Ženské kondomy

Ženské kondomy

Dámské kondomy jsou nezbytným bezpečnostním nástrojem sexuální Život společnosti. Ženský kondom je antikoncepce, která se z velké části podobá možnosti mužského kondomu. Náklady od 400 do 700 rublů na produkt.

Jen málo ví, že existuje žena Kondomy (Femid). Použití takového způsobu antikoncepce je velmi účinné, jako mužský kondom kondom. Poskytuje vysoce kvalitní ochranu během pohlavního styku a neumožňuje neplánované těhotenství. Žena by měla mít každou ženu v kabelce, která má bohatý sexuální život.

Co jsou ženské kondomy a jak vypadají?

Ženský kondom je antikoncepce, která je do značné míry připomínána mužským kondomem. Má trubkový tvar s kroužky na opačných koncích. V předepsané verzi se nachází jeden kruh venku a druhý konec je injikován uvnitř pochvy.

Fétax žena žena. V průměru má 8 centimetrů a délce 18 centimetrů. Vytvořil ženský kondom pro to, co a muž. Vyvinut a vydán poprvé ve Spojených státech v roce 1993., Ale neměl vysokou poptávku mezi obyvatelstvem. Poté začal výrobek reprezentovat, jak nástroje z infekcí a těhotenství v případě protiprávního násilného činnosti. Koneckonců, tento druh kondom je pevně umístěn se stěnami genitálních orgánů ženy a dokonce i v případě násilí je pravděpodobnost provádění infekce téměř blízko nule. V průběhu času se žena ukázala jako účinnost v ochraně před infekcemi a nemocí a je široce aplikována.

Ženské kondomy

Ženský kondom, kterou o něm potřebujete vědět?

Forma a pohled má podobnost s mužským pohledem na antikoncepci. Fee je vyroben z průhledného materiálu, elastického a schopného přijmout jakoukoliv formu. Je těsně přiléhající ke stěnám vaginy a k čípku. Na rozdíl od mužských kondomů se objevili na trhu docela nedávno, ale z hlediska funkcí a kvality nejsou nižší než analog. Stejně jako samec, žena je určena pro jednorázovou aplikaci.

Dámské kondomy se liší v závislosti na velikosti průměru prstenů. Přítomnost dvou kroužků je způsobena tím, že je zapotřebí fixace člena sexuálního partnera.

Jak používat ženské kondomy?

Instalace kondomu je podobný použití tamponu a nepředstavuje žádné problémy a potíže. Podrobně říká, jak používat ženský kondom instrukce, která přichází s každým produktem:

jeden.Nejprve je nutné relaxovat a mít pobyt nebo sedavý.

2.Otevřete balení a získejte antikoncepci, narovnejte. Je zakázáno používat jeden kondom několikrát. To může vést k nežádoucím důsledkům.

3.Před použitím pečlivě zkontrolujte produkt pro přítomnost vady. Dokonce i drobné otvory mohou vést k těhotenství.

čtyři.Úhledně, pomalu, kondom je vložen do vaginy s ukazováčkem. Proces by se měl objevit hladce a pečlivě. Nesprávně instalované kondomem může způsobit problémy v budoucnu.

Pět.Ženský kondom, jejichž žádost je dokončena, je likvidována v koši.

Ženské kondomy

Vzhledem k elastickému materiálu může produkt vzít veškerý tvar a může odolat jakémukoliv manipulaci při instalaci. Ale pokud to nefunguje na kondomu, je nutné požádat o pomoc svého partnera.

Extrakce kondomu je mnohem snazší a nevyžaduje pomoc za pomoc. Po dokončení sexuální konvergence je nutné upnout vnější kroužek femidom, aby se tekutina osiva nevytočel. Poté otočte vnější konec a opatrně vytáhněte z vagíny. Po použití kondom využijte v koši.

Výhody a nevýhody ženských kondomů

Výhody ženského kondomu mají hodně. Jsou snadno schopni užívat vedoucí postavení mimo jiné antikoncepce.

Přidělit následující výhody:

1) Na rozdíl od mužských kondomů, ženským kondomem, jehož použití je menší než alergie, snižuje možnost podráždění vagíny.

2) kvalita a stupeň spolehlivosti. Femidomomy poskytují téměř sto procent ochrany proti nechtěnému těhotenství a infekcům.

3) Ženský kondom v akci nesnižuje citlivost během pohlavního styku. Vyrobený z ultra tenkého materiálu.

4) kondom může být uvnitř pochvy na 8 hodin, bez poškození zdraví.

5) Žena kondomová žena se nikdy nezapomene, protože ženy jsou opatrnější léčení jejich zdraví.

6) Kromě vaginálního, může být použit v análním sexu.

7) nebude nahrazen v případě nestabilní montáže partnera.

8) Ženský kondom s menstruací snižuje možnost zánětu.

Ženské kondomy

nevýhody:

1) Jednou z důležitých nevýhod je cena. Stále ženských kondomů je výrazně vyšší než muž.

2) Mnoho žen a jejich partnery zaměňují vnější konec produktu, který se nachází venku.

3) Je třeba použít lubrikanty během pohlavního styku, protože přirozené mazání žen nebude spadat do kondomu.

4) Kondom je určen pro jednorázové použití.

Tam je stále druh femidom - clona (ženská kondomová čepice). Dámské kondomy čepiček a membrán se liší od obyčejných ženských femů, protože nepřijímají stěny dělohy a mimo nic nedrží. Skládají se z membrány, která neumožňuje pronikání spermií v děloze. Tyto ženské kondomy jsou aplikovány jsou identické s jejich analogy. Použití a instalace je však mnohem složitější a déle, ve srovnání s klasickými ženskými kondomy.

Kolik žen kondomů stojí?

Jednou z nedostatků takového kondomu je jeho cena, což je více než drahé mužské kondomy. Na ženském kondomu se cena v Rusku liší od 400 do 700 rublů na produkt. Ne každý je schopen dovolit ženské kondomové náklady 400 rublů.

Navzdory malým nevýhodám famandomů jsou jedním z nejspolehlivějších metodou antikoncepce.

Video: Jak používat ženské kondom

Video: Jak používat ženské kondom