Co vzít hormony pro zvýšení růstu prsu

Ať už je hormonální terapie skutečně schopna ovlivnit růst hrudníku a mléčných žláz, ze kterého účinnost použitého hormonu závisí? Je vše opravdu stejně, stejně jako mnoho výrobců nádherných pilulek je uveden, aby zvyšovaly prsa? Pokud je vše opravdu tak snadné, pak kde máme takovou řadu ženských komplexů o velikosti busta. Je to opravdu ve skutečnosti v nákladech na léčbu?

Začněte studovat tento problém v logické věci ze stejných hormonů je schopen zvýšit ženská prsa a jaký je princip jejich akce.

Je známo, že ženské mléčné železo se skládá z frakce, počet, o kterých jsou všechny ženy přibližně stejné, ale jejich velikost a množství tkáně se liší mezi nimi - velikost prsu v každém případě závisí na tom.

Hormony ovlivňující růst mléčných žláz a princip jejich akce

Hormony-anaboliki

  1. ESTROGEN - hormon zodpovědný za ženskost, zejména pro formu, to znamená, že v období puberty se dívka stává tenčí pas, zaokrouhlení boků a začne tvořit prsa tím, že zvyšuje počet tohoto krevního hormonu.
  2. Progesterone - hormon zodpovědný za tvorbu a zvýšení železné tkaniny. Jeho nedostatek nebo nerovný proud může způsobit mastopatii, takže přijímání takových hormonů by mělo být přijato s velkou opatrností.
  3. Prolaktin - hormon, který ve velkém množství začíná vyrábí po koncepci a až do konce laktace. Pod jeho vlivem je zvýšení velikosti prsou připravit žlázy pro budoucí krmení.
  4. Hormony-anabolie, což častěji používají sportovce pro svalové hromadění. Pod jejich vlivem neexistuje žádný růst non-mléčných žláz a svalová tkanina, která je umístěna mezi žebry a prsa, v důsledku toho je busta zvednuta a dojem jeho růstu je vytvořen vizuálně.

Tyto hormony mají významný dopad na tvorbu (a růst, včetně), ale pouze během tvorby ženského organismu, to znamená, že asi 16 až 20-22 let, u žen starších než starší, tělo už má byl vytvořen tak, aby se zázrak z hormonálních drog neměl očekávat - maximum může počítat o zvýšení jedné velikosti.

Současně bude růst více připomínající otok a otok, jako před měsícem nebo během laktace, protože všechny výše uvedené hormony mají pouze ženský organismus během puberty, ale také aktivně pracují během těhotenství, pečlivě připravovat ženu nadcházející narození a kojení. Takže Než se rozhodnete o takovém hormonálním intervenci, měli byste se pečlivě podívat do zrcadla a přemýšlet, a zda to opravdu potřebuje.

Dalším bodem, na které by měla být věnována pozornost, je to, že přijímání těchto fondů by mělo být předepsáno pouze lékařem a po předběžných krevních zkouškách, protože hormonální selhání bylo mimořádně negativně ovlivněno zdravím. Nadměrný estrogen může například vést k výskytu nádorů mléčných žláz a reprodukčních orgánů. Kromě toho je recepce hormonů vždy doprovázeno některými vedlejšími účinky a jejich projev je individuálně pro každou osobu.

Vedlejší účinky hormonálních tablet

  • Změna hmotnosti, a to jak v menší straně, tak v největších.
  • Tendence k nervovým poruchám, nespavostí, depresi.
  • Časté bolesti hlavy až po migrains a pokles tlaku.
  • Alergie.
  • Poruchy digesce.

Ve vzácných případech mohou být příčiny malé velikosti prsou nemoci, to je porušení hypofýzy nebo problémů s hnízdicím štítné žlázy. Proto před zahájením cílené léčby byste měli zjistit příčinu takové patologie. Nejprve musí lékař poslat pacienta na ultrazvuku mléčných žláz, štítné žlázy a analýz pro všechny ženské hormony. Teprve po obdržení všech výsledků může být předepsáno hormonální ošetření, která má být účinná a není doprovázena vedlejšími účinky.

Kromě hormonálních agentů, které nabízí moderní léčiva, dnes jsou zcela populární pro přípravky vyrobené na základě fytoestrogenových látek identických s lidskými hormony, ale těžené z částí některých rostlin. Princip jejich působení je založen na zvýšení průtoku krve do "problematické" zóny, v důsledku toho, zvýšení prsou je dosaženo v důsledku těžkého otoku, otoku a je doprovázen bolestí v kontaktu, takže jejich účinnost je velmi pochybný.

rostlinné fytogorms

Pokud hovoříme o rostlinných fytogorms, které přispívají k růstu hrudních žláz, je třeba poznamenat zeleninu bohaté na tyto látky. Jak by to neznělo Trite, ale nejoblíbenější zelenina, která pomáhá pěstovat hrudník, je zelí (ne v marné babičce doporučila jíst zelí v mládeži). Existuje však malý problém - zelí, jako je jiná zelenina "práce" pouze ve formaci těla, to je až do 22 - 25 let. Kromě zelí je užitečné jíst sóju, granáty, mrkev, heřmánek (ve formě čaje). Tajemství účinnosti těchto výrobků je rostlinné analogy ženských hormonů obsažených v nich, které padají do lidského těla, působí i běžné hormony.

Navzdory tomu, že se zpochybňuje a vyvrátit, že stále více mýtus zázračných vlastností různých hormonálních fondů je zpochybňován, mnoho žen v nich stále věří, nemají dostatek informací o mechanismu jejich akce.

rostlinné fytogorms

Velmi důležitý bod v recepci hormonálních pilulek, je skutečnost, že jejich činnost není konzervována navždy a po skončení recepce se hrudník vrátí do své dřívější podmínky a možná ještě horší, jako kůže busta během "Nošení" těžšího "nákladu" se může natáhnout a poté, co bude extra kapalina odstraněna, hrudník prostě klesá.

Takže, jaké hormonální agenti mohou přispět k mírnému zvýšení prsou? Jedná se především o obvyklé antikoncepce, jehož hlavním účelem je prevence nežádoucího těhotenství, růst prsu je pouze vedlejší účinek.

Nejběžnější přípravy pro zvýšení průchodek mizí

Zhanina

  • Yarina - antikoncepční, ale kromě jeho hlavní funkce, zabraňuje přibývání hmotnosti a normalizuje výměnu tuků. Během těhotenství a laktace je jeho recepce kontraindikován.
  • Nařízení - antikoncepce se syntetickými analogy ženských hormonů v kompozici.
  • Zhanin - antikoncepční, podobný složení regyl.
  • Byzanna - složitý lék, který přispívá k růstu endometriálních tkání, takže jeho recepce musí být doprovázena pozorováním lékaře.
  • Maxibust - Příprava s fytoestrogeny jako součást. Recepční nástroje pomáhají zvyšovat poprsí, zlepšit stav kůže, nehty, vlasy a kostí.
  • Zatlačte přirozený - rostlinný přípravek, který přivádí hrudník, v důsledku toho se stává elastickým a utaženým.

K dnešnímu dni, hormony obsahující léčivo určené k růstu hrudníku a ne ovlivňující stav všech hormonálních pozadí u žen. Všechny propagační sliby a šťastné ženy mluví od televizní obrazovky o akci tohoto nebo ta drogy, jen marketingový krok. Jediný způsob, jak se zvyšuje, je prsa, je plast, pouze s pomocí své pomoci se můžete stát velkým vlastníkem, ale existuje nějaká jednoduchá srozumitelnost takových peněz a nebezpečí, že tělo je vystaveno takovému provoznímu zásahu.

Kontraindikace

Kromě toho, hrudník velké velikosti není vždy pohodlná - sport bude muset zapomenout nebo jít na více lehké verzi, bude okamžitě mít potíže s výběrem oblečení, a po několika letech může být nepříjemné překvapení problémy se zádem (Pro páteře velká prsa je navíc váha). Proto před tím, než se rozhodnete o takové transformaci, stojí za to tisíckrát myslet, a zda stojí za to změnit to, co je položeno přírodou, může být za to, že stojí za to najít jiné výhody a zdůraznit je, a opustit hrudník sám.

závěry

Shrnutí všech výše uvedených skutečností lze dospět k závěru, že moderní léčiva, které zvyšují prsa do několika velikostí, ještě nemá vynalezl, jeden může opravit svůj tvar a mírně velikost s hormonálními léky, ale dělat to jen po konzultaci s lékařem, jinak negativní strana Účinky se nevyhnete.

Mezitím četné ankety mužské části populace ukazují, že podle názoru je hrudník nejen nejdůležitější součástí ženského těla, ale také jeho velká velikost není ochutnat. Nicméně, významná část krásné poloviny lidstva stále hledá způsoby, jak zvýšit hrudník, aniž by se uchýlil k drahým operacím a nejčastěji používají hormony pro růst hrudníku u žen.