Kapalné kondomy - nové prostředky mužské a ženské antikoncepce

Kapalné kondomy

Skupiny vědců po celém světě se snaží vyrovnat nedostatky tradičních kondomů, vytváření nových, pohodlnějších výhledů. Jedním z těchto pokusů je tekuté kondomy. Podle tohoto jména jsou ihned distribuovány dvě různé prostředky pro ženy a muže. Je možné, že za několik let bude alespoň jeden z nich dobýt trh.

Muž tekutý kondom je latex v kapalném stavu umístěném v plechovce. V přední části pohlaví je sprej aplikován speciálním postřikovačem na sexuální péro a můžete pokračovat do procesu.

Vynalezl tento úžasný agent Německý Jang Krause, který měl také problémy s výběrem kondomu. Antikoncepční cřebíze může být jakékoliv velikosti, přizpůsobení anatomické struktuře penisu konkrétního muže. Výsledkem je, že nástroj je silnější a spolehlivý než běžné "gumičky".
Muž tekuté kondom photo
Ačkoli první prototyp mužského tekutého kondomu se objevil v roce 2007, ale zkušební vzorek nechodil. Problém je v tom, že výrobek má nedostatky.

Nejdříve je příliš dlouhá tvorba ochranného filmu. Latex zamrzne 1-2 minuty po použití, ale v záchvatu vášně muži nejsou připraveni čekat tolik. Inventor musí zkrátit načasování latexu na 5-15 sekund.

Existuje také problém ostrého syčování postřikovače postřikovače, který kazí romantickou náladu. Teprve poté, že mužský tekutý kondom bude schopen vzít si hodné místo na trhu antikoncepce. Odhadovaná cena postřikovače - $ 35, vyměnitelné zvony s latexem - $ 15.

Ženský tekutý kondom - Jedná se o nano-stříbrný kryptomorfní pěnový sprej, který po aplikaci uvnitř pochvy tvoří membránu, která chrání před nechtěným těhotenstvím a sexuálním infekcím a také působí jako další mazivo.
Žena tekuté kondom photo
Po pohlavním styku se ženský kondom jde do původního tekutého stavu a zůstane v pochvě nějaké časy. Antibakteriální účinky prostředků vysvětlených přítomností stříbra a schopnost měnit formulář - nano částice.

Vynalezl ženskou tekutou kondom kanadská-čínská společnost modrý kříž biomedica. Produkt se již objevil v Číně, po určité době bude možné koupit v Evropě a USA. Oficiální datum prodeje v Rusku ještě nebylo hlášeno.

Na rozdíl od samce, ženský tekutý kondom má více šancí stát se populárními prostředky antikoncepce, protože je připraven k prodeji, snadněji používat, a je určen pro ženy, které jsou známy odpovědnějším vztahu k chráněnému pohlaví.