Vakcína gardassil

Vakcína GardassilJeden z nejrychleji rostoucích infekcí s mnoha kmenem je papilomavirová infekce. Některé jeho druhy mohou způsobit bradavice na pokožce kůže. Jiní pomáhají výskytu a rozvoji organismu organismu organismu jedovatého. Některé formy tohoto viru, označené speciálními čísly (jedná se o čísla 6 a 11, 16 a 18), mohou vést k rakovině genitálního karcinomu. Moderní medicína ještě nenalezla metodu nebo medicínu (očkování), plně dodáváme z papilomaviru. Jedinou možností, která je nyní k dispozici všude je očkování.

Pro očkování existují dvě léky - Gardasil a Cervarix. Z hlediska států se očkování s těmito léky stalo povinným, ale v Rusku stále zůstává dobrovolné. Mnoho lidí se domnívá, že tyto očkování jsou nebezpečné a způsobují mnoho vedlejších účinků, až k smrti.

Před rozhodnutím o sobě, zda je to pravda, musíte se poradit se svým lékařem, projít plnou lékařskou prohlídku a zkoumání přítomnosti viru. Měli byste se seznámit s recenzemi lidí, kteří již použili vakcínu Gardasil, aby pochopili, co se můžete setkat a být očkováni.

Cervarix a Gardasil

Tyto dvě vakcíny jsou léky, které jsou pravděpodobně chránící s kontaminovanou infekcí papilomavirem, přesněji, z jejích specifických forem - Cervarix chrání před formami 16 a 18. A vakcína Gardasil kromě prvních dvou, ale také bojuje s kmenem 6 a 11. Experimenty zdravotnických institucí naznačují, že tyto kmeny vedou za určitých podmínek vývoj rakoviny - 16 a 18 může vést k rakovině děložního hrdla, 6 a 11 může tvořit rakovinu u mužů. 6 a 11 jsou méně přispívající k rozvoji nádorů rakoviny, ale účinněji ovlivňují vývoj špičatých křídel.

Vakcína Gardasil není lék od rakoviny.

Jedná se pouze o vakcinaci z několika forem papilomavirové infekce (6 a 11, 16 a 18), které se za určitých podmínek se může stát vyšetření cervices. Také Gardasil konfiguruje bradavice na kůži v blízkosti genitálií, což se také nevztahuje na rakovinu. Očkování Gardasil nedává ochranu, pokud je papilomavirus již v lidském těle.

Papilomavirová infekce má alespoň tucet kmenů a, i když očkování zajišťuje ochranu proti těmto čtyřem formám viru, zbývající formy zůstanou nebezpečné.

Složení gardasila

Cervarix a gardasyl jsou dvojvazné léky a obsahují modifikované syntetické proteiny, podobné ve struktuře se strukturou viru. Stojí za zmínku, že léky nejsou léčivé. Mohou chránit pouze penetraci papilomaviru, ale nebudou schopni se vypořádat s již vývojem viru. Když jsou tyto vakcíny zavedeny do těla, je aktivován lidský imunitní systém, který vede k reprodukci protilátek, což umožňuje chránit tělo před vývojem viru, když se dostane do těla. Jejich prostředek také zahrnuje hydroxid hlinitý, což pomáhá práci imunity, chloridu sodného, ​​polysorbátu a vody pro injekce.

V úředních prohlášeních se říká, že složená drogová zahrada je zcela bezpečná a neškodný. Jsou skladovány ve sterilních lahvích nebo injektech, v chladném místě. Jeden obal se obvykle skládá ze tří ampulí - očkování se vyskytuje ve třech fázích, mezi zavedením každé kapsle musí být udržována určitou dobu.

Náklady na jedno balení gardaslu, skládající se ze tří ampulí, začíná od stovek dolarů. Při nákupu je lepší okamžitě věnovat pozornost podmínkám skladování vakcíny, protože nesprávné skladování může nejen snížit sílu pozitivního dopadu, ale také obrátit je, překrývající se negativní příznaky. Můžete si koupit vakcínu sami, před použitím to stojí za to přečíst výuku Gardasil, ale očkování bude stále konat ve sterilních zdravotních stavech a teprve po provedení úplného zkoumání.

Podmínky použití

Vzhledem k tomu, že zahradlasyl očkování nebo Cervarix nemůže chránit před virem, který se již nachází a rozvíjející se v těle, je nutné podstoupit průzkum před použitím. Účinné může být pouze pro určité skupiny.

  • Lidé, kteří zkoumali, kteří neodhalili přítomnost v těle papilomavirové infekce. Pokud je však zjištěna jedna ze čtyř možných, očkování může chránit proti vzniku.
  • Dívky, nedostatek sexuálních kontaktů - formy viru, pod čtyřmi výše uvedenými výše, jsou často přenášeny v sexuálních akcích a během těhotenství může jít do plodu prostřednictvím infikovaných orgánů.

Vakcinační zahrada by měl být v nejlepším případě prováděna před nástupem 26 let. Stvořiteli vakcíny doporučují očkování v časovém intervalu od 10 do 12 let. Je určena tím, že v tomto věku děti stále nemají sexuální kontakty a jejich imunitní systém funguje téměř dokonale, což pomáhá lékovi ovlivnit tělo co nejúčinněji.

Existují dvě možnosti pro očkovací zahradu. Jedná se o standardní implementační schéma a zrychleno.

Standardní schéma se provádí ve třech přístupech - třínásobný vstup vakcíny na polovinu Millilita. Časový interval mezi první a druhou očkování je dva měsíce. Mezi druhým a třetím - půl roku.

Zrychlené schéma se liší pouze čas - druhá očkování je umístěna po měsíci, třetí je další dva měsíce po druhé.

Očkování s Cervarixem je možné pouze se standardním schématem.

Očkování je instalováno intramuskulárně. Další možnosti - intravenózní, subkutánní injekce - nejsou absolutně povoleny. Typicky je očkování umístěna v horní třetině ramene. Při zavádění do svalů je zajišťován účinek, ve kterém je obsah vakcíny dodáván do krve postupně, v malých dávkách, což pomáhá postupným cvičením potřebných protilátek. Když například injekce v hýždě není dobrou volbou v důsledku podkožní vrstvy tuku v této části těla.

Před uvedením první injekce je lepší přemýšlet o akvizici všech tří injekcí najednou - cena drog je velmi vysoká, a když se rozhodneme dát vakcínu, je lepší mít všechno najednou než přerušit kurz. Neúplný kurz nedává zaručené blokování viru.

Po očkování je nutné zůstat půl hodiny pod dohledem odborníků. A během druhého dne, místo, kde byla injekce dodána, nemohou namočit.

Papiloma virus je přenášen nejen prostřednictvím sexuálního zákona. Může se také stát v důsledku nespolečných lékařských přístrojů. Dítě může dostat infekci tím, že prochází generickou křižovatkou, v případě, že jeho matka byla infikována před pojetím. Onemocnění se nemusí projevovat dlouho, pomalu se rozvíjet a ukázat se pouze v okamžicích, kdy je imunita nejvíce oslabena - v průběhu jiných onemocnění. Očkování nebude přinést žádný přínos, pokud neprovedete úplnou zkoušku před injekcí. Protože například, pokud člověk již má virus papilomu v jeho těle, pak vakcína a peníze vynaložené na to bude zbytečná - protože to není lék proti viru, ale pouze ochrana proti jeho pronikání.

Vakcína GardassilJedním z minusů této vakcíny je skutečnost, že nebyla provedena jediná dlouhá studie jejího dopadu. A neexistuje žádná veřejně dostupná informační základna obsahující údaje o dopadu, možných důsledcích a komplikacích na těle vakcíny od lidí, s nimiž bylo použito. Datové reproduktory o kvalitě očkování v budoucnu, na dlouhou dobu, proč se vydá problém, zda stojí za to dát takovou vakcínu a zda stojí za to dělat povinnost v celé zemi.

Kontraindikace a důsledky

Kontraindikace očkování Gardasyl jsou následující: t

  • Nelze dát očkování v alergiích na kterékoli ze složek léčiva;
  • během těhotenství;
  • s akutními zánětlivými procesy nebo infekcemi - nejprve je třeba plně vyléčit;
  • Očkování Cervarix může také dát matky během kojení;
  • V případech, kdy je infekce již v těle;
  • Děti, než jim dosáhne devět let;
  • Ženy starší než 45 let;
  • Při vadách v systému koagulace krve.

Předpokládá se, že je na oficiálních zdrojích, které je očkováním Gardasyl nejefektivnější při jednání s papilomavirem a o něco méně účinný v boji proti špičatému kapitálu. Nástroj je inzerován jako absolutně bezpečný, ale existuje mnoho příběhů o nebezpečích způsobených tímto očkováním. Někteří se domnívají, že tato vakcína má velmi vážné důsledky, například neplodnost.

Komplikace očkování registrované v registračním systému následků při použití vakcíny jsou následující:

  • mdloby a volychanka,
  • trombóza,
  • Stop srdce a mrtvice,
  • Vaskulit,
  • dokončí seznam smrtelných výsledků. 

Porovnání gardasilu s jinými vakcínami, lze říci, že dává mnohem častěji negativní účinek a způsobuje negativní důsledky. Když se používá, tělesná teplota stoupá, svalová bolest, bolesti hlavy, obecná malátnost a závratě. A každá další injekce je vnímána občas horší než předchozí. Můžete také říci, že případy vážných komplikací byly vyšší, protože podle statistik, pouze malá část případů je zaznamenána v systému registrace následků očkování.

Na oficiálních stránkách výrobce neposkytují statistiky a informace o dříve očkovaných lidech. Existují však informace, že vážné důsledky gardasilu se objevily právě po očkování dívek v dospívání. Z tohoto očkování je registrováno několik písmen a více než dva tisíce případů vážných komplikací. V roubované osobě se zdraví zhoršuje, záchvaty začínají a mdloby. Zhoršení chuti k jídlu je zaznamenána, účinnost imunity se sníží. Kvůli léku klesnou vlasy, a dokonce i dopad na duševní stav - člověk se může stát agresivnější, špatně ovládat svůj emocionální stav.

Vývojáři léčiva tyto údaje nesouhlasí z jejich vakcíny. Ale na lékařských mapách lidí, kteří mají registrované komplikace, bylo jasné, že pro ně nebyla žádná jiná podobnost.

Ale i s účinností léku to neznamená, že stojí za to za zrušení povinných testů na přítomnost infekce papilomavirů. Vzhledem k tomu, že tato analýza se stala povinným v řadě zemí, bylo možné snížit počet případů infekce.

Ještě menší smysl má užívání léku pro mladé kluky a dívky, protože papilomavirus sám je virus, s nímž se tělo zdravé děti úspěšně bojuje několik let.

Žádné klinické studie nebyly drženy proti Gardasil, neexistují žádné údaje o jeho účinnosti a že jeho ochrana proti viru bude platná po mnoho let. Výrobci naznačují, že ochrana může jednat čtyři roky. Účastníci zkoušky výrobce prokazují účinnost Gardasilu, musel jsem zavést čtvrtou ampule k testu, pro reprodukci protilátek organismem, bojující s papillomovým virem. Informace o vakcíně Zabraňuje tomu, aby léčivo nezaručilo plnou ochranu.

Při zasílání léčivých přípravků na trh by měl být hlavní faktor testů bezpečností zboží.

Gardasil měl být pečlivě zkontrolován, než bylo povolení vydáno realizovat.

Než se rozhodnete, zda se má očkování Gardasil nebo Cervarix, musíte konzultovat s odborníky, onkologickými lékaři.

Je také nutné zjistit genetickou predispozici pacienta na rakovinné onemocnění. Kompletní průzkumy a být testována na přítomnost v těle určitých kmenů papilomavirové infekce.

Mnoho lékařů nedoporučuje očkování Gardasil kvůli pochybnosti jako jeho složky, a vzhledem k možným následkům lidského těla. Ale v každém případě zůstane rozhodnutí pro vás.