Alergie na kondomy

Alergie na kondomyAlergie na kondomy jsou způsobeny dvěma faktory:

jeden. Alergie k latexu
2. Alergie do kosmetických prostředků (maziva, příchutě, a tak dále)

Nejvýznamnějším alergenem je látka obsažená v spermicidové složce - nonoxynol9.

Nejjednodušší volba alergie je, pokud alergie na kosmetické výrobky přidané do kondomů. Zde si prostě potřebujete přestat používat tento typ kondomů, a po chvíli, když všechny příznaky alergie budou projít, aplikovat produkty bez příchutí a maziv.

Pokud jste stále alergičtí na latex, můžete si koupit polyuretanové kondomy nebo antialergické kondomy. V nepřítomnosti pozitivního efektu se musíte obrátit na alergik.

Latexová alergenicita je vysvětlena tím, že je vyroben ze šťávy ze dřeva - GEVE. Proteiny obsažené v této šťávě jsou alergické.

Mimochodem, kontaktujeme s latexem, jsme docela často, tolik položek je vyrobeno z ní: latexové rukavice, bradavky a jiné věci. Pokud jste měli příznaky alergií při jejich kontaktování, je docela možné, že budete mít alergie na kondomy.

Jaké jsou příznaky alergií?

Základní příznaky, toto podráždění kůže a sliznice genitálií. Ale to není vše. Alergická reakce může být doprovázena těmito příznaky jako obtížnost dýchání, útoku udušení, kopřivka, slza.

Pokud po sexuálním intercurkování pomocí kondomu, máte alespoň jeden z výše uvedených příznaků - to znamená přítomnost alergií pro kondomy.

Je třeba poznamenat, že alergický na kondom, stejně jako jiné typy alergií, se obvykle projevuje na první, ale při opakovaném kontaktu s látkou alergenu.

Není třeba čekat, až všechno půjde. Potřeba okamžitě poradit se s lékařem. Kromě toho mohou být příznaky alergie zaměňovány se symptomy pohlavního onemocnění. Stejně jako alergika na kondom může způsobit mléko. Zapnutí k lékaři, poskytnete kompetentní léčbu a učinit potřebné analýzy, které pomohou instalovat to, co způsobilo alergie.

Bohužel, ale alergický na kondomy je nevyléčitelné. Jediným doporučením lékařů je vyhnout se kontaktu s latexem.

Alergy doporučují používat polyuretanové kondomy. Ale bohužel jsou horší než latexové produkty v pohodlí a méně spolehlivé.

Existuje jiná cesta ven - použijte hormonální antikoncepci, spermicidní krémy, svíčky a jiné prostředky ochrany proti nechtěnému těhotenství.