Vakcína z papilomu děložního čípku

Maligní novotvary děložního čípku jsou třetí ve frekvenci výskytu nádoru rakoviny a čtvrté - v důsledku úmrtnosti u žen. Studie a získání důkazu o infekci přímé komunikace s virem s vysokým onkogenním rizikovým papilomem a vývojem karcinomu genitálií u žen a mužů vedl k vynálezu vakcín. Cervikální rakovina se stala očkovanou infekcí. Navzdory skutečnosti, že roubování z papilomů děložního čípku byl vynalezen a vydán na počátku 21. století, očkovací pokrytí je stále nízké. To je také vzhledem k vysokým nákladům na lék, as potřebou trojitého podání, as nekonečným dezinformujícím útokem médií, tlak internetové komunity pro obyvatelstvo.

Vakcína z papilomu děložního čípkuAplikace ve vyspělých zemích rozsáhlé implementace screeningového programu ve formě otce-testu umožnilo snížit výskyt karcinomu o 50%. Samozřejmě, že očkování z papilomu se občas zvyšuje.

V současné době výskyt a úmrtnost zůstávají na vysoké úrovni, protože pokrytí žen poloviny obyvatelstva očkováním je nedostatečný pro významný dopad na statistické ukazatele. V zemích s nízkou socioekonomickou úrovní vývoje (Keňa, Zimbabwe, Mosambik, Pákistán a další.) Neočekává se, že budou plánovány očkováním.

Pro očkování proti rakovině genitálních orgánů žen a mužů, zejména vagíny, děložního hrdla, penisu a konečníku používají dvě očkování z viru papilomu - gardasil a cervarix. Vakcíny chrání před vývojem smrtelných onemocnění, jako je rakovina děložního hrdla, penisu a vulvy, vagíny a ampule konečníku. Kromě toho, že vakcína Gardasil zabraňuje růstu genitálních papilomů způsobených 6 a 11 typem HPV.

Co je očkování

Jeden z nejčastějších infekcí přenášených v sexuálních kontaktech je papilomavirus. Je pozoruhodné, že tento typ sexuální infekce se nejčastěji vyskytuje v přátelské s genitálními herpes, chlamydií, močovinou a mykoplazózou. Taková kombinace v moderní gynekologii a urologii je považována za pohromu pro reprodukční zdraví mladých lidí. Mikroorganismy v Commonwealthu způsobují prekancerózní, rakovina, autoimunitní onemocnění a neplodnost.

Pro charakteristiku papillomu virus:

  • latentní proud;
  • nedostatek specifických klinických příznaků;
  • vliv na chronizaci jiných genitálních infekcí;
  • imunosuprese;
  • maligní znovuzrození postižených buněk.

HPV je nápadný epiteliální hadřík. A protože tento typ tkáně tvoří všechny lidské tělo, které komunikují s vnějším prostředím, je patogen způsoben onemocněním. Většina druhů HPV je také studována, některé z nich jsou neškodné pro lidské tělo - takové mikroorganismy iniciují zvýšení papilomu. Přehledy s vysokým, středním a nízkým rizikem znovuzrození buněk epitelu buněk. Nejnebezpečnější je porážka anogenitální oblasti s vysokým rizikem karcinogeneze - 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 68, 56, 58, 59, 68 , 64, 70, 59, 68, 64, 70, 59, 68, 64, 70, 59, 68, 64, 70, 59, 68, 64, 70.

Realizace karcinogenní činnosti je možné výhradně u jednotlivců s nedostatečnou imunitní reakcí. Pro ženy, hlavní příčinou vývoje onemocnění je vaginální dysbakterióza a pohlavní infekce.

Papilomavirus velkokodiskové kmene iniciuje vznik dysplazie a rakoviny u žen a u mužů - novotvary hlavy penisu a sliznice konečníku. Vznik papilomu na čípku, sliznice membrány vnějších pohlavních orgánů je způsobena pouze 6 a 11 typů patogenu.

Infekce nastává během prvních let od začátku sexuálního života. Zdravý člověk po 9-15 měsících od okamžiku infekce přichází úplná eliminace HPV. To se děje v 80% lidí. Ale sexuální následky, různé nemoci, které snižují odpor tělesa, recepce některých léků potlačují imunitní reakci a re-infekce již vede k onemocnění. Proto jsou statické údaje o rakovině děložního děložního hrdla tak vysoké - potřeba používat vakcínu je plně odůvodněná.

Vakcína z papilomu děložního čípkuGenitální papilomas, i když jsou benigní formace, nicméně významně zhoršují průběh jiných genitálních onemocnění mužů a žen. Takové formace mohou ovlivnit významnou oblast sliznic membrán vagina, Cervix, vulvy, hlavy penisu a anus. Jejich odstranění vede k masivnímu zjizvení. Papillomas se často opakují, protože virus nenechává buňky epitelu. Kromě toho potlačení místní imunity patogen vede k zhoršení toku jiných infekcí, často vedoucí k neplodnosti.

Nejnebezpečnější genitální papilomy pro ženy. Lokalizace v pohlavních cest vede k intrauterinní infekci plodu a infekce během porodu, což v budoucnu způsobuje takový nebezpečný stav jako opakující sepirační papilromatóza. Očkování z papilomů děložního čípku zcela eliminuje infekci a výšku konju, spojené s 6 a 11 typy.

Mechanismus akce

Přední farmaceutické podniky Belgie a Spojených států vyrobených dva typy Grafs: Cervarix a Gardasil. První očkování má ochranný účinek z těchto typů viru, jako je 16 a 18 a druhá vakcína - dodatečně od 6 do 11.

Chcete-li vytvořit vakcíny, vědci používají kvasinkové buňky. Očkování není živým nebo zabitým virem, je považován za částečku podobnou virem. Houba je vložena do buňky, že potřebné geny, které syntetizují proteiny, které se nechají chránit proti rakovině. Dále jsou tyto proteiny sestaveny do virové částice podobné viru, což je následně připojeno k nosiči - adjuvans (sulfát hlinitý). Adjuvans v očkování hraje velmi důležitou roli. Vede k intenzivnější a dlouhodobou imunitní reakci, je však příčinou lokální reakce se zavedením vakcíny.

Očkování chrání přesně od 16 a 18 odrůd - vědci dali své preference těchto kmenů, protože jejich podíl představuje asi 70% případů cervikálního karcinomu, vulvy, vagíny, penisu a konečníku. To naznačuje, že při provádění vakcinace Ignorovat návštěvy gynekologa nedoporučuje. Žena, která dala očkování, by se měla zúčastnit lékaře, aby každý rok provedl cytologický stěr, jako ostatní typy dysplazie a maligních nádorů jsou také iniciovány, ale je to vzácné.

Od okamžiku poslední injekce vakcinačního série existuje několik měsíců a teprve začíná plnohodnotná produkce protilátek. Proto se vakcína doporučuje použít v dospívajících dívkách.

Po roce a půl po dokončení očkovacího kurzu se titr protilátek dosáhne své ochranné úrovně a má protestní účinek veškerý život. Pouze ve výjimečných případech (s těžkými infekčními nebo onkologickými chorobami) selhání imunitní reakce. Minimální období roubování v takových situacích - 4 roky.

Schéma očkování a indikace pro použití očkování

Ukázalo se, že vakcína z papilomu Cervix implementuje následující účely:

  • Prevence vývoje děložního čípkové dysplazie;
  • Vyloučení růstu v genitálním papilomu;
  • Prevence rakoviny děložního hrdla, stejně jako sliznice externích genitálních orgánů, vagíny, anus a penis hlavy.

Věková omezení:

  • Pro očkování Cervarix - 10-25 let;
  • Pro vakcínu Gardasyl: 10-25 let a 16-45 v nepřítomnosti dysplazie a rakoviny děložního hrdla.

Očkování se provádí v oblasti deltoidního svalu ramene. Po podání se hyperemie a těsnění vyvíjí nejčastěji, bolest v místě injekce. Zvýšená teplota, bolest hlavy, dyspeptické jevy jsou zřídka zaznamenány.

Vakcína je třikrát injikována. Classic Scheme vypadá takto:

  • Pro očkování z papilomasu, Cervarix: 30 dní přechází z formulace první injekce a zavedeno druhý a třetí dal šest měsíců na první;
  • Pro zahradu vakcíny: první injekce, druhá - za 2 měsíce, třetí - šest měsíců později od prvního.

Pokud byl z nějakého důvodu přerušen klasický diagram úvodu, pak je kurz považován za dokončení při nastavení v očkování po dobu jednoho roku.

Fakta

V současné době neexistuje jediná rozmanitost maligního vzdělávání, které by mělo prokázanou vědeckou etiologii původu, s výjimkou rakoviny děložního hrdla. Na začátku 21. století se slavný vědec Garald Zur Hausen stal laureátem Nobelovy ceny: potvrdil, že určité typy lidského papilloma viru jsou příčinou karcinomu obilovin oddělení dělohy, vulvy, vagíny a penisu u mužů. Výsledky studií ukázaly, že v téměř 100% případech rakoviny způsobené virem papilomu.

Jediný dnešní efektivní způsob, jak se vypořádat s papilomavirem, je považován za vakcínu.

Možné poškození

Četné spory kolem vakcíny z papilomas nedopustí až do teď. Specialisté v oblasti onkologie, gynekologie a pacientů mají své vlastní hlediska, často jsou daleko od reality a vědecky neopodstatněných. Stejně jako jakýkoli jiný nový moderní farmaceutický výrobek, očkování z papilomů děložního čípku před hmotnostním úvodem do výroby prošel řadou testů na lidi. Randomizované studie prováděné před vydáním očkování ukázalo se 99% vývoje ochranného titrů protilátek po plném vakcinačním kurzu. Během práce byly identifikovány možné nežádoucí účinky a komplikace, které se odráží v návodu k použití.

Názory specialistů o potřebě očkování nesouhlasí. Někdo považuje vakcínu z rakoviny a papilloma bezedného výklenku pro příjmy, někdo obviňuje výrobce v zbytečnosti a bezvýznamnosti vakcinační kampaně, jiní zvažují očkování život ohrožující a příčinu vývoje neplodnosti.

Jsme nesporné, že jakákoli lékařská příprava může poškodit lidské tělo, zejména pokud tento lék předpokládá interferenci v některém systému, například imunitní. Aby se léky měly prospěch a nepoškodily zdraví, musí být jmenován po pečlivé diagnóze a zohlednit historii pacienta. Zejména očkování z papilomu děložního čípku je předepsáno:

  • S výhradou dokončení terapeutického zdraví - v případě neexistence exacerbací chronických onemocnění vnitřních orgánů a arvi;
  • Po provedení obecné klinické analýzy krve a moči - s jejich "klidným" hanebným výsledkem se provádějí očkování;
  • S ohledem na infekční anamnózu očkovaného: v přítomnosti onemocnění, jako je chronická pyelonefritida, tonzilitida, adenoiditida, lymfaasonopatie, onemocnění malých pánevních orgánů, opakující se herpes jakékoli lokalizace a v řadě dalších infekcí, které jsou značky an Imunitní reakce, očkování z cervikálních papilomů se provádí pouze po pečlivých průzkumech a konzultacích souvisejících specialistů.

Je-li dívka nebo žena starší 16 let, žijící v sexuálním životě více než rok, chce očkovat rakovinu děložního čípku, diagnózní onemocnění malých pánevních orgánů. PCR diagnostika pohlavně přenosných onemocnění, včetně spektra HPV, HIV krevní testu, parenterální hepatitidy a syfilis, nádrže.Setí vaginální oddělené, ultrazvuk malé pánve, koloskopie. Hlavními diagnostickými metodami jsou cytologie nebo táta-test - na základě těchto analýz, gynekolog posoudí přítomnost změn charakteristikou papilomu virus. Pokud je žena patogenátorem, ale nemá klinické změny v krytu epiteliálu děložního čípku, je očkována papilomovým viry a poskytuje ochranu před vývojem dysplazie a rakoviny. V případě změn na čípku, potvrzené kolposkopií a cytologií - žádný smysl v očkování. V takových situacích musí žena podstoupit léčbu, včetně chirurgického způsobu destrukce postižených tkání a lékařské podpory ve formě imunocorrace.

Pouze při absolvování důkladného přípravného výzkumu je poskytován zárukou zabezpečení očkování. Za prvé, diagnóza je nutná vyloučit riziko zánětu malých pánevních orgánů po očkování, za druhé - pro úplný vývoj protilátek v řádném ochranném množství.

S úspěšnou vakcinací je žena chráněna před onemocněním, jako je děložní dysplazie, vulva rakovina, vagina a dělicí oddělení cervikálu.

Úloha očkování v boji proti HPV

Ne každý ví, že lidský papilloma virus, jako je virus herpes, když infikován, zůstane s osobou pro život. Virus je unikátní mikroorganismus ve svých biologických vlastnostech, je schopen podmanit si zvířecí a mužskou kleci. Proniknutí tkaniny postiženého orgánu je zapuštěn do buněčných konstrukcí, využívá své zdroje, což nutí buňku produkovat proteiny pro konstrukci podobné nové virové částice. Samozřejmě, že taková buňka již není schopna fungovat normálně - to vede k hrubým chybám v jeho reprodukci. Papilloma viry ovlivňují pouze dělící buňky - buňky, které dávají začátek nového. A taková buněčná vrstva se nazývá bazální. Vložení v genomu, HPV začne aktivně používat lidskou DNA. Výsledkem parazititidy je bazén atypických buněk epitelu - namísto normálních vrstev, jsou vytvořeny atypické buňky. Takový proces je označován jako dysplazie děložního čípku. Čím více buněk vícevrstvé plochého epitelu, na které se vztahuje atypický patologický proces, tím vyšší stupeň dysplazie.

Dysplazie děložního čípku - je předsudkem. Když atypické buňky překračují základní vrstvu epitelu, mluví o rakovině děložního čípku. Proces buněčné transformace trvá od 5 do 40 let. Se specifickými příznaky v onemocnění. To je to, co způsobuje širokou prevalenci rakoviny mezi ženám reprodukčního a staršího věku. Je to nedostatek kliniky dává nízké procento. Nejčastěji detekují rakovinu ve 2 fázích.

Pokud se papilloma virus spadl na čídku zdravé ženy - imunitní systém rychle útočí na postižené buňky a začíná apoptózu - jejich zničení. Atypické buněčné epitelu děložního hrdla dělohy se tak nebude moci stát výškou dysplastických prvků.

Vakcína z papilomů děložního čípku po úspěšném a plném podání léčiva zajišťuje výrobu protilátek, které blokují virus při pronikajícím ve tkáni pohlavních orgánů. Pokud je žena již infikována HPV, očkování ji chrání před vývojem dysplazie a maligního nádoru.

Mechanismus působení vakcinace je zaměřen na plnohodnotné imunokompetentní buňky imunoglobulinů paměti. Při splnění leukocytů s virem podobnou částici očkování z papilomu děložního čípku, postupné "známost" a syntéza protilátek - paměťové buňky začíná. Po zahájení sexuálního života a setkání s papillomovým virem typu, který je v vakcíně, imunoglobuliny nedovolují pronikání patogenu do bazální buněčné vrstvy - tedy ochrana od 16, 18, 6 a 11 typů HPV je implementován.

Pokud očkování z papilomů děložního čípku provádí ženou s neznámým stavem HPV a v případě, že je pozitivní, paměťové buňky "pomáhají" eliminovat papillomový virus z cervikálních tkání, neumožňují rozvoj Dysplazie, stejně jako důmyslné královské.

Účinnost očkování u mužů a žen

Štěch z Papilomas Cervix je zařazen do národních kalendářů očkování některých zemí Skandinávie, západní Evropy, USA, Austrálie navzdory vysokým nákladům na drogy. Vláda Francie platí 65% nákladů na očkování každou dívkou.

V souladu s doporučeními z toho, že 42 zemí již prováděly ve svých národních programech vakcín z papilomů děložního čípku, a snížením výskytu rakoviny se očekává na těchto územích po 10-15 letech. Vzhledem k tomu, že inkubační období v takovém projevu infekce HPV, jako anogenitální obsah, je v těchto zemích již v těchto zemích již snížení registrace případů nemocí.

Očkování z papilomů děložního čípku nejen chrání před výskytem genitálních dondondů a rakoviny, navíc může významně snížit počet invazivních metod pro diagnostiku patologie děložního čípku - biopsie, kuželky, jakož i metody léčby - laser, rádiová vlna, electrocondition. To zachová reprodukční potenciál mezi mladými ženami, díky zajišťování integrity děložního čípku.

Dokázalo se, že účinnost očkování z papilárního zahradního zahradně u mužů je prokázána, takže chlapci očkují v některých rozvinutých zemích. Vakcína chrání mladé muže a muže z trestního rakoviny, konečníku a neumožňuje riziko infekce sexuálního partnera.

Navzdory skutečnosti, že trestní rakovina a konečníku, iniciovaná papillomovým virem, je diagnostikována mnohem méně často než karcinom čípku, očkování mužů je oprávněná. Provádění Grafs mezi chlapci zajišťuje snížení cirkulace HPV mezi sexuálně aktivními mladými lidmi a je zřejmé, že takové opatření sníží výskyt rakoviny u žen. Ve Spojeném království je tedy očkování proti papilomu již licencováno pro chlapce ve věku od 9 do 15 let. V USA, v nepřítomnosti licencovaných informací o možnosti očkování chlapců, je vakcinace povoleno provádět. Termíny výroby vakcíny u mužů se shodují s těmi pro ženy.

Vakcína z papilomu děložního čípkuGardassil a Cervarix nemají léčivý efekt s již dostupnou infekcí spojenou s HPV. Očkování z Papilloma Cervix má preventivní zaměření. Ale vědci se nezastaví na to, co bylo dosaženo, na vývoji vývoje je léčivá vakcína. To znamená přítomnost dvou většiny onkogenních proteinů v HPV. Předpokládá se, že když se zavede do těla ženy, která má rané stádium rakoviny děložního hrdla, taková vakcína, imunitní reakce proti proteinům - produkty těchto karcinogenních virových genů. Takový lékařský vakcinační plán pro léčbu rakoviny děložního hrdla.

Co se týče očkování z Papilloma Cervix Gardassil, výzkum provedl společnost, její výroba - "Merk". Bylo prokázáno, že cílová očkování žen do 45 let infikovaných kmenem 6, 11, 16, 18, vede ke snížení incidence děložního krčního karcinomu děložního čípku. To umožnilo zahrnout dosah věku 26-4 roky ve svědectví o realizaci vakcíny.

Virové infekce jakékoli lokalizace je mnohem snazší varovat než zacházet. Farmaceutický průmysl neposkytuje léky, které mohou extrahovat virovou DNA nebo RNA z lidského buněčného genomu a lidského papilloma virus není výjimkou. Hlavním nepřítelem HPV je normální imunitní reakce. Pro udržení je nutné plně a plně léčit infekční onemocnění, vyvážené k jídlu, používat pomocí vitamínů a minerálních přísad. Pravidelná, každoroční návštěva gynekologa s koloskopií, cytologií, PCR analýza na HPV umožňuje přijmout akci včas. V raných fázích jsou lékaři schopni snížit pravděpodobnost vývoje dysplazie dělohy a rakoviny na minimum a očkování je zcela zabránit.