, jako je vysoký nebo nízký tlak, může žena zaznamenat nevolnost a Závratě před měsícem. V tomto případě musíte okamžitě jít k lékaři.
  4. Akutní virové onemocnění. Nevolnost se děje z intoxikace těla a je často doprovázena zvýšením teploty.
  5. Zhktic onemocnění. Vředy, gastritida a jiná střevní patologie a žaludek prakticky přechází s nevolností a dokonce zvracením.

A také pokud před menstruaci může být výsledkem psychologického poranění, fyzikální únavy, anémie, hypoglykémie, hladovění.

Důvodem může být dokonce nervózní práce, stres. Více než všechny tyto státy podléhají emocionálním dívkám. Každá z uvedených států se může shodovat se začátkem nařízení a premenstruačního syndromu. Proto příznaky tak snadno zaměňují.

Nemocný na konci menstruace

Pokud měsíční přístup ke konci, a nevolnost se nezastaví, je to dobrý důvod navštívit gynekolog a diskutovat o symptomu s ním. To může být spojeno se špatným stavem dělohy. S podobným stavem je obvykle přítomná a kočárky v dolní části břicha a dolní části.

Druhá příčina menstruačního snímku - nadměrná fyzická aktivita ve dnech nařízení. Skutečnost je, že s zatížením blízkých barevných tkanin, které jsou kladeny na míchu, a to je třeba se vyhnout v kritických dnech.

Mezi další důvody pro malátnost kdy Nevolnost po menstruaci A ve kterém může žena roztrhnout:

  • těhotenství;
  • Hormonální selhání;
  • Příjem některých lékařských přípravků.

Zbavte se problém správně

Pokud se často znepokojuje nevolnostmi k menstruaci, musíte kontaktovat gynekologa. Po provedení průzkumu specialista doporučuje nezbytnou léčbu, která bude záviset na diagnóze. Mezi obecná doporučení, která jsou navržena tak, aby usnadnila podmínku:

  1. Správná výživa. Existuje řada produktů, jejichž spotřeba provokuje malátnost.
  2. Mírná fyzická námaha. Ne během menstruace nebo přímo před nimi přetížení vyčerpávajícími tréninkem. Je lepší jít pomalu, dělat jógu nebo navštívit bazén v premenstrijním období.
  3. Plná dovolená. Je třeba kdykoliv, a to nejen před kritickými dny.

Pokud je důvodem pro zdravotní stavy, v závislosti na nich doktor navrhnout řešení. Někdy se zbavit nepříjemného pocitu, stačí dát průběh drog, antikoncepční tablety normalizovat hormonální pozadí. V některých gynekologických onemocnění může být vyžadována chirurgická intervence. Snížení příznaků PMS jsou schopny antidepresivy, ale musí být předepsány pouze odborníkem, jinak tělo může být způsobeno vážným poškozením.

Babushkina recepty

Více našich babiček usnadnit PM používali všechny druhy kojenců a dekorací. Recepty některých z nich jsou populární na tento den. Infuze z bazalky nejen odstraní nevolnost, ale také ušetří z meteorismu, zlepšit chuť k jídlu, odstraní bolesti hlavy. Taková infuzi je zvláště doporučena pro ženy, které se stávají podrážděnými a cítí se neustálou únavou v předvečer "těchto" dnů. Pro přípravu nápoje je nutné trvat na 20 minut. 15 g sušené bazalky ve sklenici vroucí vody. Můžete přidat medu. Take 2 brýle za den.

Infuze GIRK je dalším vynikajícím nápravem pro nevolnost před menstruací. Pro mletí 5 g kořene, nalijte 400 ml vody a píku 5 minut. Po této hodině trvat, a pak pít, v případě potřeby, 100 ml třikrát denně.

Léčivé oleje a homeopatie

Vynikající výsledky v procesu léčby poskytuje aromaterapii. Mintový olej se uklidní, odstraní napětí, pomůže se zbavit zvracení. Vynikající výsledky ukazující olejový dřevo.

Homeopatické prostředky, i když nepoškozují tělo, stále musí být v souladu s lékařem. Přípravek Mastodinon je uveden v nevolnosti před menstruací. Obsah ve složení komponent rostlin - extrakt prachu, tygří lilie, nemotorný atd. - prospěšné postihuje zdraví žen.

Premenstruační syndrom v mnoha ženách často probíhá s nepříjemnými jevy, a to je nevolnost - nejčastější mezi nimi. Nezapomeňte, že tato podmínka může a je třeba řídit, nejdůležitější, vědět, jak. Někdy stačí normalizovat výživu nebo využít receptů tradičního medicíny.

Je-li pohoda není přístupná úpravě, a situace se každý měsíc zhorší, není nutné zpomalit, je lepší okamžitě konzultovat lékaře a zjistit skutečnou příčinu nevolnosti před měsícem. V případě potřeby bude lékař posílat příslušnou analýzu. Jakákoli změna zdraví vyžaduje zvýšenou pozornost!