Co dělat, pokud je nemocný antikoncepční pilulky?

Nemocný antikoncepce

Dříve nebo později je mnoho žen nuceno přijmout perorální antikoncepci. Ale musí být pamatováno, že tyto prášky mohou způsobit nevolnost nebo bolest hlavy. Pojďme zjistit, proč se objevuje nevolnost, když užívá antikoncepce, a co s tím dělat.

Pokud nevolnost nezastaví, ani po několika měsících - určitě jít do gynekologa!

Dámská podlaha často patří do svých pocitů a příznaků při užívání antikoncepce. Je nutné pečlivě analyzovat jeho stav během týdne, a pokud je to možné - dva. Existuje nějaká nevolnost, se objevuje silná bolest hlavy, závratě, alergickou reakci, kloubu v hrudi, takový lék by měl přestat pít. A poté, co se situace stala jasnou, obraťte se na poradenství lékaře.

Faktem je, že v prvním případě se projevuje mnoho nemocí, ale v budoucnu mohou být nebezpečné pro život nebo léčbu nepodléhají.

Změna práce těla při užívání drog

Hormonální drogy vedou k mnoha změnám v díle ženského organismu. Skutečností je, že hormonální pozadí vytváří a má potřebnou rovnováhu v práci zbývajících orgánů - tak reguluje obecný stav a práci těla jako celku.

Pokud těhotenství není v blízké budoucnosti plánováno, přidělí celý průběh hormonálních drog, které se zbaví dalších otázek. Příjem antikoncepce je orálně v bezpečí a má minimálně vedlejší účinky. Ale pacienti si stále stěžují, že to může být nemocná a hlava se točí a bolí. Dokonce i osvědčené antikoncepční pilulky, jako je Jess a Yarina, v některých případech dávají stejný vedlejší účinek.

Zdá se, že nevolnost se objeví v důsledku skutečnosti, že tyto léky provádějí zásadní změny v práci těla na hormonální úrovni. A takovými vedlejšími účinky se signalizuje o tom, co se děje. V tomto případě zůstává, pokud to neublíží zdraví a přijmout nebo odmítnout.

Co dělat, pokud je nemocný antikoncepční pilulky

Chcete-li uklidnit nevolný stav, měli byste dodržovat některé obtížná pravidla.

  1. Sledujte svůj stav neustále a poradte se na navštěvování lékaře,
  2. Užívejte pilulky pouze v noci,
  3. A recepce pilulky je kategoricky nemožné na prázdném žaludku.

Ale stále samostatná droga funguje individuálně pro každou ženu. Existují případy, kdy byla antikoncepce přijata na celý rok. Další, plánovaný těhotenství. A po porodu byl znovu zahájen stejný lék. Pouze v posledně uvedeném případě vede k výše uvedeným symptomům.