Jak si vybrat spodní prádlo pro krmení?

Během těhotenství, tělo podstoupí fyziologické změny, které zbavují ženu obvyklého pohodlí. Jen zřídka, která s tím souhlasí. Společným problémem, se kterými ženy čelí, změna formy a objemu prsu v důsledku přílivu mléka. Po narození dítěte se busta zvyšuje a těžká, šetří a vypadá ošklivě. Výrobci ošetřovatelských matek nabízejí speciální spodní prádlo pro krmení.

Objem prsu se vrátí do stejné velikosti. Před tím, ošetřovatelská matka má problémy způsobené laktací a na sobě staré prádlo. Praskliny a abrazy jsou tvořeny na bradavkách a na Sacrifica se objevují strie. Vyhněte se nepohodlím a zdravotním problémům pomůže zvláštním podprsenám.

Jak si vybrat spodní prádlo pro krmení?

Dostat spodní prádlo nejlépe v jednom nebo dvou měsících před dodáním, když se velikosti prsu budou konečně vytvářet a nebudou měnit. Spodní prádlo, vhodná žena ve všech ohledech, a to nejen zabraňuje obvinění hrudníku, ale poskytne ochranu před tvorbou těsnění během tvorby mléčných kanálů. Při výběru prádla by měla být žena konzultována s odborníkem, který pomůže vybrat model v souladu s fyziologickými rysy těla.

Podprsenky jsou bezproblémové a nezpůsobují podráždění kůže v oblasti hrudníku. Nemají žádné kosti, které se vzdávají těla a negativně ovlivňující prsa ošetřovatelské matky.

Při výběru modelu byste měli věnovat pozornost následujícím podprsenním barvám:

  1. Upevňovací prvky se snadno uzavřou a otevřou jednou rukou;
  2. Podprsenka musí spolehlivě podporovat bustu, nedovoluje obvinění;
  3. Spodní prádlo by mělo udělat dobré tělo, neuvádějte tlak na hrudník. Úzké modely mohou blokovat příliv mléka: matka nebude mít dostatek mléka, aby se dítě zaměřilo, může dojít ke komplikaci ve formě mastitidy;
  4. Složení vysoce kvalitního prádla zahrnovala bavlnu. Pokud podprsenka sbírá vlhkost kolem bradavek, nestojí za to nosit, může způsobit infekční a zánětlivé onemocnění;
  5. Spodní prádlo musí obsahovat alespoň 10% elastických tkanin. Zraněný bavlněný prádlo s obsahem Lycra nebo elastan. To nejenže poskytuje příjemný typ podprsenky: model s obsahem pružné tkáně je zachován déle než 100% sestávající z bavlny;
  6. Na vnitřní straně šálku by neměly být žádné švy: Díky bradavku, což způsobí nepohodlí, bolestivé pocity, praskání.

Jedná se o tipy na výběr podprsenky. Žena musí věnovat pozornost aspektům období kojení. Kojení je nakonec normalizována v měsíci a před tím, že by bylo možné zakoupit několik orgánů pro velikost.

Ošetřovatelské matky by měly používat těsnění schopné absorbovat mléčné mléko, poskytování komfortu ženy a čistotu. Nejlepší nákup více těsnění pro výměnu vlhké vložky na suché.

Typy podprsenků pro kojící matky

Výrobci se snaží vyrábět modely bras různých typů, z nichž každý má výhody.

  1. Top - ven - směrem ven s krátkou košili. V něm nejsou žádné kameny, vyrobené z elastické tkaniny. Top láká většinu zákaznických příležitostí k rychlé volné prsa ke krmení dítěte. Tento model nebude schopen zajistit spolehlivou podporu pro velkou a těžkou bustu, takže ne všechny ženy budou vyhovovat.
  2. S kruhovou podporou. Tento druh se podobá klasické podprsence, ale rozdíl leží v šálku, který se skládá ze dvou vrstev. Na vnitřní vrstvě je speciální díra pro Arolam a bradavku. Druhá vrstva je rozepnuta a odstraněna. Taková podprsenka poskytuje podporu pro busta níže, tolik žen bude vyhovovat. Výrobci produkují modely jako kosti a bez.
  3. Otevřené poháry. Tento model poskytuje podporu pro bustu pouze zespodu kvůli flexibilním kostí. Během krmení může žena zcela rozptýlit jeden z šálků a volná prsa. Otevřené šálky budou pohodlné matky s malými prsy. Nevýhoda podprsenky je nezbytný a dlouhý přístup k hrudníku.

Velikost podrády

Standardní značení se skládá ze dvou znaků - písmen a čísel. Dopis je označen objemem prsu. Obrázek označuje objem pod prsou. Například 80 A-Q: Model je určen pro majitele první a druhé velikosti prsou a obvod je 80 centimetrů.

Vrcholy jsou vyrobeny z elastické tkaniny, které mají vlastnost natáhnout a sponou hrudník jakékoli velikosti a jsou uvedeny pouze číslem.

Ve spodním prádle, standardní velikosti oblečení (S, M, L a T.P.).

Velikost tabulky

Screenshot_15.jpg

Kde nakupovat?

Speciální oděv během laktace se stalo nezbytnou věcí, takže výrobci prádla nabízejí širokou škálu modelů, které usnadňují období po porodu.

Milávita dává prádlo téměř půl století, vytváří modely pro každý vkus a případ, v katalogu jsou podprsenky pro kojící matky. Kojení podprsenky se skládají z vysokého bavlněného materiálu, poskytují spolehlivou podporu pro prsa a mají speciální, snadno rozepnutý šálek.

Milavitsa.jpg

"Fedem v Brasu z Milavitsa Dvě děti! Spodní prádlo - bavlna. Podprsenka se nestane na těle a ne. Během krmení se moje velikost prsou zvýšila na 80 e-F, a nemohu říci, že prsa v této podprsence visel ... Nenašel jsem nic lepšího než tyto podprsenky pro sebe. V podprsence z Milavitsa jsem spal v noci a měl jsem to v odpoledních hodinách!"

Milavitsa úspěšně prodává produkty ve více než 20 zemích.

Medela představuje široký výběr zboží pro matku a dítě. Spodní prádlo Medell jsou vytvořeny s přihlédnutím k charakteristikám ženského organismu během období laktace. Prezentované modely nejen poskytují pohodlí, ale také krásně se podívat na tělo.

Medell.jpg

"První spodní prádlo z Medela jsem získal v posledním období těhotenství. V té době jsem měl na sobě model EVA. Byl jsem potěšen touto podprsenkou, která po chvíli jsem získal další model - Bonita. A nebyl jsem mýlil, protože je to tento model, který je ideální pro první období kojení ... Nepochybuji o tom, že spodní prádlo z Medela je nejpohodlnější a pohodlnější ... "

Koupit Medela Bras se doporučuje v úředních obchodech výrobce, aby se zabránilo padělkům.

Žena slouží k nakupování přes internet, spodní prádlo může koupit recenze na aliexpress.com |. Stránky obsahuje levné vysoce kvalitní modely.

FotografiePopisCenaSkóre
Screenshot_6.jpgModel je vyroben z spandexu a bavlny, má odnímatelné popruhy, které poskytují rychlý přístup k hrudníku. Neexistují žádné kosti. Tkanina se dobře vyhovuje tělu, aniž by poskytla nepříjemnosti.Cena: 230 - 470 rublů v závislosti na velikosti.Koupit na aliexpress
Screenshot_7.jpgKroky se skládá převážně z bavlny, nemá žádné kameny. Dobře udržuje formulář a ne předepisuje tělo.Cena: 117 - 297 rublů v závislosti na velikosti.Koupit na aliexpress
Screenshot_9.jpgHorní vyrobený z spandexu, bavlny a nylonu, materiály poskytují pohodlí a chlad, měkká tkanina nezanechává pokožku.Cena: 277 - 299 rublů v závislosti na velikosti. Dodávka placená - 69 rublů.Koupit na aliexpress
Screenshot_12.jpgKompozice zahrnuje bavlnu s přidáním spandexu a nylonu. Top dokonale sedí na těle a nevytváří nepohodlí. Hadřík se dobře roztáhne. Uvnitř nahoru jsou vložky, které se snadno vytáhnou.Cena: 241 - 272 rublů v závislosti na velikosti. Dodávka placená - 62 rublů.Koupit na aliexpress

Před nákupem prádla musíte zkontrolovat rozměry. Je vhodné konzultovat se specialistou, který vám řekne, který model se hodí žena s přihlédnutím k zvláštnostem těla.

Proč je důležité koupit náraz pro krmení?

Ženy jsou hluboce zaměňovány, což rozhodne, že nebudou kupovat speciální spodní prádlo. Musí být zakoupen před dodáním, protože hlavní změny hrudníku dochází během těhotenství. Během tohoto období prsa potřebují vysoce kvalitní podporu, jinak se bude třást a ztratit formulář.

Program pro krmení bude poskytovat pouze podporu pro bustu, ale také pohodlí při krmení. Měkké a přírodní materiály budou chránit pokožku před poškozením a kvůli nepřítomnosti kostí, podprsenka nebude vložit tlak na tělo.

Je možné spát v krmné podprsence?

Gynekologové tvrdí: spát v krmné podprsence nejen možné, ale také potřebují. Výhody je zřejmé:

  1. Správně zvolené spodní prádlo nestisknou hrudník a podporuje mléčné žlázy po celou noc, která se vyhýbá laktostázům a mastitidě.
  2. V prvních 3-6 měsících, zatímco laktace nebyla stanovena, mnoho žen oslavuje únik mléka, včetně v noci. Vyhněte se ložním ložním prádlo pomůže nosit podprsenky pro krmení spolu se speciálními absorpčními vložkami. Vložka je vkládána bezprostředně před spaním, se mění v dopoledních hodinách nebo pokud jde o plnění.
  3. Spánek v pohodlné podprsence pomáhá správně distribuovat zatížení na ramenech a zádech, zvýšení se zvýšením hrudníku během laktace.
  4. Round-Hodiny nesoucí podprsenku snižuje riziko protahovacích značek na kůži mléčných žláz.

Chcete-li spát, musíte si vybrat měkkou, pohodlnou kostní podprsenku. Spodní prádlo by nemělo dát tlak, stiskněte hrudník, zejména v poloze. Je důležité, aby podprsenka je snadno nenarozená a ošetřovatelská maminka by mohla kdykoliv poskytnout přístup dítěte k hrudi. Místo podprsenky v noci můžete nosit lehké bavlněné stromy pro krmení.